Mini Nešiojamos Infraraudonųjų spindulių USB Termometras su Tipas-C/ Mini Nešiojamos Infraraudonųjų spindulių USB Termometras su Tipas-C/ Mini Nešiojamos Infraraudonųjų spindulių USB Termometras su Tipas-C/ Mini Nešiojamos Infraraudonųjų spindulių USB Termometras su Tipas-C/ Mini Nešiojamos Infraraudonųjų spindulių USB Termometras su Tipas-C/ Mini Nešiojamos Infraraudonųjų spindulių USB Termometras su Tipas-C/

Mini Nešiojamos Infraraudonųjų spindulių USB Termometras su Tipas-C/ "Android" / "Apple" Plug Xiaomi iPhone/X/11/12 Mobilusis Telefonas, Skaitmeninis Termometras

€4.47 €3.58
Yra sandėlyje
w87154

Prekės Pavadinimas: ACEHE
Ekrano Dydis: 1.9 Cm & Pagal
Teorija: Infraraudonųjų Spindulių Termometras
Naudojimas: lauko
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: rankinės
Sertifikavimo: ROHS
Maitinimo Tipas: NĖRA
Yra Protingas Prietaisas: Taip
Ekrano Tipas: Skaitmeninis
Modelio Numeris: K7/K8
Maks. Matavimo Temperatūra: 49°C & Pagal
Tipas: K

  • TIPAS

    Savybės:

    1. Temperatūros matavimas: termometras palaiko patalpų, žmogaus kūno ir aplinkos vertinimas, kurį patogu ir lengva naudoti.

    2. Infraraudonųjų spindulių temperatūros matavimas: termometras naudoja infraraudonųjų spindulių technologija, kuri yra tiksli ir veiksminga.

    3. Mobiliojo telefono termometras: Šis termometras yra prijungta prie mobiliojo telefono perdirbti, ir ji taip pat palaiko du vienetai Farenheito ir Celsijaus.

    Aprašymas:

    Šis termometras palaiko infraraudonųjų spindulių matavimas, yra tiksli ir veiksminga, ir gali matuoti patalpoje, žmogaus kūno, aplinkos ir sveikatos.

    Techniniai duomenys:

    Matavimo atstumas: 2-8cm

    Spalva: balta

    Korpuso medžiaga: plastiko

    Matavimas: patalpų, žmogaus kūno, aplinkos

    Padalinys: ℉/℃

    Dydis: 50*30mm

    Pakuotė:

    1* Termometras

    TIPAS B

    Žymos: skambinkite iphone 12, mi xiomi, 3 xaomi, šilumos imag, seeed, thermomet, thermometr, iphon 12 pro max, tuya zigbee, micky xiaomi mi 9t.

  • Atsiliepimai (4)

    • Durwardlfyho

      Extra

    • Oksana Grishina

      The item is of good manufacture, and apparently it measured correctly the body temperature. It has the CE mark. It fits well with the Lightning connector of my iPhone. However it uses the connection with the phone only for the power: there is no interface with the phone.

    • Karen Banke

      Order one type and different type of products received.

    • Otavio Messias

      good~~~

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai