Bamperis Lūpų Reflektoriai Lūpų Eclipse Už Plymouth Laser Eagle Talon Už Chrysler Sebring Dodge Stratus Priekinis Spoileris Sijonas Bamperis Lūpų Reflektoriai Lūpų Eclipse Už Plymouth Laser Eagle Talon Už Chrysler Sebring Dodge Stratus Priekinis Spoileris Sijonas Bamperis Lūpų Reflektoriai Lūpų Eclipse Už Plymouth Laser Eagle Talon Už Chrysler Sebring Dodge Stratus Priekinis Spoileris Sijonas Bamperis Lūpų Reflektoriai Lūpų Eclipse Už Plymouth Laser Eagle Talon Už Chrysler Sebring Dodge Stratus Priekinis Spoileris Sijonas Bamperis Lūpų Reflektoriai Lūpų Eclipse Už Plymouth Laser Eagle Talon Už Chrysler Sebring Dodge Stratus Priekinis Spoileris Sijonas

Bamperis Lūpų Reflektoriai Lūpų Eclipse Už Plymouth Laser Eagle Talon Už Chrysler Sebring Dodge Stratus Priekinis Spoileris Sijonas

€29.71 €19.31
Yra sandėlyje
w87942

Elemento Tipas: Buferiai
Medžiagos Tipas: EPOM
Mainų Dalies Numeris: 2016
Prekės Pavadinimas: Boqueron
Prekės Svoris: 0.7kg
Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
Kitos Dalies Numeris: 2016
Elemento Ilgio: 98inch
Paskirties Transporto priemonės: Kūno Kit
Pritaikymas: DODGE
Gamintojas Dalies Numeris: 2016
Įrenginio Tipas: gabalas
Elemento Plotis: 2.3inch
Elemento Aukštis: 0.6inch
Modelis, Metai: 2016
Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
Specialios Funkcijos: vaidmuo spoileris
Modelio Pavadinimas: rmf
Montavimo vieta: Priekinis bamperis
Kilmės: KN(Kilmės)
Pakuotės Svoris: 0.800kg (1.76lb.)

  • Pavadinimas: Automobilių Priekiniai / Galiniai Juostelės Lūpų & Bamperis Kreiptuvas / Spoileris

    Medžiaga : EPDM

    Dydis : 2,5 M x 60mm x 25 mm

    Svoris : 0.70 KG

    Už " Mitsubishi Eclipse visus modelis, metai

    Už Plymouth Laser

    Už Eagle Talon

    Už", " Chrysler Sebring coupe

    Dodge Stratus sedanas

    Apie mokėjimas: priimame www.eatin.lt sąlyginio mokėjimo metodas per labiausiai populiarus.

    Apie krovinio Pristatymas bus surengtas per 3 darbo dienas nuo apmokėjimo pašalinta ir pirkėjo pristatymo adreso informacija yra patvirtinta.Prašome suteikti teisę zip kodą ir galiojantį telefono numerį, siekiant išvengti pavėluoto pristatymo. 1) mes paprastai laivas nemokamas pristatymas / pašto registruotu oro paštu , DHL, EMS, Aramex --- tai iki pirkėjo .., Jungtinės valstijos, kanada, australija, Rusija, ir Europos šalių , mes leadin rinkoje. 2) mes neturime laivų apo / FPO, P. O.box adresas 3) kaina atokiose vietovėse yra atleidžiami , registruotos buveinės adresas nuotolinio rajone, DHL / ups svetainę, ji mums kainuos papildomus $ 30. 4) Brazilijos, rusijos klientų prašome pasirinkti, ems, taip, kad jis galėtų pralįsti pro muitinės greičiau. 5) Centrinės lengviau šalių, afrikos šalimis , Prašome pasirinkti ARAMEX pristatymo būdas. 6) Saudo arabija klientams reikia parodyti, kopiją / imtuvo id sukčiavimo vyriausybės muitinės.

    Atsiliepimų Patenkinti klientai-mūsų pagrindinis tikslas.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums 5 atsiliepimais.Jei turite problemų ar klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčus ar paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.Visi pranešimai ar el. laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome išsiųsti laišką ar skundą mus valdyti.

    Žymos: sidabro spalvos sijonas, pakreipti ir pasukti, eclipse talon, spoileris už chrysler, padengti lacetti, evo x plokštė, pu sijonas, bamperis džulija, chevrolet priekinės grotelės, blizgus sidabro spalvos sijonas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai