KEMEI Neskausmingas Elektrinis 2-in-1 Kūno Skustuvas Plaukų Šalinimo Veido, Kojų, Pažastų, Bikinio Drėgno Ir Sauso Belaidžio Vandeniui Skustuvai Moterims KEMEI Neskausmingas Elektrinis 2-in-1 Kūno Skustuvas Plaukų Šalinimo Veido, Kojų, Pažastų, Bikinio Drėgno Ir Sauso Belaidžio Vandeniui Skustuvai Moterims KEMEI Neskausmingas Elektrinis 2-in-1 Kūno Skustuvas Plaukų Šalinimo Veido, Kojų, Pažastų, Bikinio Drėgno Ir Sauso Belaidžio Vandeniui Skustuvai Moterims KEMEI Neskausmingas Elektrinis 2-in-1 Kūno Skustuvas Plaukų Šalinimo Veido, Kojų, Pažastų, Bikinio Drėgno Ir Sauso Belaidžio Vandeniui Skustuvai Moterims KEMEI Neskausmingas Elektrinis 2-in-1 Kūno Skustuvas Plaukų Šalinimo Veido, Kojų, Pažastų, Bikinio Drėgno Ir Sauso Belaidžio Vandeniui Skustuvai Moterims KEMEI Neskausmingas Elektrinis 2-in-1 Kūno Skustuvas Plaukų Šalinimo Veido, Kojų, Pažastų, Bikinio Drėgno Ir Sauso Belaidžio Vandeniui Skustuvai Moterims

KEMEI Neskausmingas Elektrinis 2-in-1 Kūno Skustuvas Plaukų Šalinimo Veido, Kojų, Pažastų, Bikinio Drėgno Ir Sauso Belaidžio Vandeniui Skustuvai Moterims

€20.66 €10.95
Yra sandėlyje
w93639

Modelio Numeris: TM210041
Medžiaga: ABS
Prekės Pavadinimas: ELECOOL
Lytis: Moteris
Maitinimo Tipas: Įkrovimo
Dydis: 20*13*6
Naudoti: Pažastų
Dropshipping,didmeninė prekyba: Parama

  • Aprašymas:

    2-in-1 ELEKTRINIS SKUSTUVAS - Plaukų šalinimo moterims padeda pritaikyti plaukų skutimosi ant jūsų veido, rankų, kojų, kūno, pažastų ir bikinio linijas ir t.t. per kelias minutes, be jokių likučių.Daugiafunkcinis plaukų šalinimo įskaitant veido plaukų šalinimas galvos ir kūno plaukų žoliapjovės galvute.

    NESKAUSMINGAS & HIPOALERGICZNYCH ELEKTROS PLAUKŲ ŠALINIMAS - Elektrinius plaukų šalinimo priemonę, moterų naudoti plūduriuojantis folija ir nesukelia alergijos nerūdijančio plieno ašmenys padeda pasiekti arti, bet saugiai ir patogiai skutimosi be skausmas ar dirginimas, net ir jautriai odai.

    SAUGOS DRY & ŠLAPIO SKUTIMOSI, atsparus Vandeniui Dizainas leidžia saugus naudoti net vonioje arba dušo kabinoje.Su nuimama skustuvo galvutė dizaino ir ilgo valymo šepetėliu, kad šis plaukų žoliapjovės, lengva valyti.Daugiau jokių nubrozdinimų, įpjovimų ir sudirginimo, ji glaudžiai pašalina nepageidaujamus plaukus, švelniai.

    MICRO USB GREITO ĮKROVIMO - Belaidžių įkrovimo moterų plaukų skustuvas su vidinė Ličio Baterija.greitas 2 valandos krovimo suteikia 50 minučių skutimosi metu, nešiojamų ir patogiau keliauti.įkrovimo PC, centrinis bankas arba tiesioginio energijos ryšį, ir tt.

    PASITENKINIMO GARANTIJA - Jei netenkina kokybė tai veido plaukų šalinimas, mes esame pasirengę suteikti jums visa grąžinamoji išmoka.180 dienų garantija yra siūlomi jums užtikrinti puikią kokybę ir mūsų produktą.

    specifikacija:

    Medžiaga: ABS

    Maitinimo režimas: USB

    Maitinimo režimas: elektrinis

    Valymo tipas: kūno prausiklis

    Bruto Svoris: 440g

    dydis(cm): 20*13*6

    spalva:kaip nuotraukoje parodyti

    Techniniai duomenys:

    USB Įkrovimo Plaukų Šalinimo Moterims

    Tinka naudoti ant Viso Kūno elektrinius plaukų šalinimo gali būti visiškai panardintas į vonią putų, tempimo jūsų odą su viena ranka ir išlaikyti plaukų vertikaliai.Lėtai judėti skustuvo palei plaukų augimo kryptį odos ir švelniai paspauskite.Aukštos kokybės hipoalergicznych nerūdijančio plieno peiliukai ir du kartus-žiedas skutimosi galvutės užtikrina optimalų prieigą prie kūno kreives ir kontūrų greitai ir sklandžiai rezultatų ir sumažinti stresą ir dirginimą jautriai odai.

    Saugus ir Komfortą atsisveikinti su pjūviai, skustuvas, nudegimų ir odos sudirginimo skutimosi metu.Mėgaukitės saugiai, kruopščiai ir patogus kojų ir kūno skutimosi, palyginti su instrukcija skustuvų peiliukai.jūs galite mėgautis visą ir neskausmingas plaukų pašalinimas nuo galvos iki kojų.

    Šiltas patarimai 1. Laikyti skustuvo ne 90 laipsnių kampu, kad gautumėte geriausius rezultatus. 2. Taikyti kai kremas po skutimosi drėkina odą. 3. Švelniai judinkite šepetėlį galvos circumferentially ant veido odos.Vengti per suspaudimas, siekiant išvengti per didelio valymas.

    Pakuotė:

    1x skustuvas

    1xusb įkrovimo kabelis

    1x plaukų kirpimas, galvos

    1x teptuku

    1x instrukcija

    Žymos: epilady elektrinis skustuvas, peiliukų skutimosi, skustuvas, skustuvo ašmenimis, elastingas metalas, vyrai straight edge skustuvas, skustuvas, skutimosi, elektrinį skustuvą, atsparus vandeniui, clipper plaukų kemei, electr skustuvas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai