Spalva Aliuminio Folijos Maišelį, Kava, Maisto Nuolatinio Saugojimo, Pakavimo Krepšys Plastikinis Užtrauktukas Maišelį, Aštuonias Dvipusis Krepšys Su Lango Pusėje Spalva Aliuminio Folijos Maišelį, Kava, Maisto Nuolatinio Saugojimo, Pakavimo Krepšys Plastikinis Užtrauktukas Maišelį, Aštuonias Dvipusis Krepšys Su Lango Pusėje Spalva Aliuminio Folijos Maišelį, Kava, Maisto Nuolatinio Saugojimo, Pakavimo Krepšys Plastikinis Užtrauktukas Maišelį, Aštuonias Dvipusis Krepšys Su Lango Pusėje Spalva Aliuminio Folijos Maišelį, Kava, Maisto Nuolatinio Saugojimo, Pakavimo Krepšys Plastikinis Užtrauktukas Maišelį, Aštuonias Dvipusis Krepšys Su Lango Pusėje Spalva Aliuminio Folijos Maišelį, Kava, Maisto Nuolatinio Saugojimo, Pakavimo Krepšys Plastikinis Užtrauktukas Maišelį, Aštuonias Dvipusis Krepšys Su Lango Pusėje Spalva Aliuminio Folijos Maišelį, Kava, Maisto Nuolatinio Saugojimo, Pakavimo Krepšys Plastikinis Užtrauktukas Maišelį, Aštuonias Dvipusis Krepšys Su Lango Pusėje

Spalva Aliuminio Folijos Maišelį, Kava, Maisto Nuolatinio Saugojimo, Pakavimo Krepšys Plastikinis Užtrauktukas Maišelį, Aštuonias Dvipusis Krepšys Su Lango Pusėje

€19.10 €13.55
Yra sandėlyje
w83509

Medžiaga: aliuminio folija
Modelio Numeris: aliuminio folijos maišelį
Dydis: 16x24x7cm 18x28x8cm 20x30x8cm
modelis: Trimatis Modelis
Naudoti: Maisto
Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcija: Eco-Friendly
Formos: Aikštė
spalva: Raudona žalia mėlyna violetinė glod balta

  • Specialūs patarimai:

    1.Produkto kokybę, ilgiau kaip 90 proc. kolegų. 2.Produktai yra paimti natūra, dėl šviesos, rodyti skirtingas, gali būti šiek tiek off spalvos. 3.Produktai yra rankinis matavimas, gali būti 1-3 cm klaidą, prašome visus suprasti.

    Apie Laivybos

    1.Mes atsiųsime produktas per 3-7 dienų, kai mokėjimas yra baigtas, ir individualų produktų reikia 20-30 dienų. 2.Dėl Muitinės formalumus, Mes visada rašyti vertė 8-20 JAV dolerių. 3.Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti jūsų.

    Apie Atsiliepimą

    1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 2.Prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą ir 5 Žvaigždžių,jei esate patenkinti elementus.Būsime dėkingi, jei galite skelbti nuotraukas elementus. 3.Jei turite klausimų apie prekę ar mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš atostogas,galite skambinti: 0086-18831983443 arba siųskite el. paštas: [email protected], susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą!Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir pateikti ,jums geriausią klientų aptarnavimą.

    Žymos: aliuminio folijos maišelį, mažmeninė pakuotė krepšiai, folijos maišelį, folija maisto, urmu pakavimo krepšiai, drabužis, plastikiniai pakavimo maišeliai, plastikiniai pakaging krepšiai, audinio maisto, koksas plastikiniai maišeliai, plastikiniai maišeliai numeriai.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai