Baterijos (2-Pack) + Kroviklis Sanyo Xacti VPC-CG6BL, VPC-CA9R, VPC-CA9EBK, VPC-CG9BK, VPC-CG9SV Skaitmeninės Kameros Baterijos (2-Pack) + Kroviklis Sanyo Xacti VPC-CG6BL, VPC-CA9R, VPC-CA9EBK, VPC-CG9BK, VPC-CG9SV Skaitmeninės Kameros Baterijos (2-Pack) + Kroviklis Sanyo Xacti VPC-CG6BL, VPC-CA9R, VPC-CA9EBK, VPC-CG9BK, VPC-CG9SV Skaitmeninės Kameros Baterijos (2-Pack) + Kroviklis Sanyo Xacti VPC-CG6BL, VPC-CA9R, VPC-CA9EBK, VPC-CG9BK, VPC-CG9SV Skaitmeninės Kameros Baterijos (2-Pack) + Kroviklis Sanyo Xacti VPC-CG6BL, VPC-CA9R, VPC-CA9EBK, VPC-CG9BK, VPC-CG9SV Skaitmeninės Kameros Baterijos (2-Pack) + Kroviklis Sanyo Xacti VPC-CG6BL, VPC-CA9R, VPC-CA9EBK, VPC-CG9BK, VPC-CG9SV Skaitmeninės Kameros

Baterijos (2-Pack) + Kroviklis Sanyo Xacti VPC-CG6BL, VPC-CA9R, VPC-CA9EBK, VPC-CG9BK, VPC-CG9SV Skaitmeninės Kameros

€17.37 €15.98
Yra sandėlyje
w89766

Tipas: Baterija
Prekės Pavadinimas: Saulėtas kambarys
Įkrovimo: Taip
Modelio Numeris: DB-L20-4
Pakuotė: Taip
Naudoti: Fotoaparatas

  • 100% nauji aukštos kokybės generinių vaistų (ne OEM) Li-ion baterija

    100% originalus gamintojas suderinama

    vienerių metų garantija

    Chemija: Li-ion

    Įtampa: 3.7 V

    Talpa: 750mAh

    Būklė : Brand New, Factory Paketą.

    Nėra atminties efekto.Mokamas, net jei ji nebuvo naudojama iki dar.

    Mokestis plokštė:

    Įėjimas: AC 100V-240V, Max150mA, 50/60Hz.Galia: DC4.2V, 600 mA 100-240 V - už savo fotoaparatas / vaizdo kamera bateriją bet kurioje pasaulio vietoje.Apima 12V DC Automobilinis Įkroviklis automobilinis įkroviklis apima saugiklis saugomų 4' apvynioti DC laidas AC Automobilinis Adapteris Įkrauti savo akumuliatorius namuose ar savo automobilį LED Įkroviklio Indikatorius - Raudona šviesa: turi apmokestinimo, Žalia šviesa: krovimui Įkrovimo Laikas (jūsų nuoroda tik): 1~ 4 valandas Nemokamai su automatinis nuolatinės srovės kontrolės apsaugo bateriją nuo perkrovimas, trumpo jungimo, ir elektrošoko.

    Mes atsiųsime jums plug pagal savo šalies standarto!

    Komplektą sudaro: 2 x nauja Baterija 1 x visiškai naujas įkroviklis 1 x "MUMS/EU/AU/UK" plug ( Mes atsiųsime jums plug pagal savo šalies standarto! ) 1 x Patogus automobilinis adapteris / kroviklis

    Suderinama Su Baterija P/N.: už Sanyo DB-L20, DB-L20AU

    Suderinama Su Skaitmeninio Modeliai: VPC-C40, VPC-C5, VPC-C6, VPC-CA6, VPC-CA65, VPC-CA8, VPC-CA9, VPC-CG6, VPC-CG65, VPC-CG9, VPC-E1, VPC-E2, VPC-E6, VPC-E7 Skaitmeninės Kameros

    Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje daugiau priedų, jeigu reikia didmeninė daug,prašome nedvejodami kreipkitės į mus, Mes čia jūsų laukia

    1. Mes išsiųsime per 1 darbo dienas po apmokėjimo patikrinta.

    Pažadame kiekvienos prekės būtų vežamos, bet kartais ir mažiau, nei 0,5% paketai gali būti prarasta būdu, jūs galite pasirinkti, ar leisti jav siųsti dar pačios prekės vėl arba prašyti pinigų atgal.

    Vežimas paprastai trunka 13-26 dienomis.Kai kurių nuotolinio šalyse, tai užtruks keletą dienų, atitinkamai.

    Prašome pateikti šioje lentelėje:

    Šalis

    Pristatymo Laikas (Dienos) Darbo Dienas (be atostogų)

    7-10 10-15 15-25 25-35

    >40 Jungtinės amerikos valstijos Norma (punktas atvyko) 25.73% 50.22% 23.05% 1%

    Pvm grąžinimo Europos,Azijos,Australijos Norma (punktas atvyko) 18.3% 34.5% 34.7% 12.5%

    Grąžinamoji išmoka, Kanada,Argentina Norma (punktas atvyko) 18% 34.5% 38% 9.5%

    Grąžinti Kitų šalių Norma (punktas atvyko) 9% 30% 49,4 proc 11.6% Grąžinimo

    2. Paprastai mes laivas punktas, pagal savo pristatymo adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

    Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą.

    3. Jei jums reikia siųsti jį skubų pristatymą, jūs turite sumokėti papildomą siuntimo, prašome susisiekti su mumis prieš jums mokėti.

    4 Svarbi pastaba:Prašome palikite savo TELEFONO NUMERĮ, kai jums padaryti kasos greitas ir tikslus pristatymas susitarimą.

    1. Mes priimame mokėjimus kredito kortele.Visi mokėjimai turi būti iš anksto apmokėtos pilnai.Bendra suma apie kiekvieną elementą, nėra PVM ir ne PVM sąskaita faktūra negali būti teikiama.

    2. Pirkėjų mokėjimo gavo.bus pateikiama pavedimo laivybos pranešime per 24 valandas.Mes pasiliekame teisę anuliuoti užsakymą, jeigu pirkėjas, nesumoka mums arba susisiekite su mumis mokėjimo per 7 darbo dienas po aukciono pabaigos.

    3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

    1. Jei jums reikia grįžti, prašome patikrinti du kartus patvirtina prekės nėra darbo ir kreipkitės į mūsų susisiekite su mumis ,praneškite mums išsamias problema ir siųsti mums nuotraukas patvirtinimo.

    2. Warrenty apima pakeitimo ar remonto

    3. Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo/naudotojo dalis.Daiktai turėtų būti grąžintas su originaliomis pakuotėmis.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo RMA išdavimo data.Priešingu atveju, pakeitimas bus atliktas.Visiems grąžinti produktus, klientai turi susisiekti su mumis dėl grąžinimo adresą.Visais atvejais, pirkėjai moka laivybos mokesčius savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.

    4. Mes pasiliekame teisę atsisakyti visi grįžta dėl objektyvių priežasčių

    1. Prieš siūlymą, prašome perskaityti pirmiau sąlygos ir kruopščiai.Konkurso nugalėtojas bus laikoma, kad sutinkate su visomis sąlygomis ir nurodytų sąlygų.

    2. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.

    3. Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, prašome donot būti greitai palikti neigiamas/neutralus atsiliepimų.Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS 100% Pasitenkinimo

    Dėkojame už jūsų ieško ir pasiūlymų!!!

    Žymos: baterija j4, ličio baterijos sanyo, dviračių kroviklis sanyo, baterijos sanyo xacti, xacti, baterija c5, baterija c4, baterijos kroviklis kress, baterijos kroviklis bln, greitas kroviklis sanyo.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai