Stylus Pieštuku Pakeitimas su Palmių Atmetimo, Aktyvus Skaitmeninis Rašiklis 2018 m. Stylus Pieštuku Pakeitimas su Palmių Atmetimo, Aktyvus Skaitmeninis Rašiklis 2018 m. Stylus Pieštuku Pakeitimas su Palmių Atmetimo, Aktyvus Skaitmeninis Rašiklis 2018 m. Stylus Pieštuku Pakeitimas su Palmių Atmetimo, Aktyvus Skaitmeninis Rašiklis 2018 m. Stylus Pieštuku Pakeitimas su Palmių Atmetimo, Aktyvus Skaitmeninis Rašiklis 2018 m. Stylus Pieštuku Pakeitimas su Palmių Atmetimo, Aktyvus Skaitmeninis Rašiklis 2018 m.

Stylus Pieštuku Pakeitimas su Palmių Atmetimo, Aktyvus Skaitmeninis Rašiklis 2018 m. "Apple ""iPad" pro 11/12.9 / 2019 Naujų 10.2 colių 7 Gen

€28.94
Yra sandėlyje
w88919

Modelio Numeris: TTPent5
Sertifikavimo: ROHS
Ilgis: 15.5cm
Programų Ekranas: Capacitive Ekranas
Pakuotė: Taip
Prašymas: Pda
Paraiška Prekių Ženklus: "Apple"
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Metalo
Prekės Pavadinimas: lagava

  • Universalus 1st ir 2nd Gen Stylus Pieštuku Pakeitimas su Palmių Atmetimo, Aktyvus Skaitmeninis Rašiklis 2018 m. "Apple ""iPad" pro 11/12.9 Colių/Oro 3rd Gen / iPad 6th Gen / "iPad mini" 5th Gen / 2019 Naujas iPad 10.2 colių 7th Gen 【Universalus "iPad" ir "iPad" Pro " ir "iPad" Air & iPad Mini】Ekonomikos Pakeitimas Stylus Pieštukas skirtas Apple iPad 2018/2019 Versijos - "iPad" (6 ir 7 Gen(9.7"&10.2")), "iPad" Oro (3rd Gen), "iPad Mini" (5th Gen), "iPad" Pro 11 " (3)" ir "iPad" Pro 12.9 " (3).

    【Palmių Atmetimo & Patogus Rašymas/Piešimas Jausmas】- Atnaujinti Aktyviojo Stylus Pen for iPad Neleidžia Klaidingai Neliesti.Galite Ilsėtis Savo Delną Ant "iPad" Ekrane Be Nepatogu Stylus Pirštinės.Taip pat Jis puikiai Pažymi, Notability, Gimdyti, GoodNotes, Noteshelf ir tiek.

    【Didelio Tikslumo ir Jokių Vvg】- naujausias touch " pieštuku iPad 2018/2019 visos Versijos yra įrengta 1mm anglies pluošto patarimas, kuris yra daugiau tikslios ir jautrios,nereikia priartinti rašyti mažosiomis raidėmis.Sklandžiai rašyti jausmas, nr. atsilieka, nr. praleidžia,jokių įbrėžimų,nėra triukšmo.

    【Ilgalaikį Baterija ir Spustelėkite Standžiajame Jungiklio Mygtukai】- 12 valandų nepertraukiamo darbo ir 60 dienų laukimo laikas apie 40 mintutes per apmokestinimo.Nereikia "Bluetooth" ryšį.Įjunkite šį aktyvų skaitmeninį rašiklį, tiesiog spustelėdami sunku mygtuką, ir jis automatiškai įjungti į "Miego Režimą" po tuščiąja eiga 10 minučių, siekiant taupyti energiją.

    【Kainuoja mažiau ir turėti pieštukų savo "iPad" geriau - mes rekomenduoju 100%】- Ji veikia sklandžiai ir greitai.Tai metalo, aliuminio stylus pen.Ji yra labai atspari mažėja.Jūs turėtumėte žinoti, kad "Apple" Pieštukas (1 arba 2) yra ne visiems ipad " naudojimą, bet pieštuku mes parduoti galite tai padaryti.(Tol, kol ji yra "iPad" modelį, išvardytų aukščiau).

    Pastaba : Lagava TTPent5 Pieštuku neturi visiškai spaudimo jautrumas dinamiškos linijos storio ir pasvirimo kontrolės šešėlio.

    --- Su Stylus Pieštuku Tik "Apple ""iPad" (2018 išleidimo arba vėliau) --- (Pastaba : Ne Suderinamas su "iPad" Pro 12.9" (1st Gen ir 2nd Gen), "iPad" Pro 9.7", "iPad" Pro 10.5", "iPhone" ir "Android" įrenginiuose.)

    Lagava TTPent5 Pareigos:

    1. NE "Bluetooth" arba APP porą reikalaujama.Tiesiog spustelėkite įjungimo/Išjungimo mygtuką (prieš ir po naudojimo.

    2. Ji gali būti pritvirtinta prie iPad pusėje, tačiau ji negali būti bevieliu būdu įkrauti.

    3. Ji priklauso sunkiai įjungti/išjungti mygtukų, nereikia nerimauti apie misstouch.

    4. Palmių Atmetimas yra.

    Medžiaga : Aliuminio lydinys

    Pakeitimo Plunksnų : 1mm

    Baterija : 0.518 wh 3.7 v 100mAh

    Darbo laikas : 9-12 val.

    Pilnas įkrovimo trukmė : 40 min ( 5V 1A )

    Dydis : 155 x 9mm

    Pastaba:

    ①Only dirba virš modelį.Ne dirbti už "iphone", "android", "microsoft" įrenginiai, ankstesnės versijos "ipad".Prašome patvirtinkite, modelio numerį virš vaizdai prieš perkant.

    ②If plunksna ar pirštų, negali rašyti, prašome nustatyti savo "iPad" arba "iPad" Pro " taip:

    Parametrai---> "Apple" Pieštukų--->išjungti "Apple" pieštuką.

    Parametrai---> Užrašai--->išjungti "Tik Lygiosiomis su "Apple " Pieštuku".

    ③Please užtikrinti, kad jis turi pakankamai galios, prieš naudojimą.

    ④Cannot būti naudojamas perjunginėti programas.

    ⑤ALL iPad IOS sistema turi būti atnaujinti į iOS 12.2 arba aukščiau.

    Pakuotė:

    1xStylus Pieštukas

    1xMicro-USB Įkrovimo Kabelis

    1xInstruction vadovas

    2xNanofiber plunksnos

    Žymos: android tablet, lašas pen, "ipad" pieštukas, dizaino pirštinės, trumpas apple pieštuko atveju, pirmas sniegas, "ipad " pro", "ipad", "apple" pieštukų 2 atveju gyvūnas, wacom.

  • Atsiliepimai (2)

    • Dimaspassk89

      지인 추천으로 구입했는데 필기감이 만족 스럽습니다. 자력은 겨우 붙는다 정도이니 큰 기대는 안하시고, 만듬새는 좋습니다

    • Mipetrowa

      Recognition well Busin fault but Anna cotton payed a

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai