Mtsooning Motociklo 3D Guma, Lipdukas, Dujų, Kuro, Tepalo Bakas Trinkelėmis Raštas Padengti Lipdukai Atveju, Suzuki, Honda Kawasaki Yamaha Mtsooning Motociklo 3D Guma, Lipdukas, Dujų, Kuro, Tepalo Bakas Trinkelėmis Raštas Padengti Lipdukai Atveju, Suzuki, Honda Kawasaki Yamaha Mtsooning Motociklo 3D Guma, Lipdukas, Dujų, Kuro, Tepalo Bakas Trinkelėmis Raštas Padengti Lipdukai Atveju, Suzuki, Honda Kawasaki Yamaha Mtsooning Motociklo 3D Guma, Lipdukas, Dujų, Kuro, Tepalo Bakas Trinkelėmis Raštas Padengti Lipdukai Atveju, Suzuki, Honda Kawasaki Yamaha Mtsooning Motociklo 3D Guma, Lipdukas, Dujų, Kuro, Tepalo Bakas Trinkelėmis Raštas Padengti Lipdukai Atveju, Suzuki, Honda Kawasaki Yamaha Mtsooning Motociklo 3D Guma, Lipdukas, Dujų, Kuro, Tepalo Bakas Trinkelėmis Raštas Padengti Lipdukai Atveju, Suzuki, Honda Kawasaki Yamaha

Mtsooning Motociklo 3D Guma, Lipdukas, Dujų, Kuro, Tepalo Bakas Trinkelėmis Raštas Padengti Lipdukai Atveju, Suzuki, Honda Kawasaki Yamaha

€5.49 €3.57
Yra sandėlyje
w94093

Medžiagos Tipas: Guma
Elemento Aukštis: 0inch
Elemento Ilgio: 0inch
Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Plotis: 0inch
Prekės Pavadinimas: mtsooning
Prekės Svoris: 0kg
spalva: Raudona/Aukso/Sidabro/Juoda/Mėlyna.

  • Savybės:

    Funkcija

    100% naujos kokybės.

    Lengva įdiegti (jokių papildomų priemonių nereikia).

    Apsaugoti dujų bakas nuo nulio.

    Vandeniui atsparus ir patvarus bakas dujų apsauga, matinis.

    Tinka visiems motociklo.

    Elemento Tipas:Lipdukai & Lipdukai

    Medžiagos Tipas:Guma

    Ypatumai:Bakas apsaugoti

    Spalva: Raudona/Aukso/Sidabro/Juoda/Mėlyna.

    Paketas Apima

    1 x motociklų Lipdukas.

    Įmontuoti

    Suzuki GSXR K1/K2/K3/K4/K5/K6/K7/K8/K9.

    Suzuki TL1000R TL1000S SV400 SV650 SV1000.

    Suzuki Bandit 250/400 77A Zuma Leechi GW250 Stimuliacija 400 Dahongpao 400.

    Honda CB400 CBR250/CBR400 "Honda" Mirage 150.

    KAWASAKI ZX-6R/10R/12R/14R ZZR1400 Šešios akys.

    Kawasaki ZX6R ZX9R ZX10R Z1000 Z750 ZXR400 ZRX400 ZZR400.

    Yamaha R1 R6 FZR250 XJR400/1200.

    Yamaha YZF-R1/R6 FZ-1 FZ6.

    Pastaba:

    1.Ne vaškas savaitę, prieš priimant sprendimą dress up jūsų automobilį.Vaškas bus atlikti aplinkosaugos ¾enklelis lipni.

    2.Neplaukite automobilio per 3 dienas po to pasta.

    3.Negalima rašyti į lietingą orą.Šiuo metu klijuoti išvengti problemų pakreipti aukštyn, ji yra rekomenduojama, kad pirkėjas privalo naudoti elektrinį plaukų džiovintuvas padėti pasta!

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

    Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

    GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.eatin.lt!

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: priedų motociklas yamaha, "keychain" yamaha, motociklo bakas padas honda, suzuki vitara, atveju klavišą "toyota", motociklo bako lipdukas honda goldwing, yamaha r1, priedų yamaha, shift knob subaru, bakas moto honda.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai