"PASIDARYK pats" Dovanų Advento Kalendorius Saugus Puikūs Formos Kremas Nustatyti Traukinio 7-14 Metų amžiaus Vaikų Intelekto Vystymosi Rankas ant Smegenų

€4.51 €3.92
Yra sandėlyje
w92164

Modelio Numeris: Kalėdų Atgalinės Atskaitos Kalendorius Žaislas
Medžiaga: Plastikiniai
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Kulka Taškų:

    1、Kalėdų Atgalinės atskaitos Vaikų Advento Kalendorius: Kalėdų atgalinės yra jaudinantis laikas vaikams.Atidarykite duris kiekvieną dieną ir rasti 24 purus oozes ir mielas žavesio žaislai-paslaptis dovanos tikrai bus hit jūsų vaikui!

    2、Saugios ir netoksiškos Medžiagos: Saugios ir netoksiškos medžiagos yra pagaminti iš išgryninto vandens ir želatinos.Komponentai šis kalendorius yra visiškai saugūs vaikams.Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų ją naudoti prižiūrint suaugusiesiems.Nevalgomas!

    3、Rankų judesių Koordinavimą: Per vaizdo žaidimai, vaikai gali naudotis savo rankomis, tobulinti motorinius įgūdžius, vystyti rankų judesių koordinavimą, atpažinti figūras, ir mokyti vaikus daugiau kūrybiškumo, per vaizduotę.

    4、Kietas Atostogų Netikėtumų Atrasti: Plėtoti Vaikų Kantrybės ir Kūrybiškumo-Gleives vienaragis rinkinys yra labiausiai puikūs, meno ir amatų, mergaitėms.Jis parodys vaikams būti įsivaizdavo protus, projektavimas įvairiais, supermix, supercited.populiarus šlamas kaip debesis, plūdės, želė kubelių ir akvariumo.Jums gali būti nustebinti, ką dar jie gali padaryti!

    5、Puikus Atostogų Dovana: Advento Kalendorius Žaislas yra įdomus būdas vaikams atgalinės atskaitos skaičių dienų iki Kalėdų ir gauti šiek tiek naršyti be gydyti kiekvieną žaisti, Tonų.

    Aprašymas:

    Nuo gruodžio 1 d., visos durys bus pateikti įvairių nustebinti kiekvieną dieną, kartu su savo mažai angelai skaičiuoti Kalėdas kartu!

    "PASIDARYK pats" dovanų advento kalendorius suteiks jūsų vaikui gražus ir naujoviškas kelionę!

    Specifikacija:

    Medžiagos: išgrynintas vanduo ir želatina

    Dydis: apie 38*25*5cm/14.96*9.84*1.96 į

    Taikoma amžius: Nepilnamečių (7-14 metų)

    Galimybė mokymas: intelektualiniam vystymuisi, rankų smegenų, suvokti, jausmus, rankomis akis koordinavimo, interaktyvūs žaislai

    Taikoma kartų: Kalėdų, Advento dovanos

    Pakavimo Sąrašas:

    Kalėdų Atgalinės Atskaitos Kalendorius Žaislas*1

    Pastaba:

    1. Suaugusiųjų priežiūra yra rekomenduojama.Gleivių rinkinys netinka vaikams iki 3 metų amžiaus.

    2. Prašome plauti rankas prieš ir po žaidimo.Nevalgo.

    Žymos: kalendorius kalėdų, pastato blokas traukinio bėgių, advento kalendorius vaikams, žaislai, adventas, dallah, galvosūkis, advento kalendorius traukinys, kavos turkijos, plaukų šampūnas, statybos blokuoti geležinkelio stotis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai