USB LED Nešiojamų Oro Drėkintuvas 3/5/7Hours Laikas eterinis Aliejus Difuzoriaus Valytuvas Namo Automobilių ultragarso Aromaterapinis Difuzorius Rūkas USB LED Nešiojamų Oro Drėkintuvas 3/5/7Hours Laikas eterinis Aliejus Difuzoriaus Valytuvas Namo Automobilių ultragarso Aromaterapinis Difuzorius Rūkas USB LED Nešiojamų Oro Drėkintuvas 3/5/7Hours Laikas eterinis Aliejus Difuzoriaus Valytuvas Namo Automobilių ultragarso Aromaterapinis Difuzorius Rūkas USB LED Nešiojamų Oro Drėkintuvas 3/5/7Hours Laikas eterinis Aliejus Difuzoriaus Valytuvas Namo Automobilių ultragarso Aromaterapinis Difuzorius Rūkas USB LED Nešiojamų Oro Drėkintuvas 3/5/7Hours Laikas eterinis Aliejus Difuzoriaus Valytuvas Namo Automobilių ultragarso Aromaterapinis Difuzorius Rūkas USB LED Nešiojamų Oro Drėkintuvas 3/5/7Hours Laikas eterinis Aliejus Difuzoriaus Valytuvas Namo Automobilių ultragarso Aromaterapinis Difuzorius Rūkas

USB LED Nešiojamų Oro Drėkintuvas 3/5/7Hours Laikas eterinis Aliejus Difuzoriaus Valytuvas Namo Automobilių ultragarso Aromaterapinis Difuzorius Rūkas

€21.37 €12.61
Yra sandėlyje
w89370

Naudoti: Automobilinis Įkroviklis
Talpa: 200ml
Rūkas Lizdo Kiekis: Vienas/a
Prekės Pavadinimas: AUGIENB
Funkcija: Aromaterapija
Triukšmo: <36db
Rūkas Produkcija (galonas / diena): 35ML/H
Klasifikacija: Drėkinimas
Laiko Funkcija: Taip
Vandens trūkumas Power-off Apsauga: Taip
Prašymas: <10㎡
Maitinimo Tipas: USB
Kilmės: KN(Kilmės)
Drėgmės Kontrolė: Palieskite Tipas
Galia (W): 5w
Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Sertifikavimo: Kita
Formos: Klasikinis Stulpelio
Tipas: Ultragarsinis Drėkintuvas
Įtampa (V): 5V
Įrengimas: USB

  • Produkto Informacija:

    Aromaterapija Mini USB Automobilinis Drėkintuvas Nešiojamų Kelionės Dydis Automobilių Difuzorių Cool Rūkas Oro Valytuvas Drėkintuvas Oro kvalifikacijos Kėlimo Biuro, Miegamojo bathroo svečių namai Su Laiko Funkcija Nuolatinis drėkinimas dėl 12H

    Savybės:

    ONE-TOUCH SWITH IR KOMPAKTIŠKAS-- lengva operacija su vienu paspaudimu, tik iš puodelio dizainas puikiai tinka dauguma transporto priemonių puodelio laikiklis, nešiojamų dydį, galite naudoti bet KUR, bet KURIUO metu (Paketas apima tik USB kabelis, NR. sienos adapteris komplekte)

    SAUGUS AUTOMATINIS uždaromasis BE VANDENS-NE nerimauti, o miega.Drėkintuvai bus išjungti-išjungti automatiškai, kai jo trūksta vandens.

    VISIŠKAI TYLUS & BPA free - Visiškai ramiai, be gaminti bet įkyrus triukšmas.Jis nebus nuotėkio vandens net simpatijų 180°, užtikrinti saugumą ir ilgesnis darbo laikas.

    PAREIKŠTI DRĖGMĖS IR NATURELESS Į SAVO AUTOMOBILĮ - Ultragarso Technologija veikia efektyviai suteikti itin gerai ir sklandžiai vienodas šūdas, tai yra lengviausias būdas išlaikyti jūsų automobilis švieži, drėgmės ir nemalonaus kvapo nemokamai aplinka.

    Kelis Funkcinius Rūšių Pasirinktinai -Laikas 3/5/7 valandas neprivaloma, spalvos žibintai gali būti įjungiami ir išjungiami, kiek reikia

    ULTRAGARSO AROMATO eterinis ALIEJUS DIFUZORIAUS - Tai stilingas šalto rūko drėkintuvas priduria, drėgmės, kad jūsų oro pašalinti sausumo ir padėti su savo sauso chapped odos, chapped lūpų ir sausų sinusai.Pridėti lašelį savo mėgstamas eterinis aliejus suteiks jūsų kambario malonus kvapas, kuris gali pakelti nuotaiką ir malšina stresą nuo įtemptos darbo dienos, puikus kvapų ir užsispyręs rūkyti ir naminių gyvūnų kvapus.

    SILENT ULTRAGARSO DIZAINO - Siūlome šaltas rūkas ir tyliai, kurios garantuoja, netrukdyti jums per darbo ar poilsio.Tai yra mažiau nei 36db kuris yra puikus vaiko kambarys, jogos ir spa.

    PANAŠIŲ SVAJONIŲ DOVANA - Puikus mini USB Drėkintuvas, nešiojamų bet nedidelio ploto pvz., automobilį, darbo darbalaukį, miegamojo ir t.t..Puikus high-tech dovanų idėjos daro VISI bus MEILĖ jį. **PATARIMAI: √ Jei rūko, tampa mažesnis, išjunkite produktą,tada visiškai šlapias medvilnės stick ir pradėti iš naujo, rūkas bus befect aukštųjų technologijų dovanų idėjos daro VISI bus MEILĖ jį.

    Funkcinio Modelio Parinkimas

    Jutiklinio jungiklio vieną kartą:Laiko 3 valandas,Nuolat purkšti,Spalva lempa darbą

    Jutiklinio jungiklio du kartus:Laikas 7 val.,Kiekvienas purškimo intervalas yra 5 sekundes,Spalva lempa darbą

    Palieskite jungiklis 3 kartus:Laiko 5 val.,Nuolat purkšti, išjungti šviesos spalva

    Specifikacija:

    Talpa: 200ml

    Medžiagos: PP,ABS,BPA free

    Rūkas galia: 35ml/h (su LED šviesa; )

    Galia: ≦3W(Įtampa: DC 5V)

    Pakuotė:

    1x Mini USB Drėkintuvas

    1x USB Laidas (nr. adapteris komplekte)

    1x Naudotojo Vadovas

    Produkto Rodyti:

    Vežimą:

    1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

    Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

    Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

    2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    Žymos: kaubojus suknelė moterims, difuzinis stiklo, aromaterapija difuzinis, aromatas difuzinis, humidifi, difuzinis, grožio salonas interjero, dekoro namai, mozart, oro humidifi.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai