12 colių Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai Pelninga Vaizdo Stiprintuvas Garsiakalbis Telefono Stovas Laikiklis Su 12 colių Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai Pelninga Vaizdo Stiprintuvas Garsiakalbis Telefono Stovas Laikiklis Su 12 colių Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai Pelninga Vaizdo Stiprintuvas Garsiakalbis Telefono Stovas Laikiklis Su 12 colių Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai Pelninga Vaizdo Stiprintuvas Garsiakalbis Telefono Stovas Laikiklis Su 12 colių Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai Pelninga Vaizdo Stiprintuvas Garsiakalbis Telefono Stovas Laikiklis Su 12 colių Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai Pelninga Vaizdo Stiprintuvas Garsiakalbis Telefono Stovas Laikiklis Su

12 colių Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai Pelninga Vaizdo Stiprintuvas Garsiakalbis Telefono Stovas Laikiklis Su "Bluetooth" Garsiakalbis Universalios

€13.13 €9.06
Yra sandėlyje
w92312

Suderinamos Prekės: Universalus
Yra Garsiakalbis: Taip
Modelio Numeris: Naujas
Dydis: 18.5x16.5x2cm
Įkroviklis: No
Medžiaga: Akrilo
Type3: Vaizdo Stiprintuvas Garsiakalbis
Prekės Pavadinimas: aneng
Kilmės: KN(Kilmės)
Type2: Mobiliojo Telefono Laikiklis
type1: telefono ekrano didintuvai
Tipas: Stalas Turėtojas
Savybės: Svorio Plėtra

  • Savybės

    1. 12 Colių Ekrano Didintuvai. 3D HD Telefono ekrano didintuvai + Anti-Mėlyna Šviesa + "Bluetooth" Garsiakalbis + akumuliatorius + USB laidas + reguliuojamas telefono stovas.Naudoja naujos kartos HD mėlynos šviesos Frenelio lęšis, aukštos raiškos, daug aiškiau ir ryškiau nei įprasta lęšio, didinamojo jūsų telefono ekrane 2-3 kartus, siekiant išvengti regėjimo nuovargis.priėmimo žiūrėjimo ekrano efektas realus ir pilnas trimatis, ir gali veiksmingai sumažinti spinduliuotės

    2. Aukštos Kokybės Frenelio Lęšio ir HD vaizdo Mastelio.Patobulinta 3d projektorius, telefonas priimti frenelio lęšio ,HD optinis priartinimas ir blue-ray radiacinės saugos technologijas, teikti aukštos raiškos vaizdo ir sumažinti regėjimo nuovargis,ekranas yra labiau aišku, nei kitų ekranas rinkoje.Net jei jūs priversti ekrano priploti, bet kai jūs atleiskite,ekrano, vis tiek bus galima atstatyti į ekraną.

    3. Reguliuojamas Židinio Nuotolis Ir Nešiojamieji.Telefono ekranas didinamasis stiklas su reguliuojamo židinio nuotolis visiškai tinka dauguma mobiliųjų telefonų.Lankstymo dizainas, lengvas ir kompaktiškas, patogus nešiojimo, tinka patalpų, biurų, darbastalio, kelionės, kelionė.Nemokamai savo rankas, kai naudojant šį mobilųjį telefoną, ekrano didintuvai žiūrėti filmus ir vaizdo įrašus , naudojasi savo laiką visur.

    4. Suderinama Su Jūsų Prietaisu.Magnifier yra specialiai sukurta, kad tilptų dauguma išmaniųjų telefonų, tokių kaip "iphone" 12/12 pro/12 mini / Xs Max/XR/X/8/8 Plius/7/7 Plius/6S, "Samsung" Galaxy Pastaba 10/9/8/7/6/5 Krašto "Android" telefonas smartphonach.

    5. Geriausias Pasirinkimas Dovanos.Paprastas ir stilingas dizainas, tai geriausia pasirinkti atostogų dovanas savo draugams ar familys.Mes manome, kad jūs mylite savo naują telefoną magnifier.tačiau, jei nėra įvykdytos, mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.

    Specifikacija

    Medžiaga: Akrilas

    Spalva: Juoda

    Dydis: 18.5x16.5x2cm

    Komplektą Sudaro:

    1 x Telefonas Magnifier

    Žymos: grindų garsiakalbio stovas, rankos treniruoklis, kompiuterio ekrane parama, pasidaryk pats garsiakalbis stovi stalas, retro ragelis, 12 colių skersmens žemųjų dažnių garsiakalbiu, telefonas stabilizatorius "bluetooth", savininkas garsiakalbis, mediniai garsiakalbiai stovi, 15 colių woofer.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai