Aikštėje Rasės stalo žaidimai vaikams, Žaislai, vaikų ir Tėvų Veikla Įspūdį Juokingas Šeimos Magija Kubeliai Švietimo Žaislai Childern Dovanos #R Aikštėje Rasės stalo žaidimai vaikams, Žaislai, vaikų ir Tėvų Veikla Įspūdį Juokingas Šeimos Magija Kubeliai Švietimo Žaislai Childern Dovanos #R Aikštėje Rasės stalo žaidimai vaikams, Žaislai, vaikų ir Tėvų Veikla Įspūdį Juokingas Šeimos Magija Kubeliai Švietimo Žaislai Childern Dovanos #R Aikštėje Rasės stalo žaidimai vaikams, Žaislai, vaikų ir Tėvų Veikla Įspūdį Juokingas Šeimos Magija Kubeliai Švietimo Žaislai Childern Dovanos #R Aikštėje Rasės stalo žaidimai vaikams, Žaislai, vaikų ir Tėvų Veikla Įspūdį Juokingas Šeimos Magija Kubeliai Švietimo Žaislai Childern Dovanos #R Aikštėje Rasės stalo žaidimai vaikams, Žaislai, vaikų ir Tėvų Veikla Įspūdį Juokingas Šeimos Magija Kubeliai Švietimo Žaislai Childern Dovanos #R

Aikštėje Rasės stalo žaidimai vaikams, Žaislai, vaikų ir Tėvų Veikla Įspūdį Juokingas Šeimos Magija Kubeliai Švietimo Žaislai Childern Dovanos #R

€9.46 €7.10
Yra sandėlyje
w90946

Modelio Numeris: Šeimai Šalis Magija Kubeliai Žaislai
Medžiaga: Plastikiniai
cubo rubikas: kostka rubika
magic cube: fidget kubas
Įspėjimas: NO
Savybės: Mini
magnetiniai rutuliai: antistress
Užsakymo Numeris: Mesti Padengtas
Amžius: > 3 metų
Tipas: Kubas-susiję

  • Rasės stalo žaidimai vaikams, Žaislai, vaikų ir Tėvų Veikla Ultimates Strategiją Dėlionės Juokinga, Šeimai Šalis Magija Kubeliai Žaislai Childern Dovanos

    Techniniai duomenys:

    Tinka vaikams nuo daugiau nei 5 metai.

    Pagamintas iš ABS medžiagos, saugi ir aplinkos apsaugos.

    Ji yra palankios dvigubo žaisti, vaikų dėlionės ir tėvų-vaikų entertainmen

    Medžiaga: ABS

    Spalva: Mulit spalvų

    Dydis: (L)X(W)X(H) 34.5X17X17cm / 13.58"X6.69"X6.69"(leist.)

    Magija Blokuoti Žaidimas yra greito tempo žaidimas dviems žaidėjams gauti savo smegenų ir pirštų lenktynių.

    Purtyti scrambler ir eiti galva į galvą su savo varžovą shift ir skaidrių plytelės būti pirmas, kad 3x3 centras rungtynės modelis.

    Jis skamba paprasta, bet Magija Blokuoti Žaidimas yra tikras žaidimas įgūdžių, greitis ir vikrumas.Iššūkį savo draugams ir šeimos nariams šiandien!

    Kaip žaisti:

    1. Žaidėjas, pirmasis sutrikdo kauliukai spalvos kauliukai ir užtikrina, kad visi kauliukai patenka į griovelį, suformuoti naują įprotį.

    2. Abu žaidėjai į veidą, atsižvelgiant į vietą, kad pamatyti modelį, perkelkite blokai.

    3. Šiame žaidime, žaidėjas turi perkelti blokai, artimųjų srityje ir pakeisti, išdėstyti teisinga ir išsami modelio.

    4. Žaidėjai, kurie išdėstyti tinkamą modelį pirma reikia nedelsiant nustatyti ryšį rėmas, laimėti žaidimą, tampa nugalėtoju.

    Paketų sąrašo: 2x Žaidimas Važiuoklės

    1 x Jungtis Sistema

    1 x Spalvinga Sietą Mašina

    48 x Magija Kubeliai

    Žymos: deukio ritės, didelės ritės, finess, nudžiuginti stick, diamond cut " sunglass, jade padas, mesti surf, aero pelės, ritės rankenėlė, baitcasting ritės, melstis.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai