2 VNT Saulės Latako Žibintai 12 LED PIR Judesio Jutiklis atsparus vandeniui Saugumo Šviesos Lempos, Lauko, Sodo Tvoros Kiemo Sienos 2 VNT Saulės Latako Žibintai 12 LED PIR Judesio Jutiklis atsparus vandeniui Saugumo Šviesos Lempos, Lauko, Sodo Tvoros Kiemo Sienos 2 VNT Saulės Latako Žibintai 12 LED PIR Judesio Jutiklis atsparus vandeniui Saugumo Šviesos Lempos, Lauko, Sodo Tvoros Kiemo Sienos 2 VNT Saulės Latako Žibintai 12 LED PIR Judesio Jutiklis atsparus vandeniui Saugumo Šviesos Lempos, Lauko, Sodo Tvoros Kiemo Sienos 2 VNT Saulės Latako Žibintai 12 LED PIR Judesio Jutiklis atsparus vandeniui Saugumo Šviesos Lempos, Lauko, Sodo Tvoros Kiemo Sienos 2 VNT Saulės Latako Žibintai 12 LED PIR Judesio Jutiklis atsparus vandeniui Saugumo Šviesos Lempos, Lauko, Sodo Tvoros Kiemo Sienos

2 VNT Saulės Latako Žibintai 12 LED PIR Judesio Jutiklis atsparus vandeniui Saugumo Šviesos Lempos, Lauko, Sodo Tvoros Kiemo Sienos

€23.15 €16.20
Yra sandėlyje
w83841

LED Saulės Latako Šviesos: Saulės Latako Šviesos
Sertifikavimo: ce
Apsaugos Lygis: IP65
Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
Stilius: Naujovė
Modelio Numeris: TS-GL506R-WH-60*2
Saulės Skydelis: 5.5 V 1W
Pagrindo Tipas: Pleišto
Lauko Apšvietimas: sodo saulės šviesos
Saugojimo Baterijos: Saugojimo Baterijos
Naudojimas: Skubios pagalbos
Saulės Elementų Tipas: NI-MH
Maitinimo Šaltinis: Saulės
Įkrovimo Laikas: 6-8 val.
Garantija: 12M
Jungiklis: on/off
saulės latako žibintai: led saulės šviesos lauko
Prekės Pavadinimas: Saulės Latako Žibintai 12 LED su PIR Judesio Jutiklis
Yra Lemputės Įtraukti: No
korpuso spalva: Balta
Savybės: Energijos Taupymas
Yra Pritemdomi: No
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Įtampa: 6V
Funkcija: Su PIR judesio, 2 režimai

  • 2 PACK Saulės Latako Žibintai 12 LED PIR Judesio Jutiklis atsparus vandeniui Saugumo Šviesos Lempos, Lauko, Sodo Tvoros Kiemo Sienos

    Specifikacijos: Saulės skydelis: 5.5 V 1W LED: SMD5730 *12PCS, 80-180lM Li-ion Baterija: 3.7 V/2000mAH kiekvieną #18650 ličio baterija Aptikimo atstumas: 3-5 m Įkrovimo laikas:virš 6 valandų po saule, Darbo Laikas: 8-10 valandų Paketą Įeina: 2 x Saulės energija Varomas 14 LED Šviesos 2 x Vartotojo Vadovas 6 x Plėtra gumos plug 10 x Varžtai montavimas 2 x Tvirtinimo Apkaba Savybės: 1. Energijos taupymas ir aplinkos apsauga, be elektros energijos išsklaidymo, nereikia AC maitinimo 2. Auto įkrauti ir išjungti per dieną, auto įjungti naktį, nereikia rankinis valdymas 3. IP65 vandeniui, prašymą, kiemo apšvietimas, gyvenamojo kelių apšvietimo, parkas, koridorių apšvietimas, plaza apšvietimo ir kitų vietų apšvietimas 2 Darbo Režimai A. Vidutinio apšvietimo Režimo, Jis bus automatiškai įjungti artimosios šviesos, kai tamsoje ar naktimis, ir auto išjungimas kai dieną arba šviesus plotas.B.Silpnas, + šviesus, kai judesio aptinkamas Kai tamsią naktį, šviesos bus silpnas, be žmonių ateina šalia, tačiau tampa ryškios, jei žmonės ateina, ir ryškios šviesos truks keletą sekundžių, kol ji grįžta į artimosios šviesos dar kartą.Prašome atkreipti Dėmesį, pirmą kartą naudoti, spauskite on/off jungiklis su pin ir tada mokestis saulės produktą, pateikiant jį pagal tiesioginių saulės spindulių 6-8 valandas

    *Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.

    *Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    * Prašome atkreipti 1 minutę, patvirtina, kad, kai gausite prekes geros būklės, nes, kai jūs pateikiate, kad jūsų pinigai būtų perduoti į sąlyginio Deponavimo, ne mūsų sąskaita.Ačiū!

    * Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šių mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

    * Susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.

    Pristatymo Adresas

    Mes tik laivas adresu, kurį teikia www.eatin.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

    Laivybos Metodai

    Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

    Laivybos Laikas

    Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

    Per Laivybos Laikas

    Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

    Dėmesio

    Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų įvyko, pirkėjo šalyje nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

    * Bet kokios kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

    * Jei esate nepatenkinti su produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

    * Jei daugiau nei 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

    * Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    * Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    * Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

    * Kiekvieno elemento bus patikrintas prieš pristatymas.

    * Mes turime 1 metų garantija už kiekvieną sugedusį elementą(Išskyrus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas)

    * Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje.Prašome siūlo mums sekimo numerį, laiko taip pat.Klientai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

    * Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės yra sugadintas arba negali būti repaird.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mes padarysime viską, kad jums padėtų.

    Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes rasime geriausią sprendimą jums!!!

    Mes išlaikyti aukštą produktų kokybę, taip pat pardavimo paslauga.Mes siekiame 100 proc. patenkinti mūsų gerbiami klientai.Prašome palikite yra 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

    Žymos: šviesos jutiklis lizdo, lydmetalis saulės, bulvarinio, šiuolaikinės sconce, judesio jutiklis led šviesos tiesiogiai, 450LM, paprastas judesio jutiklis led šviesos, judesio jutiklis vandens, sodo lempos saulės, lempos judesio jutiklis.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai