5vnt vientisos Spalvos Laiptų Kilimų Rinkiniai Slydimui Laiptų Ruda Kilimėliai Žingsnis Stačiakampis, Kilimėlių Saugus Ratlankių Minkšti Kilimai Vaikams Šeimos 5vnt vientisos Spalvos Laiptų Kilimų Rinkiniai Slydimui Laiptų Ruda Kilimėliai Žingsnis Stačiakampis, Kilimėlių Saugus Ratlankių Minkšti Kilimai Vaikams Šeimos 5vnt vientisos Spalvos Laiptų Kilimų Rinkiniai Slydimui Laiptų Ruda Kilimėliai Žingsnis Stačiakampis, Kilimėlių Saugus Ratlankių Minkšti Kilimai Vaikams Šeimos 5vnt vientisos Spalvos Laiptų Kilimų Rinkiniai Slydimui Laiptų Ruda Kilimėliai Žingsnis Stačiakampis, Kilimėlių Saugus Ratlankių Minkšti Kilimai Vaikams Šeimos 5vnt vientisos Spalvos Laiptų Kilimų Rinkiniai Slydimui Laiptų Ruda Kilimėliai Žingsnis Stačiakampis, Kilimėlių Saugus Ratlankių Minkšti Kilimai Vaikams Šeimos 5vnt vientisos Spalvos Laiptų Kilimų Rinkiniai Slydimui Laiptų Ruda Kilimėliai Žingsnis Stačiakampis, Kilimėlių Saugus Ratlankių Minkšti Kilimai Vaikams Šeimos

5vnt vientisos Spalvos Laiptų Kilimų Rinkiniai Slydimui Laiptų Ruda Kilimėliai Žingsnis Stačiakampis, Kilimėlių Saugus Ratlankių Minkšti Kilimai Vaikams Šeimos

€30.55 €20.77
Yra sandėlyje
w88230

spalva: Chaki Žalia Ruda
Modelio Tipas: Kietas
Pakuotė: 5 x Kilimai
Dydis: 55x22x4.5(22"x8.8"x1.8")
Vieta: Laiptai
Kiekis: 5vnt
Medžiaga: 100% Polipropilenas
Transporto pardavimas: gabalas
Taikomas vietos: Laiptai
Savybės: Minkštos,neslidžios, lipnios
Prekės Pavadinimas: DOBOXUAN
Formos: Stačiakampis
Modelio Numeris: JX-D127
Apdailos Stilius: Modernus Stilius
Plauti Stilius: Plauti Rankomis
Technics: Mašina Padarė
Naudoti: Namuose
Stilius: Europos ir Amerikos Stiliaus
ID: Kilimų Rinkiniai
Dizainas: Kilim

  • dianxiaobao_1

    dianxiaobao_2 5vnt vientisos Spalvos Laiptų Kilimų Rinkiniai Slydimui Laiptų Ruda Kilimėliai Žingsnis Stačiakampis, Kilimėlių Saugus Ratlankių Minkšti Kilimai Vaikams Šeimos

    A ll produktus m y parduotuvėje paramos dropship, gali pateikti nuotraukas ir produktų pritaikymas, laukiame jūsų atvykstant, tikimės, kad dirbti su jumis!Prekės Aprašymas: Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: 100% Polipropilenas Kiekis: 5VNT Dydis:(Apytiksliai) 55x22x4.5(22"x8.8"x1.8") Konversijos: 1 cm = 0. 393 colių, 1 colis=2,54 cm Spalva : Chaki Žalia Ruda Modelio: vientisos spalvos Personažas :Minkštas,neslidus, lipnios Taikoma vietų :Laiptai Pakuotė:5 x Kilimas

    Pranešimas: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas.prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

    Vežimą:

    1.Mes laivas prekes visame pasaulyje.

    2.Visi užsakymas bus laivą iš 2 - 7days, paprastai, mes išsiųsti prekes 24 valandos afterreceipt mokėjimo.

    3.Mes tik laivas adresu, kurį teikia www.eatin.lt, todėl pls įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.Mes neatsakome už netinkamus ar undelivery adresą.

    4. Jei turite specialių pageidavimų apie shippment, jūs galite susisiekti su mumis arba palikite pranešimą, mes pasistengsime, kad patenkinti jus.

    Skelbimas:

    Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs turite malonią su mumis.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ir tai yra labai svarbu mums.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

    Parašykite mums arba susisiekite su mumis prieš paliekant 1 arba 2 dieną arba neigiamas neutralus atsiliepimus, oropening ginčų.Mes suprantame jūsų rūpesčius ir nusivylimų, jums gali turėti, Mes padarysime viską, kad problemoms spręsti.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemas .Dėkojame už jūsų pastangas padaryti tai pardavimo ir pirkimo patirtį laimingos.

    Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis el. Paštu.Wewill stengiamės jums padėti ir atsakyti jums į 24 valandos daugumoje atveju.

    dianxiaobao_3

    dianxiaobao_4

    Žymos: laiptų, namo sekso sofa, miegamajame kiliminė danga, medvilniniai laiptų kilimas, už kilimėlis, stilingas europos kilimėliai, kilimų laiptų, laiptai kilimai, kilimų švarus, dekoro namai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Lenadafada

      Good quality product. Ideally would be good if this product could be made longer i.e. longer in width. So my only recommendation would be to offer more variety of sizes. But for regular staircase this is fine.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai