Aštuoniakampis Sandarinimo Vašku Planšetinį kompiuterį su būda Vintage Aštuoniakampis Sandarinimo Vašku Planšetinį kompiuterį su būda Vintage Aštuoniakampis Sandarinimo Vašku Planšetinį kompiuterį su būda Vintage Aštuoniakampis Sandarinimo Vašku Planšetinį kompiuterį su būda Vintage Aštuoniakampis Sandarinimo Vašku Planšetinį kompiuterį su būda Vintage Aštuoniakampis Sandarinimo Vašku Planšetinį kompiuterį su būda Vintage

Aštuoniakampis Sandarinimo Vašku Planšetinį kompiuterį su būda Vintage "PASIDARYK pats" Voko Antspaudas Stamp Vaško Granulės Senovinių Amatų Dekoro Kortelės Formavimo Priemonės

€4.63 €3.66
Yra sandėlyje
w94839

Naudoti: Apdaila
Tipas: Kita
Modelio Numeris: Sandarinimo Vaškas Granulėmis
Tipas Didmeninės: No
Medžiaga: Kita

  • 1 Dėžutė Derliaus Aštuoniakampis Sandarinimo Vašku Tablet "PASIDARYK pats" Paketas, Šalis Kvietimo Kortelė, Įrankiai, Plomba Skirta Antspaudas Antspaudas Vaškas Granulėmis

    Ypatybė:

    1. Naudoti dažų rašiklis spalvos, pagaminta moneta yra gražus ir patogus, šviesą ir elegantiškas.

    2. Padaryti sau, dovana, sandarinimo vašką, sandarinimo vašką ir kt., alsuoja retro literatūros atmosfera.

    3. Kad lakas monetas, prašome naudoti išleidimo popieriaus, padengti antspaudas ir palaukite kelias sekundes, lengvai jį pašalinti.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Gaisro lako, vaško

    Tipas: A)Macaron, (B)Šviežia Mėlyna Žalia, C)Romantiška Rožinė, Violetinė

    Skaidrus supakuota dydis: 17x10x2.2cm/6.69x3.94x0.87in

    Kiekis: 15 tinklai, 25-30pcs/grid, iš viso apie 375-420pcs

    Naudojimas:

    1. Muitinės, saugumo, bankų, draudimo, teismų ir kitų padalinių, taip pat kovos su klastojimu tabako pakuotės, vyno pakuotės, arbatos pakuotės, ir kosmetikos pakuotės

    2. Aukštos klasės amatų ir dovanos, kanceliarinės prekės, dienos poreikius, amatų dovanos, kvietimai

    3. Išvengti išmontavimo svarbių dokumentų ir asmeninių paslapčių, ir sandarinimo objektą ir pan., yra naudoti sandarinimo vašką ir specialių plombų antspaudas.

    4. Asmens rankų darbas, asmeninė pastaba, "PASIDARYK pats" meno, sausų gėlių, dovanų pakavimas, dovanų duoti, ir kt.

    Pastaba:

    1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    3. Spalva gaisro dažyti vašku rinkinys yra fiksuotas ir negali būti pasirinktas.

    4. Dėl pakavimo klaidas, padėtį tinklelis kiekvienos partijos yra skirtingas, ir kietųjų dalelių skaičius per tinklelį taip pat yra šiek tiek skirtingi, supraskite.

    1box X Sandarinimo Vaškas Granulėmis

    Lašas Laivybos Paslaugos.

    1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien. 2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai. 3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping.

    Žymos: kamon vaško antspaudas, vaško antspaudas regal, juoda vaško antspaudas karoliukai, vaško antspaudas karoliukai aukso, klasikinis vaškas sandariklio dėžutės, lilin vaško antspaudas, vaško antspaudas višta, grotelės talpinimo karoliukai, odiniai papuošalai, dėžutės karoliukai, vaško antspaudas vyrai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai