Veiksmo Kamera 4K WiFi Ultra HD Sporto Kamera atspari Vandeniui Nardymo vaizdo Kamera su Nuotolinio Valdymo JR Pasiūlymai Veiksmo Kamera 4K WiFi Ultra HD Sporto Kamera atspari Vandeniui Nardymo vaizdo Kamera su Nuotolinio Valdymo JR Pasiūlymai Veiksmo Kamera 4K WiFi Ultra HD Sporto Kamera atspari Vandeniui Nardymo vaizdo Kamera su Nuotolinio Valdymo JR Pasiūlymai Veiksmo Kamera 4K WiFi Ultra HD Sporto Kamera atspari Vandeniui Nardymo vaizdo Kamera su Nuotolinio Valdymo JR Pasiūlymai Veiksmo Kamera 4K WiFi Ultra HD Sporto Kamera atspari Vandeniui Nardymo vaizdo Kamera su Nuotolinio Valdymo JR Pasiūlymai Veiksmo Kamera 4K WiFi Ultra HD Sporto Kamera atspari Vandeniui Nardymo vaizdo Kamera su Nuotolinio Valdymo JR Pasiūlymai

Veiksmo Kamera 4K WiFi Ultra HD Sporto Kamera atspari Vandeniui Nardymo vaizdo Kamera su Nuotolinio Valdymo JR Pasiūlymai

€50.94 €28.02
Yra sandėlyje
w83492

Pakuotė: No
Kilmės: KN(Kilmės)
Įmontuotas Atminties Dydis: 64 GB
Jutiklių Technologijos: CMOS
Prekės Pavadinimas: centechia
Modelio Numeris: N/A
Aukštos Raiškos Palaikymo: Kita

  • Veiksmo Kamera 4K WiFi Ultra HD Sporto Kamera atspari Vandeniui Nardymo vaizdo Kamera su Nuotolinio Valdymo JR Sandorių Ypatybė:

    1. Šis sporto fotoaparatas siūlo 4K / 30 fps, 2.7 K / 30 k / s, 1440P / 60fps, 1080p / 60fps video ir 20 MP nuotraukos, užfiksuoti aiškius duomenis kiekvieną akimirką ir neprilygstamą aiškumą kartu su 7 sluoksnių stiklo lęšiai, UV apsauginės plėvelės ir Infraraudonųjų spindulių filtrai sumažina chromatines dispersija ir teisinga chromatines aberacijos, todėl apsvaiginimo nuotraukas ir vaizdo įrašus, kad ir kur radote.

    2. Gali būti iki 40 m gylyje po vandeniu ir reguliuojamas Kampas 170 laipsniu, povandeniniai fotoaparatai naudojant savarankiškai sukurtos neperšlampamą korpusą, gali pasinerti į 130 metrų (40 metrų). 170 Laipsnių vaizdas leidžia užfiksuoti daugiau ir daugiau plati, siaura laisvę pasirinkti, ar itin platus vaizdas, taigi, kaip prisitaikyti prie bet kokios fotografavimo sąlygos.

    3. Prijunkite telefoną per "wi-fi" ir visiškai kontroliuoti vandeniui vaizdo kamera nemokamu APP "YUTUPRO'.Kai šaudymo, galite peržiūrėti ir atsisiųsti vaizdo įrašus ir nuotraukas į telefoną.

    4. Elektroninė vaizdo stabilizavimo technologija, yra priimtas, siekiant sumažinti drebėjimas ir blur metu pasiūlymą.Hd 120FPS sukuria nuostabų slow-motion efektai, išlaikant aiški informacija.

    5. Tinka lauko sporto, pavyzdžiui, banglenčių, riedlenčių sportas, žygiai, alpinizmas ir kt.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: 4K Dvigubas Ekranas Sportas DV WIFI HD Kamera, Nardymas

    Medžiaga: matinis

    4K HD, 1200 MP, HD ekranas, atsparus vandeniui, 170 laipsnių platus kampas

    Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

    Dydis: apie 26 x 16 x 6cm/10.24 x 6.30 x 2.36 in

    1 x WIFI HD Kamera, Nardymas

    2 x Laikikliai

    1 x Clip

    1 x Įrašą Atgal

    1 x Duomenų Kabelis

    1 x Baterijos

    1 x 3m Lipdukas

    1 x Šalmas Bazės

    1 x Ilgalaikio Bazės

    1 x Adapteris

    4 x Surišti Kaspinu

    1 x Korpuso atsparumas Vandeniui

    2 x Tvarsliava

    1 x Vartotojo Vadovas

    Žymos: veiksmo kamera bike mount, 4k veiksmo kameros, mini kamera, sporto fotoaparato asamblėja, 4k vaizdo kameros sportas, spy cam, wifi, dviračių šalmas kameros, 4k vaizdo kamera, spycam ip 4k, expansion pack nintendo 64.

  • Atsiliepimai (2)

    • Susam2003

      It wasn't the product of expected

    • RICK RODRIGUEZ09

      Unfortunately the camera arrived defective. The seller was attentive and honest and quickly solved the problem.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai