TWS Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Belaidžių Ausinių Sporto TWS Ausinės, TWS Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Belaidžių Ausinių Sporto TWS Ausinės, TWS Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Belaidžių Ausinių Sporto TWS Ausinės, TWS Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Belaidžių Ausinių Sporto TWS Ausinės, TWS Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Belaidžių Ausinių Sporto TWS Ausinės, TWS Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Belaidžių Ausinių Sporto TWS Ausinės,

TWS Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Belaidžių Ausinių Sporto TWS Ausinės, "Bluetooth" Stipriausia Touch Kontrolės Belaidžių Ausinių Hifi

€40.34 €15.33
Yra sandėlyje
w87768

"Bluetooth" Versija: 5.0
Funkcija 6:
Įkrovimo Būdas: Įkrovimo atveju
Dažnių Diapazonas Diapazonas: 20 - 22000Hz
Prieinamas 4:
Stilius: Ausis
3 funkcija:
Atsparus vandeniui: Taip
Atsparumas: 32Ω
Garso Kokybė:
Funkcija 7:
Prekės Pavadinimas: chyu
Galima 1:
Parama Atminties Kortelės: No
Linijos Ilgis: 0m
4 funkcija:
Funkcija 5:
Yra bevielis: Taip
Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
Funkcija 1:
Jungtys: C Tipo
Savybės: Peržiūros Kontrolės
Komunikacijos: Tiesa, Belaidžiai
Funkcija: Sportas
Kištuko Tipas: L Lenkimo
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
Prieinamas 2:
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: TWS-M6S
Garso Valdymas: No
Valdymo Mygtukas: Taip
Vocalism Principas: Dinamiškas
Prieinamas 3:
Paketų Sąrašas: Keičiamų Kilimėlių Rinkinys
Su Mikrofonu: Taip
2 funkcija:
Paramos PROGRAMĄ: No

  • TWS Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Belaidžių Ausinių Sporto Belaidės Ausinės, "Bluetooth" Stipriausia Touch Kontrolės Belaidžių Ausinių

    Tipas: Bluetooth Ausinės, Bevielės Ausinės, Vandeniui Sporto Ausines

    =================================================================================================

    Gaminio Parametrų

    Produkto Pavadinimas: Belaidis "Bluetooth" Ausines TWS M6S

    Gaminio Matmenys: 4 x 2,5 x 7,5 cm

    Supakuota produktas Svoris: 127g

    Diapazonas: 10 m (be kliūčių)

    1. Veikimo laikas: 4 val., su nešiojamas įkroviklis 12 valandų

    2. Aktyvios Triukšmo Mažinimo

    3. Sujungti Du Telefonus vienu metu

    3. Atsparus vandeniui IPX5

    4. Hifi Garso

    【Smart Touch Control】

    Jutiklinis Valdymas leidžia įjungti "Siri" ir išjungti, poros, skambinti, keisti muzikos, žaisti, sustabdyti arba skambinti.Lengva naudoti ir sujungti ir prisijungti prie jūsų prietaiso.

    【Ūkio Belaidžio "Bluetooth" Ryšio 5.0】

    Naudoja naujausias Bluetooth V5.0-sukurti stabilią ir greitą ryšį.Jis palaiko 99% "Bluetooth" prietaisų, efektyvus diapazonas 10 metrų.M6 tai TWS ausinės izoliuoja išorės triukšmą, teikti stiprus žemų dažnių ir subalansuoto vidutinio lygio dažniai.

    【Įkrovimo kelyje】

    Nešiojamų apmokestinimo atveju, dvyniai belaidžių ausinių gali trukti 3-4 valandas muzika kartą į vieną mokestį.Įkrovimo box (500mAh) yra energijos banką, jis gali Imti dvyniai ausinių 4 kartus, Todėl dvyniai ausinių gali trukti iki 12-16 val.Galite keliauti, treniruotės, kempingas, žygiai, nesirūpindami apie baterijos trūkumas.

    【Lengva prisijungti】

    Pirmasis naudojimas - Pašalinti M6s "Bluetooth" laisvų rankų įranga nuo krovimo atveju ir prisijungimas per telefono "Bluetooth" meniu.

    Vėliau naudoti - Tiesiog išimkite M6 nuo krovimo dėklą, jį įjungus, automatiškai prisijungtų prie savo mobiliojo telefono.

    【Palaiko dual naudoti】

    Stereo/Mono režimu, šis belaidis "Bluetooth" ausines yra stereo ir mono režimai.Abi ausines galima prijungti atskirai į įvairius išmaniuosius telefonus arba naudoti kartu, stereo režimu.Su lossless HD utilizavimo technologija, kuri gamina gilus baritonas ir krištolo aiškų aukštų dažnių visur, net ir triukšmingoje aplinkoje.Peržiūrėti "Bluetooth" prietaisų iki "TWS" rodomas sąrašo ir prisijungti.

    【IPX5 atsparumas Vandeniui Ausinių】

    Ačiū IPX5 vandens apsaugos, Belaidžio ryšio Ausinių Veikia, yra atsparus prakaito, vandens ir lietaus.Idealiai tinka sporto salė, bėgimo, išpjaunant ir mėgautis muzika net ir lietingą dieną.Ateina su mažo, vidutinio ir didelio dydžio earmuffs, galite pasirinkti tinkamą dydį, kad tilptų savo ausis.

    【Patogūs dėvėti】

    Lengvų medžiagų ir ergonomikos sporto ausines ir būtų patogūs.Trijų dydžių (S/M/L) keičiamosios ausinių yra įtrauktos.Jauskitės laisvai mėgautis atskiras patogumą dėvėti.

    HD Stereo Kokybės Garsas, Šios belaidės ausinės s grafeno dengtos vairuotojai yra standūs, dar šviesos.Krištolo aiškumo ir giliai, rezonansinis bosas su subtiliai priderintas garso parašas pristatyti svaiginančius garso ir padėti jums ant scenos centre.

    Išskirtinį Komfortą Mes išanalizavo tūkstančių ausis ir įdėti mūsų belaidžio ryšio ausinių-vykdant griežtą bandymų sukurti ergonomiškas dizainas, kuris tinka ausis visų formų ir dydžių.

    ※ Patarimai

    Jei du ausinių negali sujungti su viena kitai, galite iš naujo nustatyti ausinių taip:

    1.Ilgai paspauskite daugiafunkcį mygtuką ant abiejų pusių 3 sekundes, kad išjungtumėte ausinių pirma,tada išsaugoti paspausti dar 10 sekundžių, tada atleiskite,iš naujo nustatyti opertion yra baigtas.

    2.Prašome įdėti juos į krovimo dėklą ir juos iš naujo(arba) ilgai, paspauskite daugiafunkcį mygtuką apie 3 sekundes, išgirsite balsą, pasakyti lėčiau.)

    3.Ausinių pagalvėlės yra patekti skutimo režimas,šiek tiek palaukite ir išgirsite balsą, sakantį:"tws prijungtas".Tada galite prijungti savo prietaisą.

    ※ Turinys pristatymas:

    1 x M6s belaidės ausinės.

    1 x magnetinis apmokestinimo atveju.

    1 x micro USB įkrovimo kabelis.

    3 x porų silikoniniai ausų kištukai (S, M, L).

    1 x vartotojo instrukcija (anglų kalba nėra garantuota)

    Žymos: "iphone 5" atveju nso, piktograma drabužius elnias, fyrry moterų augintiniai, intimos žaislai moterims, hdmi 2 0 5m kabelis, flipper f95 s35vn, kamfor medžio kamuoliai, hibridines signalizacijos namų, intymių balta balta.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai