Dawupine Baterija Plastiko Atveju Įkrovimo Apsaugos spausdintinių plokščių PCB bms už Dyson V10 Dulkių siurblys

Dawupine Baterija Plastiko Atveju Įkrovimo Apsaugos spausdintinių plokščių PCB bms už Dyson V10 Dulkių siurblys

€29.76 €23.81
Yra sandėlyje
w90225

Prekės Pavadinimas: dawupine
Tipas: Baterijos Laikymo Dėžutė
Pakuotė: No
Modelio Numeris: už Dyson V10

  • Baterija Plastiko Atveju Įkrovimo Apsauga Apygardos Valdyba Dyson V10 Dulkių Siurblys

    /////////////////////////////////////////////////////// Šis produktas yra sudedamoji dalis, be baterijos core .Jis yra naudojamas remonto ir surinkti baterijų paketą, tik žmonės, kurie yra susipažinę su baterijos veikimas ir turi praktinės patirties, baterijų surinkimo. ////////////////////////////////////////////////////// Specifikacija: 1. Built-in IC aptinka ląstelių įtampos ir srovės.ir atminkite, skaičių naudoja! 2. Aptikimo ir apsaugos baterija: Perkaitimo apsauga, viršįtampių apsauga, undervoltage apsaugos nuo viršsrovių, apsauga, perkrovos apsauga. 3. visos naujos serijos dyson pasiekti žemos įtampos išjungimas.Bendradarbiauti su daugeliu elektrinių įrankių gamyklos! 4. Stabili kokybė ir anti-vibracijos.Tai yra geriausias partneris Makita sukimo momento raktas ir poveikio gręžimo ir kampinis šlifuoklis, ir kt. 5. Spalva: Juoda, arba balta, arba Juoda, arba Raudona ir pan.bet spalvos, spalvos PCB ir versijos numeris yra skirtingi, atsižvelgiant į faktinę naujausią inventorių. 6. PCB dizainas gali keistis, pasikeitus su tiekimo grandinės ir apdorojimo technologija.Prašome būti maloniai prašome pažymėti: 1. Prašome naudoti 18650 galios ličio baterijos ir mažos vidaus varža, paties modelio ir tos pačios parametrus, nereikia naudoti įprastą ličio baterijos energijos saugojimo 2. Prieš montuojant, prašome iš anksto bandymo įtampa viena 18650 baterija, ir už vieną bateriją taip, kad įtampos kiekvieno 18650 baterija yra tas pats . 3. Jeigu turite kokių nors prieštaravimų šių dviejų elementų, prašome padaryti, kad ne ! (1) .PCB spalvos gali būti bet kokios spalvos pagal mūsų akcijų, (2) .PCB dizainas gali būti pakeisti su tos pačios funkcijos ir veikimas garantuotas .Kai jūs pateikiate užsakymą, jūs sutinkate, kad anksčiau dvi kadencijas iš anksto ir jums neleidžiama pateikti ginčai dėl priežasčių, "įvairių spalvų, dizaino pokyčiai, netinkama versija prekes", ir t.t.Prašome atkreipti dėmesį, kad prieš įdiegimo, įsitikinkite, kad įtampa kiekvienoje ląstelėje yra tas pats.

    Maloniai Priminimas ( Labai Svarbu !!! ):

    Šis produktas yra sudedamoji dalis, be baterijų, branduolys .Jis yra naudojamas remonto ir surinkti baterijų, tik žmonės, kurie yra susipažinę su baterijos veikimas ir turi praktinės patirties, baterijų surinkimo. 1. nėra jokių baterijų paketo !!!!!! 2. Jei reikia baterijos, nereikia užsakymus ! 3. Jei nenorite turėti žinių apie baterijos surinkimas, prašome don ' t užsakymą !

    Žymos: dyson pcb, plastiko buteliai, dėžutės, ebike baterija lauke bms, baterija dyson v10, abs baterijos dėžutė, baterija dyson v6, gera sofa, bms dyson v6, baterija vielos, bms apsaugos lentos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai