Pav. užsakymą! BJD Doll Drabužių /Perukas COS Batai Aksesuarai Cosplay SD DDM MSD SD13 Dėdė Kostiumas Pav. užsakymą! BJD Doll Drabužių /Perukas COS Batai Aksesuarai Cosplay SD DDM MSD SD13 Dėdė Kostiumas Pav. užsakymą! BJD Doll Drabužių /Perukas COS Batai Aksesuarai Cosplay SD DDM MSD SD13 Dėdė Kostiumas Pav. užsakymą! BJD Doll Drabužių /Perukas COS Batai Aksesuarai Cosplay SD DDM MSD SD13 Dėdė Kostiumas

Pav. užsakymą! BJD Doll Drabužių /Perukas COS Batai Aksesuarai Cosplay SD DDM MSD SD13 Dėdė Kostiumas

€55.41
Yra sandėlyje
w88705

Prašome atkreipti dėmesį, kad: Galutinė kaina bus nustatoma pagal jūsų individualų prod
Tipas: Priedai
Forma: 1/3
Elemento Tipas: Lėlės Priedai
Lytis: Unisex
Medžiaga: Medžiaga
Mfg Serijos Numeris: Mados
Gamybos laikotarpis: 90-180 dienų
Matmenys: 1/3 1/4 1/6
Įspėjimas: Tamsūs drabužiai, prašome nereikia nešioti ilgai.
BJD/SD Požymis: Kostiumas
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Pav. užsakymą!BJD Doll Drabužių /Perukas COS Batai Aksesuarai Cosplay SD DDM MSD SD13 Dėdė Kostiumas

    Punktas rodo:

    Prašome susisiekti su manimi, ir pasakyk man, informaciją apie savo lėlės dydis (ūgį, krūtinės, liemens apimtis, klubų apimtis).Sveiki .Visi, prašome pranešimas čia:

    Šis produktas yra custom produktą ir jis bus įvairių skirtingų medžiagų ir gamybos metodų, į kitą kainą

    Prašome aiškiai mąstyti prieš jus pirkti!

    1、savo projektus:nepriimame midway taikomos grąžinamosios išmokos; Prašome apsvarstyti būti aišku, apie, į, pritaikyti!!

    2、negaliu 100% pats!Proto nereikia pirkti!

    3、Užsakymą produktas metu yra neaiški, iš tikrųjų yra situacijų, nedelsdama gamybos laiką!Gal tai bus uždelsimo laiką!Kad daug, nereikia skubėti mane!

    4、Reikia pritaikyti produkto, prašome man duoti priekio, profilio, atgal išsamiai nuotrauką(Išsamus )!

    5、pasiūlymą, Prašome duoti man savo lėlės išsamios matavimo(( ūgį, Krūtinės,Juosmens,Klubo ) ), tada man bus patvirtinti su mūsų gamykloje.

    6、Prašau duoti man daugiau išsamios nuotraukos!Nestandartinių gaminių pateikimo terminas projekto bendrosios 90 iki 180 dienų; Sudėtingos reikia ilgesnio laiko!

    Bet lėlės drabužius ir perukas, arba cosplay

    Prašome susisiekti su manimi tiesiogiai, nustatyti geros užsakymą duomenis;

    Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą!

    Būklė : 100% Visiškai Naujas

    Spalva: Kaip pic rodo

    Pakuotė:

    ( Kita ko, nėra įtrauktos.)

    Kokybės problemas :

    Jei gauti produktai yra kokybės problemų,prašome susisiekti su mumis,ir produktų nuotraukų atsiuntė ir mums, po to mes tikriname nuotraukas,jei jis turi kokybės problema,mes su jumis bendrauti.

    Chromatines skirtumas:

    Visi produktai, mes turime parduoti yra fotografuotas natūra,bet tai yra neišvengiama, kad bus šiek tiek spalvų ,skirtumas dėl šviesos ar ekrano,ir spalva produktas yra visi natūra.

    Kokybės problemas :

    Jei gauti produktai yra kokybės problemų,prašome susisiekti su mumis,ir produktų nuotraukų atsiuntė ir mums, po to mes tikriname nuotraukas,jei jis turi kokybės problema,mes su jumis bendrauti.

    Chromatines skirtumas:

    Visi produktai, mes turime parduoti yra fotografuotas natūra,bet tai yra neišvengiama, kad bus šiek tiek spalvų ,skirtumas dėl šviesos ar ekrano,ir spalva produktas yra visi natūra.

    Apie vežimą: 1. We will ship užsakymą (prekės sandėlyje) per 7 dienas po gavimo jūsų erified mokėjimo!Užsakymai bus išsiųsti per China post oro paštu!Mes taip pat teikiame tarptautinių Išreiškė pristatymo, pavyzdžiui, EMS, DHL, extra, laivybos mokestis yra reikalingas, Prašome, pasirinkite jį ir kreipkitės į mus. 2. Jūs gal imti importo muitų, mokesčių ir rinkliavų.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba prieš perkant.Klientų Pasitenkinimo atsiliepimai: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Ačiū ir Laimingas Pirkinių!

    Žymos: msd drabužių rinkinys, vampyras suknelė bjd, vyrai bjd drabužiai, bjd doll, bjd mokyklos vienodos, 1 6 phicen, žaislų istorija 3 " žaislai, jessie, 13 bjd doll, bjd nuotrauka, 24 colių perukas.

  • Atsiliepimai (4)

    • Joni Laasanen

      thank you for making my Kato Megumi doll more beautiful I do suggest buying from the seller, quick and good communication, I gota small gift too

    • S Haynes1

      wonderful seller very talented with custom clothing. absolutely beautiful

    • Girlhousedogbule

      such an amazing seller beautiful custom dress!!! very talented!

    • Caianbmxlife

      Very pretty details. I recommend the seller. Love it

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai