Natūraliai Mėlyname Sodalite Kvarco Kristalo Srityje Gydymo Kamuolys Čakros Akmuo Natūraliai Mėlyname Sodalite Kvarco Kristalo Srityje Gydymo Kamuolys Čakros Akmuo Natūraliai Mėlyname Sodalite Kvarco Kristalo Srityje Gydymo Kamuolys Čakros Akmuo Natūraliai Mėlyname Sodalite Kvarco Kristalo Srityje Gydymo Kamuolys Čakros Akmuo Natūraliai Mėlyname Sodalite Kvarco Kristalo Srityje Gydymo Kamuolys Čakros Akmuo Natūraliai Mėlyname Sodalite Kvarco Kristalo Srityje Gydymo Kamuolys Čakros Akmuo

Natūraliai Mėlyname Sodalite Kvarco Kristalo Srityje Gydymo Kamuolys Čakros Akmuo

€8.25 €7.84
Yra sandėlyje
w83586

Temos: piramidė
Medžiaga: Crystal
Prekės Pavadinimas: ZHBS
Stilius: Pastoracinės
Regioninės Funkcija: Vietnamas

  • Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Natūrali Mėlyna Sodalite Kvarco Kristalo Srityje Gydymo Kamuolys Čakros Akmuo

    Dydis (apytiksliai): mm

    svoris (apie): g/

    Rinkinį sudaro: Natūralus Mėlyna Sodalite Kvarco Kristalo Srityje Gydymo Kamuolys Čakros Akmuo

    natūralus citrinas rašė kristalinis kvarcas obeliskas lazdelė taško gydomųjų Savybių: 1. Pagamintas iš Natūralaus kvarco kristalo akmenys, labai gražus ir patrauklus. 2. Tai natūralus kvarco kristalas akmenys yra labai gražūs. 3. Mažas dydis ir lengvas, patogus ir lengvai atlikti. 4. Jis yra geras sveikatos, sumažinti elektromagnetinės radiacijos ir degaussing. 5. Ji taip pat yra geriausias pasirinkimas namų puošybai ar vestuvių apdaila Pastaba: 1. Prašome leisti nedidelė klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.Dėkojame už jūsų pasiūlymų.Prašome palikite gerų atsiliepimų į mus, jei jums patinka mūsų daiktų.Mes garantuojame jūsų 100 proc. patenkinti mūsų egzempliorių ir paslaugos.Jei esate nepatenkintas prekės gavusi, būtinai susisiekite su mumis pirmas!Mes siūlome visiškai arba iš dalies grąžinimo, kuris priklauso nuo konkrečios situacijos, bet kuriuo metu, nes jums gauti savo daiktus.Jei norite, kad kažkas,prašome pranešti mums savo specifikacija informaciją.Mes stengiamės patenkinti jūsų lūkesčius.Kad nuotraukoje yra tiksliai vienas gausite.Visos nuotraukos buvo imtasi natūralios šviesos.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus išspręs visus klausimus, gali būti, kad prieš išvažiuojant atsiliepimų.Klientų pasitenkinimas yra mūsų įmonės tikslas.

    Žymos: sfera akmens, chakra rinkinys, čakros akmuo, kamuolys gaga kamuolys, krištolo rutulys, religinių piramide, krištolo rutulys stovi, žingsnis kėdė medinis, nėrinių agatas akmens, piramidė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai