CHJ common rail valdymo vožtuvas bžūp 048 gamyklos tiesioginis pardavimas CHJ common rail valdymo vožtuvas bžūp 048 gamyklos tiesioginis pardavimas CHJ common rail valdymo vožtuvas bžūp 048 gamyklos tiesioginis pardavimas

CHJ common rail valdymo vožtuvas bžūp 048 gamyklos tiesioginis pardavimas

€7.41
Yra sandėlyje
w91013

Prekės Svoris: 0.0115kgs
Kitos Dalies Numeris: 048
Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
Mainų Dalies Numeris: t048
Specialios Funkcijos: "common rail"
Gamintojas Dalies Numeris: t048
Elemento Plotis: 1.4cm
Paskirties Transporto priemonės: Variklis
Elemento Aukštis: 2.5cm
Prekės Pavadinimas: CHJ
Elemento Ilgio: 2.5cm
Medžiagos Tipas: Greitapjovio Plieno

  • CHJ common rail valdymo vožtuvas bžūp 048

    hy pasirinkti CHJ (Kinija HanJi Power Co.,Ltd.)?CHJ yra bendrovė, kuri specializuojasi gamybos ir eksporto dyzelinių įpurškimo dalys,kurios apima "common rail siurbliai,common rail" purkštuvų,common rail vožtuvai, common rail solenoido,antgalis,ve siurblys,ve siurblio dalys...ir t.t.Ypač common rail vožtuvai gaminami Automatiškai, mašinos, nusipirkau iš Vokietijos ir U. S. A; CHJ bendrovė yra labai ilga istorija bendrovė šioje pramonėje virš 15 metų.prekės buvo gerai žinomas visame pasaulyje klientai.Atkreipti Dėmesį: (1).Pirkėjų iš Rusijos ir Rytų Europoje,prašome pasirinkti, EMS E-paketinių express supaprastinti muitinės formalumus ir palikti visą gavėjas pavadinimas dėl jūsų muitų reglamentą. (2).Pirkėjų iš Brazilijos,prašome provice CPF ar CNPJ numerį. (3).Pirkėjų iš europos per fedex pateikite EURI numerį. (4).Pirkėjams iš kitų pietų amerikos šalių,pateikite MOKESČIŲ kodą.Atsiliepimų Jūsų patvirtinimo pristatymo ir atsiliepimai įdėti į www.eatin.lt yra labai dėkingi.Jeigu esate patenkinti elementus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes dirbame kartu išspręsti bet kokius ginčus.Ačiū už jūsų paramą.

    Žymos: bendras purkštuvas geležinkelių, riešutų splitter, common rail valdymo vožtuvas, žurnalas splitter, hidraulinis blokas, common rail bandymas, common rail testeris, "common rail", purkštukas (benzinas) testas, common rail įrankis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai