Išorėje Nuotolinio Valdymo Dėžutė Yamaha 703 Valtis Marine Tiesioginio Atviro Tipo Jungiklis Jūrų 10Pin Išorėje Nuotolinio Valdymo Dėžutė Yamaha 703 Valtis Marine Tiesioginio Atviro Tipo Jungiklis Jūrų 10Pin Išorėje Nuotolinio Valdymo Dėžutė Yamaha 703 Valtis Marine Tiesioginio Atviro Tipo Jungiklis Jūrų 10Pin Išorėje Nuotolinio Valdymo Dėžutė Yamaha 703 Valtis Marine Tiesioginio Atviro Tipo Jungiklis Jūrų 10Pin Išorėje Nuotolinio Valdymo Dėžutė Yamaha 703 Valtis Marine Tiesioginio Atviro Tipo Jungiklis Jūrų 10Pin Išorėje Nuotolinio Valdymo Dėžutė Yamaha 703 Valtis Marine Tiesioginio Atviro Tipo Jungiklis Jūrų 10Pin

Išorėje Nuotolinio Valdymo Dėžutė Yamaha 703 Valtis Marine Tiesioginio Atviro Tipo Jungiklis Jūrų 10Pin

€138.94 €125.04
Yra sandėlyje
w91521

Kilmės: KN(Kilmės)
Produkto Tipas: Garbanoti Geležies Dalys
Modelio Numeris: XWZZYKQ703-16-00JV0

  • Išorėje Nuotolinio Valdymo Dėžutė Yamaha 703 Valtis Marine Tiesioginio Atviro Tipo

    Produkto Aprašymas 703-48205 Išorėje Nuotolinio Valdymo Dėžutė Šios kontrolės lange yra mygtukas įjungti, sustabdyti virvelę, 16' 10-pin diržu ir laidu.Lauke yra Tiesioginis atidaryti.Visiškai atitinka originalus Yamaha su pakabinamu varikliu.Skirtas elektrinis starteris Yamaha outboards.Mygtukas-jungiklis dėl papildomos apsaugos į priekį/ atgal svirtelę.Patogus greitas tuščiosios eigos svirtį greito įkaitimo.Rakinama neutralią padėtį.

    Funkcija

    【LENGVAI ir SKLANDŽIAI,】 - Itin sklandžiai, yra pareikšta, Kad perėjimas į priekį ir atgal, pasukite valdymo svirtelę žemyn, toliau pasukti žemyn, sklendės atsidaro.

    【IŠJUNGIMO VIRVELĘ & ĮRAŠĄ】- laidas gali užtikrinti, kad operacija bus pridėtas prie operatoriaus drabužių, ar rankos, ar kojos.Turėtų operatoriai kristi žemyn arba palikti vairą, laidas bus ištraukti įrašą, sustabdyti uždegimą.

    【REGULIUOJAMAS SKLENDĖS TRINTIES】- sukant į arba iš sklendės varžtų trintį nuotolinio valdymo dėžutė, sustingimas valdymo svirtis gali būti koreguojama.

    【TIEK SHIFT IR DROSELIO】- nuotolinio valdymo dėžutė yra suprojektuoti taip, kad abu shift ir droselio gali įjungti operacinę nuotolinio valdymo svirtis.Taigi, jis yra patogus jums tikrai.

    【UŽ YAMAHA IŠORĖJE】- Tai Yamaha 703 Premium Pusėje Kontrolės Stumti 10P Keychoke dalis tinka Yamaha, T8, F15, F25-F225, 40-250 elektros pradėti outboards.Sklandžiai Priekį ir Atbuline perkelti į priekį ir atgal, pasukite valdymo svirtelę žemyn apie 35°F pusės ir R pusėje, atitinkamai.Kai valdymo svirtis yra toliau pasukti žemyn, sklendės atsidaro.Avarinis Laidą & Įrašą laidas gali užtikrinti, kad operacija bus pridėtas prie operatoriaus drabužių, ar rankos, ar kojos.Turėtų operatoriai kristi žemyn arba palikti vairą, laidas bus ištraukti įrašą, sustabdyti uždegimą.

    Power Trim & Tilt Jungiklis maitinimo apdaila ir pakreipti jungiklis pridedamas prie valdymo svirties rankena.Stumti jį IKI apdailos aukštyn ir užtikrintai iki variklio ir stumti jį ŽEMYN apdailos žemyn ir pakreipia žemyn variklio.

    Valdymo Svirtis Trinties Reguliavimas sukant arba iš sklendės varžtų trintį nuotolinio valdymo dėžutė, sustingimas valdymo svirtis gali būti koreguojama.Sukdami reguliavimo varžtą į dešinę daro valdymo svirtis standus pasukti, ir atvirkščiai.

    Dvejopą Funkciją Naudoti nuotolinio valdymo dėžutė yra suprojektuoti taip, kad abu shift ir droselio gali įjungti operacinę nuotolinio valdymo svirtis.Taigi, jis yra patogus jums tikrai.

    Už Tai Yamaha Yamaha 703 Premium Pusėje Kontrolės Stumti 10P Keychoke dalis tinka Yamaha, T8, F15, F25-F225, 40-250 elektros pradėti outboards

    Specifikacijos

    OEM: 703-48205

    Jungtis: 10pin

    Pritaikymas: Yamah Su Pakabinamu Varikliu

    Pakuotės Turinys

    2 x Raktai

    1 x Instrukcijas

    1 x Nužudyti laido saugos virvelę ir tvirtinimo detalės

    1 x 10 pin laidynas (16ft)

    Apie VEVOR

    Taicang Vevor Mašinos, Įranga CO.,LTD.Mes skraido daugiau nei 1000 rūšių mašinų ir įrangos gaminių,ir užsiima tarptautinis verslas 10 metų.Šiuo metu,mes turime daugiau nei 200 darbuotojų.

    Mūsų koncepcija isMarket orientuotos, pagrįstos klientų aptarnavimas

    Per metų praktikos,esame sukaupę vertingos patirties, mechaninės įrangos pramonę,kuris suteikia mums galimybę aptarnauti įvairių šalių įmonių.Ateityje,mes jums suteiksime pilną žaisti mūsų pranašumus mechaninė įranga, pramonės ir aktyviai dalyvauti statybos ofthe Šilko Kelias Ekonomikos Diržo ir 21-ojo Amžiaus Jūrų Šilko Roadto pasidalinti aukštos kokybės gamybos pajėgumus ir abipusės naudos.

    Žymos: aukštis reguliuojamas kojomis, priedų motociklas yamaha, aukštis reguliuojamas kėdės koją, valtis pvc, valtis inflat, 700 bandomųjų, hidea, išorėje yamaha, už parsun, decal yamaha.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai