Juosmens treneris Shapewear faja Lieknėjimo Shaper Korsetas Lieknėjimo Trumpikės užpakalis keltuvai modeliavimo dirželis kūno skustukai apatinis trikotažas moterims Juosmens treneris Shapewear faja Lieknėjimo Shaper Korsetas Lieknėjimo Trumpikės užpakalis keltuvai modeliavimo dirželis kūno skustukai apatinis trikotažas moterims Juosmens treneris Shapewear faja Lieknėjimo Shaper Korsetas Lieknėjimo Trumpikės užpakalis keltuvai modeliavimo dirželis kūno skustukai apatinis trikotažas moterims Juosmens treneris Shapewear faja Lieknėjimo Shaper Korsetas Lieknėjimo Trumpikės užpakalis keltuvai modeliavimo dirželis kūno skustukai apatinis trikotažas moterims Juosmens treneris Shapewear faja Lieknėjimo Shaper Korsetas Lieknėjimo Trumpikės užpakalis keltuvai modeliavimo dirželis kūno skustukai apatinis trikotažas moterims Juosmens treneris Shapewear faja Lieknėjimo Shaper Korsetas Lieknėjimo Trumpikės užpakalis keltuvai modeliavimo dirželis kūno skustukai apatinis trikotažas moterims

Juosmens treneris Shapewear faja Lieknėjimo Shaper Korsetas Lieknėjimo Trumpikės užpakalis keltuvai modeliavimo dirželis kūno skustukai apatinis trikotažas moterims

€19.01 €9.51
Yra sandėlyje
w94250

Shapewear: Bodysuits
Funkcija: juosmens shaper
Nepadori Nuotrauka: No
Elemento Tipas: Skustukai
Modelio Numeris: B180041-1839
Moterims: Juosmens treneris
Apdaila: NĖRA
Audinio Tipas: Satin
Medžiaga: 30%spandex+70%nailono
priimti: Didmeninė/Drop Laivyba
Tipas: moterų shapewear
Kontrolės Lygis: Įmonė
Prekės Pavadinimas: YUMDO
Dydis: Plus Size Waist Trainer M L XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL
Pritaikyti: Private Label/Unikali Pakuotė
Seksualinio Pobūdžio: No
Lytis: MOTERIS
Kilmės: KN(Kilmės)
Populiarus: Faje Reductora Mujer
Storis: STANDARTAS

  • DRAUGIŠKAS PRIMINIMAS

    Renkantis dydį shapewear turėtų būti grindžiamas jūsų juosmens ir klubų, o ne dydžio jūsų įprasta dėvėti.

    Pastaba 1:1 colis = 2,54 cm, 1 cm = 0.39 colių,1 chi = 33.3333333 cm

    2 pastaba: gali būti šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus parametrai

    3 pastaba: Su skirtumas matavimo metodas,prašome leisti 1-3 cm dydžio nuokrypis

    Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį,galite palikti žinutę apie savo juosmens ir krūtinės matavimas .Mes atsiųsime reikiamo dydžio, kad jums po užsakymo.

    Apie mus

    YUMDO yra bendrovė, integruoti dizaino,tyrimų ir plėtros,gamybos ir pardavimo.Stengiamės skatinti savo produktų,siekdama, kad kuo daugiau žmonių atrasti savo grožį, kai dėvi mūsų produktus.Mes turime profesionalių pardavimo personalo atsakyti į jūsų klausimus bet kuriuo metu,ir mes stengiamės suteikti jums geriausias paslaugas.Mes turime savo sandėlyje,naudojant mokslinių technologijų pasiekti automatinio rūšiavimo ir pakavimo,kad prekės gali būti siunčiami greičiau ir klientai gali gauti produktus asap.

    Apie laivybos

    Mes turime keletą sandėlių visame pasaulyje, pvz., vietos sandėliuose jav/Rusija/Prancūzija/Ispanija ir kt.Pasirinkdami vietos,sandėliai, klientai gali gauti prekes greičiau. 1. Mes siūlome Nemokamas pristatymas: www.eatin.lt Standartinis Pristatymas,ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu. 2. Express Pristatymas: DHL, "Fedex", Aramex,EMS,TNT,UPS,SF Express". 3. Pagal ePacket:Paprastai,mes išsiųsti iki ePacket, kad JAV ir RUSIJOS,padės trunka apie 18 Darbo dienos pristatymas. 4. Pristatymas į Kanada,AUSTRALIJA,UK,bei kitų Europos šalių trunka apie 25-45 darbo dienų. 5. Jei jums reikia elementą skubiai ir norite, kad laivas Express Shipping, kai jus,kad, Prieš jums mokama, pls Susisiekti su mumis ExpressShipping,mes Apskaičiuoti Express laivybos išlaidų už jus, ir pridėti, kad, tada jūs galite atlikti mokėjimą.

    Apie mokėjimą

    1. Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti. 2. Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", "Western union", "MasterCard", " Visa,QIWI Kowenek, Maestro, Webmoney, Banko pavedimu , PayPal Sąskaitą... 3. Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti itemto mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis detailedreturn & keitimo instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime yourreturn elementus.

    Apie grąžinti ir pakeisti

    Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami siųskite mums laiškus ar el. paštu.Mes išbandyti mūsų bestto išspręsti.Mes paprastai patikrinti produkto iki pristatymo.Jei gavote defected produkto,prašome mums pasiūlyti susijusius vaizdo įrašus arba nuotraukas.Mes patikrinti ir siūlome jums bestsolution.Visi jūsų didžiausią pasitenkinimą.

    Apie atsiliepimą

    1.Atsiliepimai yra labai Svarbus mums, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų ,Pls mums 5 žvaigždučių Teigiamų atsiliepimų.Jei yra anyproblem, Prieš Palikdami Neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamų Atsiliepimų, Pls nedvejodami ir nedvejodami susisiekite su mumis!Jei jums nėra įvykdytos, Mes labai atsiprašome už jūsų nepatenkinti patirties mūsų parduotuvėje.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, išspręsti problemą.Mes stengiamės, kad Slove problema, Kol jūs patenkinti. 2.Mes priimti OEM kad arba didmeninę kainą sumaišykite kad, jei jūsų užsakymas nėra didelis, mes galime pasiūlyti Dropshipping andDiscount. 3.Jei pasirinksite KN sandėlyje ,Prekės buvimo vieta yra Kinija, ir mes kryžiaus valdybos laivybos Prašome pranešė, kad tarptautinės laivybos paprastai imtis longerthat vidaus, kaip ji remiasi laivybos paslaugų teikėjo ir papročius.Visi daiktai bus išsiųstas kaip galima greičiau, gavęs mokėjimą, išskyrus teisės atostogų.Ačiū iš anksto!Ir gerų produktų verta pasidalinti su savo draugais.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę vėl.

    Žymos: korsett, d treneriai, shaper, korsetas reduktorinės, taigi, moterims, apatinis trikotažas, bodysuit sexi, juosmens treneris sa, vyrai, korsetai, hot sexy moteris nuotrauka, užpakalis shaper.

  • Atsiliepimai (2)

    • Keel Liinda

      The product is excellent and wonderful but the shipping is delayed a lot more than a month and a half

    • Aznbyooty08

      I love it! Im usually a size M-L and took the size M and it fits perfectly. Very comfy. Shipped in two weeks!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai