"Logitech" 99 Naujų gG102 G213 PRODIGY RGB Žaidimų Klaviatūra Nešiojamas PC Žaidimų Overwatch PUBG Žaidėjus Klaviatūra, Kaip ir Mechaninė

€57.76 €47.36
Yra sandėlyje
w83884

Sąsajos Tipas: USB
Ašies Kūno Prekės: "Logitech G Mech-Kupolas
Stilius: žaidimų
Connectin Tipas: USB
Kalbos: lietuvių
Klaviatūra Standard: 114 Klavišus
Produkto Būklės: 99 Nauja
Prekės Pavadinimas: "logitech"
Veikimo Stilius: Membrana
"Logitech" Modelis: g213
Sertifikavimo: NĖRA
Prašymas: Nešiojamas kompiuteris
Pakuotė: No
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: G213 PRODIGY
Tipas: Laidiniu
Riešo Parama: Taip
Pilno Dydžio klaviatūra: Taip

  • "Logitech" 99 Naujų G213 PRODIGY RGB Žaidimų Klaviatūra Nešiojamas PC Žaidimų Overwatch PUBG Žaidėjus Klaviatūros Patinka, Mechaninė Klaviatūra

    Priminimas: Ši klaviatūra buvo grąžinti Kinijos pirkėjai pagal "7 dienos ne-priežastis, grąžinimo politika".Dauguma iš jų tik bandžiau jį vieną kartą, ir grąžinti juos, nes jie ne taip, kaip ji.Produktas yra beveik visiškai naujas, ir kelias buvo labai nežymūs įbrėžimai ant nugaros.Ji labai tinka jūsų asmeniniam naudojimui.Dėl muitinės priežasčių, mes išimkite bateriją ir laivo, ačiū!

    GAMING GRADE PERFORMANCE

    Į G213 žaidimų klaviatūra funkcijų Logitech G Mech-Kupolas raktus, kurie yra specialiai pritaikyta teikti aukščiausios lytėjimo atsako ir bendras veikimas profilis panašus į mechaninę klaviatūrą.Mech-Kupolas klavišai yra pilno aukščio, pristatyti visą 4 mm atstumą, 50 g įjungimo jėga ir ramioje garso operacija.

    LIGHTSYNC RGB

    G213 funkcijų penkių individualių apšvietimo zonas, kiekvienam pritaikoma iš paletės apie 16,8 mln. spalvų ir skirtingo šviesumo lygius, kad atitiktų jūsų stiliaus, sistemos ar vietos.LIGHTSYNC technologijos suteikia next-gen RGB apšvietimas, sinchronizuojantis apšvietimo įrangos ir žaidimo profilius su savo turiniu.Pritaikyti jį visi greitai ir lengvai, naudojant " Logitech G CENTRU.

    IŠSILIEJIMAS ATSPARIOS IR ILGAAMŽĖS

    Į G213 membrana-ir-keyframe konstrukcijos yra pastatytas realiame gyvenime, teikiant išsiliejimas atsparumas bandomas 60 ml skysčio reitingų.Rezultatas yra klaviatūra pastatytas susidurti su realybe kasdien žaidimų.

    INTEGRUOTAS PALMIŲ POILSIO & REGULIUOJAMAS KOJŲ

    Dviejų lygių kampas leidžia jums nustatyti savo klaviatūra, todėl jis jaučiasi tik teisę, o integruota palmių poilsio mažina diskomfortą ar nuovargį, todėl jūs galite turėti žaisti patogiai turas po turo.

    SKIRTA ŽINIASKLAIDOS KONTROLĖ

    Į G213 funkcijų, skirta žiniasklaidos kontrolė, kuris gali būti naudojamas žaisti, pauzė, ir pritildyti muziką ir vaizdo įrašus iš karto.Reguliuoti garsumą, arba pereiti prie kitos dainos su mygtuko paspaudimu.

    TINKINTI SU " LOGITECH G HUB

    G TELKINĮ, galite tinkinti savo G213, kad būtų patogiau ir personalizavimas.Nustatykite RGB apšvietimas, sutaupyti laiko priskirti kelias funkcijas tam tikriems klavišams, ir daug daugiau.

    Žymos: Klaviatūra, rgb skydelis pc, klaviatūros mechan, belaidė klaviatūra, vario viela, "logitech" pelės, owerwatch, sy pubg, klaviatūros rapoo, custom mechaninė klaviatūros rinkinys.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai