XLJOY Pagalvę Viršų Vertus, Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motociklas XLJOY Pagalvę Viršų Vertus, Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motociklas XLJOY Pagalvę Viršų Vertus, Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motociklas XLJOY Pagalvę Viršų Vertus, Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motociklas XLJOY Pagalvę Viršų Vertus, Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motociklas XLJOY Pagalvę Viršų Vertus, Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motociklas

XLJOY Pagalvę Viršų Vertus, Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motociklas

€7.63 €6.10
Yra sandėlyje
w84671

Elemento Tipas: Rankenos
Garantija: Taip
Modelio Pavadinimas: Pagalvę Viršų Rankiniai Spaustuvai
sąlyga: 100% Naujas
Elemento Ilgio: 0cm
Prekės Specifikacija: Pagalvę Viršų Rankiniai Spaustuvai
Įmontuoti: Rankiniai Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motorcyc
Prekės Svoris: 98g
Modelis: Pagalvę Viršų Rankiniai Spaustuvai
Elemento Aukštis: 0cm
Prekės Skersmuo: 0cm
Elemento Plotis: 0cm
Medžiagos Tipas: Rankiniai Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motorcyc
Prekės Pavadinimas: XLJOY Rankiniai Spaustuvai
Tipas: Rankiniai Spaustuvai

  • Aprašymas: Būklė: 100% Naujas Punktas Labai Geros Būklės, Prieš Pakuotė Pakuotė: Šis Sąrašas Yra 1 pora Pagalvę Viršų Rankiniai Spaustuvai + 1 pc XLJOY Key Chain Spalva: tokia Pati Kaip nuotraukoje matyti, Įtaisyti: XLJOY Pagalvę Viršų Vertus, Spaustuvai, Skirti BAF KLX TTR YZF Duobę, Pro Dirt Bike MX, Motokroso Motociklas

    Pastaba: Prašome palyginti mūsų produktai su savo motociklu ar ankstesnių dalių, jūs turite rimtai DYDŽIO, MODELIO ir kt. prieš perkant.

    Mokėjimas 1. Prašome patvirtinkite pristatymo adresą ir informaciją pirmą kartą, prieš užsakant, ir užbaigti mokėjimo. 2. We will ship paketą, per 3 darbo dienas nuo Alipay patvirtino mokėjimo. 3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies postas, siekiant nustatyti, ar šios papildomos išlaidos bus prieš jūsų pirkti.

    Siuntos 1. Prašome patikrinti šias laivybos laikas nuorodos: · jav: apie 15-25 darbo dienas · Australija/Naujoji Zelandija /Europą: apie 25-45 darbo dienas · Rusija/Meksika/Kanada/Ispanija: apie 35-60 darbo dienas · Brazilija/Pietų Afrika/Pietų Amerika: apie 45-90 2 darbo dienas. Kartais tarptautinė laivyba yra iš pardavėjo kontrolės ir bus veikiami daugelio veiksnių.Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos, jei negavote savo paketą po maždaug laiko.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ir užtikrinti, kad esate laimingas klientas su mumis.Dėkojame už jūsų supratimą ir didelę paramą.

    Return 1. Kiekviena prekė buvo patikrinta labai geros būklės, prieš išvežti.Tuo atveju, jei jis buvo sugadintas tranzito metu, mes priimti deklaraciją keitimo ar grąžinimo. 2. Grąžina turi būti atlikta per 30 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę.Ir Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių išskyrus atvejus, kai prekė yra netinkama arba turi trūkumų.

    Kontaktai vartotojo pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš karto, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ne pirmą kartą.Tačiau dėl laiko juostų skirtumo tarp mūsų, kartais mums gali būti neįmanoma atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 1 darbo dieną mums atsakyti.Dėkojame už jūsų supratimą.

    Atsiliepimai 1. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą. 2. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, 5 Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų bus labai vertinama.Savo teigiamas grįžtamasis ryšys bus svarbus įkvėpimo šaltinis mums tarnauti klientams geriau.Padėkoti jums už didelę paramą.Manau, XLJOY Mėgautis Savo Pirkinių Laiko!

    Žymos: eken rankenos, pelės padas belaidžio, de rankenos, motokroso mx, oilerio grandinę, xt225, akių pagalvę, fox motokroso, rankena pro siaurėjantys, enduro motokroso.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai