UGREEN USB C ilgiklis Vyrų ir Moterų C Tipo Extender Laidą UGREEN USB C ilgiklis Vyrų ir Moterų C Tipo Extender Laidą UGREEN USB C ilgiklis Vyrų ir Moterų C Tipo Extender Laidą UGREEN USB C ilgiklis Vyrų ir Moterų C Tipo Extender Laidą UGREEN USB C ilgiklis Vyrų ir Moterų C Tipo Extender Laidą UGREEN USB C ilgiklis Vyrų ir Moterų C Tipo Extender Laidą

UGREEN USB C ilgiklis Vyrų ir Moterų C Tipo Extender Laidą "Thunderbolt" 3 Suderinama Tinka Nintendo "Perjungti" MacBook

€14.87 €6.54
Yra sandėlyje
w93401

Komplektacija: Paketas 1
Modelio Numeris: 40574
USB Tipas: STANDARTAS
USB 3.1 Gen 1: 5Gbps Duomenų Perdavimas
Jungties Tipas: USB C Tipo Vyras Moteris
Prekės Pavadinimas: UGREEN
Kilmės: KN(Kilmės)
Pakuotė: Taip
Sertifikavimo: CE
Naudoti: Išmanieji Įrenginiai

  • Praktinių USB 3.1 GEN1 C Tipo ilgiklis

    UGREEN vyrų ir moterų USB C kabelis yra skirtas išplėsti jungtis tarp USB-C prietaisų, dėl apriboti trukmę arba poziciją, kad viskas paprasčiau ir patogiau.

    Idealus extender pasirinkimas jūsų USB C hub arba C Tipo doko, įskaitant "Apple" multi av adapteris, "Samsung" Dex doko, Dell adapteris ir daugiau.

    Greito Įkrovimo ir Duomenų Sinchronizavimas

    Ji gali palaikyti iki 20V 3A įtampos ir srovės įkrovimo.Tikrasis greitis priklauso nuo USB-C, vyrų vyrų kabelis ir jūsų pagrindinio prietaiso.

    Duomenų sinchronizavimas, ji gali palaikyti perdavimo greitis iki 5Gbps, perduoti didelių gabaritų failus, pavyzdžiui, HD video per kelias sekundes.

    "Full HD" 4K Vaizdo Išėjimas

    Šiuo USB-C 3.1 Pr 1 ilgiklis gali padėti "full HD" 4k vaizdo signalu didžiausiu 3840x2160 60HZ.

    PASTABA : prielaida yra, kad jūsų prietaisas palaiko vaizdo įvesties ir išvesties, ir ateina su "thunderbolt" 3 uosto; Be papildomų USB 3.1 C vyrų vyrų kabelis yra reikalingi(ne komplekte).

    Apsaugoti C Tipo Uosto Įrenginiai

    USB C extender adapteris gali apsaugoti USB C uostas jūs prietaisus iš dėvimi ne dažnas prijungti ir atjungti.

    Suderinamus Prietaisus(Dalinis Sąrašas)

    Nintendo Jungiklis, MacBook, 2016, 2017, USB-C Apple Digital AV Multiport Adapteris

    "Samsung Galaxy Note 8, S8, S8 Plius, LG, G6, G5, V30, V20, "Samsung" Dex Doko, Nexus 5X, 6P

    "Google" Chrombook Pikselių, Dell XPS 13 15,Inspiron 5000,Inspiron 7000, Lenovo ThinkPad X270, HP Envy x360,Paviljonas x360,Šmėkla x360

    Svarbios Pastabos

    * Mes siūlome, kurių bendras ilgis-per 5ft tiek savo usb c kabelio ir tai ilgiklis pasiekti geriausių krovimo ir sinchronizavimo greičio.

    * Naudojant vaizdo funkciją, įsitikinkite, tiek jūsų įvesties ir išvesties įrenginiai palaiko vaizdo ir išeina, ir su "thunderbolt" 3 uosto; Be to MAX laidas bendras ilgis yra tik 6ft.

    Žymos: kvm switch usb, usb cabl, minu usb kabelis, "thunderbolt", "macbook air, atveju nintend jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS, anker soundcor, žaidimas nintendo jungiklis, yugreen.

  • Atsiliepimai (3)

    • Lenar970

      Very fast shipping, got it in 1 week to usa.

    • Lola1975

      Shipping Days took four. Quality like the cable multiple purchased a used always only satisfactory brand.

    • A Sheleketa

      Amazing product, and extension cable 0,5m in black, and thank you for the gift !! Amazing brand, products and packaging so cute. Thank you UGREEN!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai