NORNE Tuščiaviduriai Star Šiluminė Izoliacija Blackout Užuolaidos Gyvenimo Kambario, Miegamojo Lango Užuolaidų dizainas, Žaliuzės Susiuvami su Baltos spalvos vienspalviai voile NORNE Tuščiaviduriai Star Šiluminė Izoliacija Blackout Užuolaidos Gyvenimo Kambario, Miegamojo Lango Užuolaidų dizainas, Žaliuzės Susiuvami su Baltos spalvos vienspalviai voile NORNE Tuščiaviduriai Star Šiluminė Izoliacija Blackout Užuolaidos Gyvenimo Kambario, Miegamojo Lango Užuolaidų dizainas, Žaliuzės Susiuvami su Baltos spalvos vienspalviai voile NORNE Tuščiaviduriai Star Šiluminė Izoliacija Blackout Užuolaidos Gyvenimo Kambario, Miegamojo Lango Užuolaidų dizainas, Žaliuzės Susiuvami su Baltos spalvos vienspalviai voile NORNE Tuščiaviduriai Star Šiluminė Izoliacija Blackout Užuolaidos Gyvenimo Kambario, Miegamojo Lango Užuolaidų dizainas, Žaliuzės Susiuvami su Baltos spalvos vienspalviai voile NORNE Tuščiaviduriai Star Šiluminė Izoliacija Blackout Užuolaidos Gyvenimo Kambario, Miegamojo Lango Užuolaidų dizainas, Žaliuzės Susiuvami su Baltos spalvos vienspalviai voile

NORNE Tuščiaviduriai Star Šiluminė Izoliacija Blackout Užuolaidos Gyvenimo Kambario, Miegamojo Lango Užuolaidų dizainas, Žaliuzės Susiuvami su Baltos spalvos vienspalviai voile

€44.33 €20.83
Yra sandėlyje
w89586

Prekės Pavadinimas: NORNE
Modelio Numeris: NORNEQ1
Kilmės: KN(Kilmės)
Technics: Audiniai
kilmės vieta: Zhejiang,Kinija
Funkcija: Didelis Jautrus(70%-90%)
Apdorojimo metodai: Skirtuką Viršuje, Kilpos, Kabliai, Žiedai, Plisuotos Čiaupų Lazdele Kišenėje
Medžiaga: Audinio Užuolaidos + Vienspalviai Voile Užuolaidų
Pavadinimas: Tuščiaviduriai Star Užuolaidų
modelis: Plisuotos
Audinio Detales: 100% Poliesteris
Tipas: Užuolaidų
Atidarymo ir Uždarymo Metodas: Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Pastaba: 2 vnt Užuolaidos Geriau
Spalvinimas Norma: 70%-90%
Mokesčių: Pirkėjo Atsakomybė
Stilius: Modernus
Skalbimo: Mašina Galima Skalbti
Apdorojimo Reikmenys Kaina: Įtrauktas
Formatas: VIRVĖ
Naudoti: Namuose
Krašto Gydymas: Hemming
NĖRA Įtrauktos: Kutas/Bakų Tvirtinimo/Karoliukai
Diegimo Tipas: Lubų Įrengimas
Modelio Tipas: Kietas
Vieta: Langas
Taikoma Langų Tipas: Butas Langą

  • 1. Pastaba: Kaina už 1 vnt užuolaidų 2. Dydis: Jei norite pakeisti ilgis, palikite pranešimą, bet kokio ilgio, Mažiau nei 270cm,t jis kainos yra tos pačios Priimti Užsakymą ( jei jūs neturite rasti norimą dydį, pls nedvejodami kreipkitės į mus.) 3. Patarimai: tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų priemonę 2-3 kartus, plotis savo langą 4 .Prašome leisti šiek tiek nukrypimas ( 1-3cm ) dėl hemming 5. Visi daiktai yra realūs fotografavimo.Tačiau skirtingų monitorių ir kitą ryškumą gali sukelti spalvos, šiek tiek skirtis, 1 vnt užuolaidų Pakuotė: Įtraukta: Kabliukai ( Kabliai Viršuje: 4 kabliukai prieš skaitiklis ; Pieštukas Klostyti: 10 kabliukai prieš skaitiklį ) neįtraukta : Kutas/bakų tvirtinimo/Karoliukai

    Mokėjimo

    100% apmokėjimas iki pristatymo, prašome įsitikinkite, kad jūs turite palikti visą teisingą informaciją, apima vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerį, prekės bus išsiųstos nurodytu adresu, kad jums paliko į užsakymą, ir "P. O.box" yra draudžiama adresą.Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO, kurios yra saugumo kelią jums.Jei norite atsiskaityti kitais būdais, prašome susisiekti su mumis.Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis (išskyrus nemokamas pristatymas).

    Pristatymas

    Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

    Atsiliepimų Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

    Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 1.Kaip skalbti užuolaidų?

    Kadangi užuolaidos gali būti išspaustas tranzito, tai bus ne labai sklandžiai, kaip paveikslėlyje.Po to, kai jūs jį gauti, jums reikėtų purkšti šiek tiek vandens ant užuolaidų, tada vietoje pavėsyje džiūti.Jei turite geležies, bus geriau.Skalbimo mašina yra, bet mes siūlome sausas valymas.Prašome skalbimo atskirti nuo kitų audinių.Nenaudokite baliklio ir vidutinio geležies 160 laipsnių.

    2.Kaip mes pristatyti prekes?

    Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant pristatymas nemokamai.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

    Kad daugiau nei $150.00,laivas EMS arba DHL.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.

    3.Ar ne gauti prekes arba tam tikrų problemų?

    Susisiekite su mumis dalinis /pilnas grąžinti po patvirtina, kad problema kita.

    4.Atsiliepimų.

    Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

    Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    5.Susisiekti Su Mumis.

    Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu palikti pranešimą dėl www.eatin.lt arba rašykite mums, mes pasistengsime atsakyti elektroninio pašto per 24 valandas.Mums bus malonu atsakyti į visus klausimus, kurie jums gali turėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    Žymos: aukščio baltos užuolaidos, namų, užuolaidų laikiklis, uaz žaliuzės, dekoro star, stabdžių blackout, aklas langą, miršta užuolaidos, miegamojo puošimas, uždangą gyventi kambarys.

  • Atsiliepimai (3)

    • K Kenar80

      Très mignon j’adore il est long et vraiment bien fait

    • Andrijdevda

      Excellent. Very fast shipping!

    • Meaoamcfall

      very cute, i wouldn't say they're 100% black out. shipping was fast and communication was great. It makes me happy each time I see those little stars, I do wish they were heavier.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai