304 Nerūdijančio Plieno Maišymo Dubenys Lizdus Saugojimo Indai, Virtuvės Salotų Dubenys Kepimo Dubenį Virimo Kepimo Priedų Su Skale 304 Nerūdijančio Plieno Maišymo Dubenys Lizdus Saugojimo Indai, Virtuvės Salotų Dubenys Kepimo Dubenį Virimo Kepimo Priedų Su Skale 304 Nerūdijančio Plieno Maišymo Dubenys Lizdus Saugojimo Indai, Virtuvės Salotų Dubenys Kepimo Dubenį Virimo Kepimo Priedų Su Skale 304 Nerūdijančio Plieno Maišymo Dubenys Lizdus Saugojimo Indai, Virtuvės Salotų Dubenys Kepimo Dubenį Virimo Kepimo Priedų Su Skale 304 Nerūdijančio Plieno Maišymo Dubenys Lizdus Saugojimo Indai, Virtuvės Salotų Dubenys Kepimo Dubenį Virimo Kepimo Priedų Su Skale 304 Nerūdijančio Plieno Maišymo Dubenys Lizdus Saugojimo Indai, Virtuvės Salotų Dubenys Kepimo Dubenį Virimo Kepimo Priedų Su Skale

304 Nerūdijančio Plieno Maišymo Dubenys Lizdus Saugojimo Indai, Virtuvės Salotų Dubenys Kepimo Dubenį Virimo Kepimo Priedų Su Skale

€5.95 €3.93
Yra sandėlyje
w87751

Medžiaga: Metalo
Modelio Numeris: Maišymo Dubenys
Talpa: >2L
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Tipas: Kietas
Kiekis: 1
Sertifikavimo: CE / ES
Tipas: maišymo dubenys kepimui
Funkcija: Eco-Friendly
Technika: Kita
Type2: Whisking Dubenėliai Salotos maisto gaminimas
Gamyba: Vieną
type1: virtuvėje dubenėlį

  • produkto savybės:

    1. KOKYBĖS NERŪDIJANČIO PLIENO: Aukštos kokybės 304 maisto kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, paviršiaus šlifavimas gydymo, už elegantišką išvaizdą, pagerinti jūsų virtuvės įrankiai.Šie metaliniai puodeliai yra lengvai valoma, taip pat nemalonaus kvapo, dėmių ir skonį, atsparus vandeniui.

    2. LENGVA NAUDOTI: Priemonė, išmaišyti ir laikyti savo maisto tuo pačiu patogus dubuo.Šių maišymo dubenys pasigirti giliai statybos leisti turtinga porcijas, ir mažiau bėdų, kartu su lygaus pagrindo, didesnio stabilumo, kai maišymo.

    3. UNIVERSALUS NAUDOJIMAS: Lengvai maišyti savo pyragas batters ir slapukas ingredientų, mariner mėsos, grotelių, arba, kad skanūs padažai ir įdarai viduje Indai Maišymo Dubenys.Jūs taip pat galite naudoti šiuos dubenėliai tarnauja vaisių, tossed salotos, lustai ir daug daugiau.

    4. Ergonomiškas dizainas: platus geležinkelių ratlankiai leisti drop-nemokamai naudoti liejimui ir tvirtą sukibimą.Butas bazė suteikia pusiausvyrą ir stabilumą, maišant, salotos, kremai, ir kt.Talpa yra pažymėta dubenyje lengvai identifikuoti.

    Produkto parametrai:

    Produkto pavadinimas: nerūdijančio plieno kiaušinių spragilas

    Gaminio medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

    Gaminio Dydis:

    Trimitas: skersmuo dubenį nagų yra 16cm, gylis 10.7 cm

    Vidutinio dydžio dubenyje burną diametras 20cm, gylis-13cm

    Didelis dydis: dubuo, skersmuo 24cm, gylis-14cm

    Produkto talpa:

    Mažas: 1.5 L

    Vidutinis: 2.5 L

    Didelis: 4.5 L

    produkto svoris:

    Mažas: 210g

    Laikmena: 310g

    Didelis dydis: 460g

    Produkto naudojimas: mušti kiaušinius, išmaišyti, salotos ir makaronai

    Gaminio spalva: sidabrinė

    pakavimo sąrašas:

    1*Nerūdijančio plieno kiaušinių spragilas

    Žymos: vienas dubuo nerūdijančio plieno, plieno dubuo, virtuvė masto nerūdijančio, 5kg virtuvė masto, nerūdijančio plieno dubuo krepšelio, virtuvė masto plieno, dubenyje sumaišykite, platinum nerūdijančio plieno dubuo, dubuo metalo, virtuvė masto nerūdijančio plieno.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai