3 Sluoksnių Žalios Spalvos Kaukė Anti Lašelis Smogas Kvėpuojantis Civilinės Vienkartinės Veido Kaukė Ne Austi Apsaugos Elastinga Lankelį, kaukę nuo Dulkių. 3 Sluoksnių Žalios Spalvos Kaukė Anti Lašelis Smogas Kvėpuojantis Civilinės Vienkartinės Veido Kaukė Ne Austi Apsaugos Elastinga Lankelį, kaukę nuo Dulkių. 3 Sluoksnių Žalios Spalvos Kaukė Anti Lašelis Smogas Kvėpuojantis Civilinės Vienkartinės Veido Kaukė Ne Austi Apsaugos Elastinga Lankelį, kaukę nuo Dulkių. 3 Sluoksnių Žalios Spalvos Kaukė Anti Lašelis Smogas Kvėpuojantis Civilinės Vienkartinės Veido Kaukė Ne Austi Apsaugos Elastinga Lankelį, kaukę nuo Dulkių. 3 Sluoksnių Žalios Spalvos Kaukė Anti Lašelis Smogas Kvėpuojantis Civilinės Vienkartinės Veido Kaukė Ne Austi Apsaugos Elastinga Lankelį, kaukę nuo Dulkių. 3 Sluoksnių Žalios Spalvos Kaukė Anti Lašelis Smogas Kvėpuojantis Civilinės Vienkartinės Veido Kaukė Ne Austi Apsaugos Elastinga Lankelį, kaukę nuo Dulkių.

3 Sluoksnių Žalios Spalvos Kaukė Anti Lašelis Smogas Kvėpuojantis Civilinės Vienkartinės Veido Kaukė Ne Austi Apsaugos Elastinga Lankelį, kaukę nuo Dulkių.

€7.78 €5.45
Yra sandėlyje
w89677

Gyvenimo ciklas: Vieną kartą
Medžiaga: Ne liepė 3 Sluoksnis Sluoksnis Filtras Kaukė
Prekės Pavadinimas: elough
Kiekis: 10/20/30/50/100VNT Veido, Burnos Kaukės
Kilmės: Žemyninė Kinija
Elemento Tipas: Kaukės
Dydis: Mascarillas Safety mascaras
Feature1: Veido, burnos kaukę
Feature2: 3 Sluoksniai+Gumelės lankelį
Modelio Numeris: Apsaugine kauke Saugos kaukė
Taikoma: Suaugusiųjų
Saugos standartas: NĖRA
Sertifikavimo: NĖRA
Apsaugos klasė: NĖRA
Colo: žalia
Funkcija: Anti-dulkių

  • 3 Sluoksnių Žalios Spalvos Kaukė Anti Lašelis Smogas Kvėpuojantis Civilinės Vienkartinės Veido Kaukė Ne Austi Apsaugos Elastinga Lankelį, kaukę nuo Dulkių.

    Savybės:

    Saugus ir kvėpuojantis.Hipoalerginės,didelis filtravimo,gebėjimus.Gera ir naudinga.Elastinga ausies-kilpų ne spaudimas iki ausų.Suteikti tam tikrą apsaugą nuo dulkių, migla ir kt.

    Aprašymai:

    Tai puiku, medienos apdirbimo, namų valymas ir bendroji priežiūra.Pagamintas iš neaustinės medžiagos, jie yra įrengtas gera odos tolerancija ir patogūs dėvėti.Be stiklo pluošto.Puikus pasirinkimas jums ar jūsų šeimai.Vienas dydis tinka labiausiai.

    Pastaba :

    Šios kaukės buvo supakuotas su maišais,ne supakuoti, su dėžute.

    Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalį

    Žymos: 4 layer mask, žalia kaukė vienkartinės, kroviklis magnetas, mėlynos spalvos tušas, stabdžių dulkės plug, veido žalia kaukė, žalia kaukė prilimpa, kaukės n95 spalva, žaliosios arbatos kaukė, tušas atsparus vandeniui.

  • Atsiliepimai (1)

    • Lady Bosss

      super fast shipping! very nice colors! cant wait to wear them and get other people be jealous to where I got them

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai