11-in-1 Dviračio Multitool Nešiojamų ir Ligtweight Dviračių Remonto Įrankių Rinkinys su Grandinės, Pjovimo, Hex Raktai, Atsuktuvai, T-25 dropshipping 11-in-1 Dviračio Multitool Nešiojamų ir Ligtweight Dviračių Remonto Įrankių Rinkinys su Grandinės, Pjovimo, Hex Raktai, Atsuktuvai, T-25 dropshipping 11-in-1 Dviračio Multitool Nešiojamų ir Ligtweight Dviračių Remonto Įrankių Rinkinys su Grandinės, Pjovimo, Hex Raktai, Atsuktuvai, T-25 dropshipping 11-in-1 Dviračio Multitool Nešiojamų ir Ligtweight Dviračių Remonto Įrankių Rinkinys su Grandinės, Pjovimo, Hex Raktai, Atsuktuvai, T-25 dropshipping 11-in-1 Dviračio Multitool Nešiojamų ir Ligtweight Dviračių Remonto Įrankių Rinkinys su Grandinės, Pjovimo, Hex Raktai, Atsuktuvai, T-25 dropshipping 11-in-1 Dviračio Multitool Nešiojamų ir Ligtweight Dviračių Remonto Įrankių Rinkinys su Grandinės, Pjovimo, Hex Raktai, Atsuktuvai, T-25 dropshipping

11-in-1 Dviračio Multitool Nešiojamų ir Ligtweight Dviračių Remonto Įrankių Rinkinys su Grandinės, Pjovimo, Hex Raktai, Atsuktuvai, T-25 dropshipping

€4.77 €3.34
Yra sandėlyje
w90234

Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija: 11-in-1
Features5: kalnų dviračių priedai
Tipas: Daugiafunkciniai Įrankiai
Features3: įrankių nuoma
gaminio dydis: 7.5 x 4.1 x 2,4 cm
Features2: dviračių allen raktas
Features1: Dviračių Taisymo Įrankis
Features4: dviračių remonto rinkiniai

  • Aprašymas:

    *1. Svoris: 180 g

    *2. Gaminio Dydis: 7.5 x 4.1 x 2,4 cm

    *3. Pareigos: 11-in-1

    *4. Spalva: Juoda, Aukso

    Savybės:

    *1. 11-in-1 dviračio taisymo įrankis sujungia grandinės, pjovimo, hex raktai(2/2.5/3/4/5/6/8 mm), tinklinėmis/cross atsuktuvai, ir T-Torx 25.

    *2. Chromuotas plieno įrankis yra kietas ir tvirtas, rūdžių atsparia danga turi ilgą tarnavimo laiką.

    *3. Po sulankstyti, ultra-kompaktiškas dviračių taisymo įrankis yra lengvas ir patogus nešiotis, idealiai tinka dviračių ir lauko kelionę.

    *4. Dirbti visų rūšių dviračių, dviračių remonto įrankių rinkiniai gali padėti jums išspręsti problemas lengvai.

    *5. Susidoroti su problemomis, grandinės, laisva, stabdžių, ir daugiau.

    Komplektą Sudaro:

    1 x Dviračių Taisymo Įrankis

    Žymos: šešiakampis rinkinys, dropship moterims, hex raktas nustatyti, dviračių kauliukai, dviračių multitool, daugiafunkcis įrankis, multitul, užrakto veržliarakčio žiedas, įrankis nuoma, mtb multitool.

  • Atsiliepimai (1)

    • Isabel Relvas

      I never reveived the product. aliexpress reimbursement the total amout.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai