Vaikai Mergaitės, Helovyno Cosplay Ragana Dress Apranga Kostiumas su Skrybėlę Triko Atostogų Vaidmenų žaidimas Fancy Dress Šalies Prekių Vaikai Mergaitės, Helovyno Cosplay Ragana Dress Apranga Kostiumas su Skrybėlę Triko Atostogų Vaidmenų žaidimas Fancy Dress Šalies Prekių Vaikai Mergaitės, Helovyno Cosplay Ragana Dress Apranga Kostiumas su Skrybėlę Triko Atostogų Vaidmenų žaidimas Fancy Dress Šalies Prekių Vaikai Mergaitės, Helovyno Cosplay Ragana Dress Apranga Kostiumas su Skrybėlę Triko Atostogų Vaidmenų žaidimas Fancy Dress Šalies Prekių Vaikai Mergaitės, Helovyno Cosplay Ragana Dress Apranga Kostiumas su Skrybėlę Triko Atostogų Vaidmenų žaidimas Fancy Dress Šalies Prekių Vaikai Mergaitės, Helovyno Cosplay Ragana Dress Apranga Kostiumas su Skrybėlę Triko Atostogų Vaidmenų žaidimas Fancy Dress Šalies Prekių

Vaikai Mergaitės, Helovyno Cosplay Ragana Dress Apranga Kostiumas su Skrybėlę Triko Atostogų Vaidmenų žaidimas Fancy Dress Šalies Prekių

€10.59 €7.41
Yra sandėlyje
w87269

Modelio Numeris: ragana dress vaikai
Kilmės: KN(Kilmės)
Temos: Fantasy & Sci-Fi
Matmenys: Žr. Aprašymą
Mfg Serijos Numeris: ŽAISLAS
Medžiaga: Poliesteris
Sci-Fi: Laumės
Lytis: Merginos
Baterija: NĖRA
Amžius: > 6 metų

  • Daugiau Produktų:

    Vaikai Mergaitės, Helovyno Cosplay Ragana Dress Apranga Kostiumas su Skrybėlę Triko Atostogų Vaidmenų žaidimas Fancy Dress Šalies Prekių

    Informacija:

    VAIKAI HELOVINAS KOSTIUMAS: Pakuotėje yra 1 suknelė, 1 skrybėlę, ir 1 pora triko, classic ir specialios konstrukcijos, suknelė jūsų mergaitė, kaip miela ragana.

    UNIKALUS DIZAINAS: suknelė yra spalvinga ir turi sluoksniu tiulio ir didelis lankas-mazgas dizainas, kuris daro jį labiau fantastinis ir švenčių, taip pat, kad jums vaikų, labiau mielas.

    AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Pagamintas iš aukštos kokybės verpalų, dirbtinio šilko, medvilnės audinio ir poliesterio, minkštas, patogus dėvėti, lengva valyti, nebus dirginti savo vaiko odos, kvėpuojantis, saugiai nešioti.

    NAUDOJIMAS: Tinka Helovinas, Kalėdos, tema šaliai, etapo rezultatus, fancy dress šalis, maskuotis, gimtadienis, cosplay, vaidmenų žaidimas, karnavalas, fotografija ir pan.

    PUIKI DOVANA: Kaip speciali apranga, ji yra mados ir gali būti naudojamas apsirengti savo liitle vaikams, padaryti ją labiau patrauklus, puikus atostogų dovana jūsų princesė.

    Specifikacija:

    Medžiagos: siūlai, dirbtinio šilko, medvilnės audinio, poliesterio

    Dydis 110cm: Taikoma aukštis: 105-115 cm/41.34-45.28 colių; Amžius: 4-5 metai; Krūtinė: 57 cm/22.44 colių; Liemuo: 52 cm/colių 20.47

    Dydis 120cm: Taikoma aukštis: 115-125 cm/45.28-49.21 colių; Amžius: 6-7 metai; Krūtinė: 60 cm/23.62 colių; Liemuo: 54 cm/21.26 colių

    Dydis 130cm: Taikoma aukštis: 125-135 cm/49.21-53.15 colių; Amžius: 8-9 metai; Krūtinė: 64 cm/25.20 colių; Liemuo: 56 cm/22.05 colių

    Dydis 140cm: Taikoma aukštis: 135-145 cm/53.15-57.09 colių; Amžius: 10-11 metų amžiaus; Krūtinė: 68 cm/26.77 colių; Liemuo: 61 cm/24.02 colių

    Pastaba:

    1. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū! (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

    2. Mūsų dydis yra ne Standartas, Europos Dydžio ar "Amazon" Dydžio.Prašome patikrinti mūsų DYDŽIO INFO įsitikinkite, kad prekės atitinka jūsų matavimai.

    Turimas dydis: 110cm, 120cm, 130cm, 140cm

    Praneškite mums norimo dydžio, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

    Pakuotė:

    1 x Suknelė

    1 x Skrybėlę

    1 pora x Triko

    Mokėjimo >>

    1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

    3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

    Siuntos >>

    1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

    3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

    Garantija >>

    1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

    2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Grįžti & Grąžinti >>

    1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

    2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

    Atsiliepimai >>

    Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

    Žymos: iefiel išgalvotas suknelė, fancy dress kostiumai, blogis išgalvotas suknelė, costumequeen išgalvotas suknelė, matalan išgalvotas suknelė, kalambūras išgalvotas suknelė, garsaus išgalvotas suknelė, fantasia išgalvotas suknelė, pilkos spalvos išgalvotas suknelė, groot išgalvotas suknelė.

  • Atsiliepimai (1)

    • Dbddeaton

      Poor quality

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai