Individualų Žalvario Logotipą, Medžio Drožyba Prekės Spausdinimo Štampavimo Duona, Pyragas Ketaus Šildymo Įspausti Pelėsių Vario Pelėsių Oda, Odos Priemonė Individualų Žalvario Logotipą, Medžio Drožyba Prekės Spausdinimo Štampavimo Duona, Pyragas Ketaus Šildymo Įspausti Pelėsių Vario Pelėsių Oda, Odos Priemonė Individualų Žalvario Logotipą, Medžio Drožyba Prekės Spausdinimo Štampavimo Duona, Pyragas Ketaus Šildymo Įspausti Pelėsių Vario Pelėsių Oda, Odos Priemonė Individualų Žalvario Logotipą, Medžio Drožyba Prekės Spausdinimo Štampavimo Duona, Pyragas Ketaus Šildymo Įspausti Pelėsių Vario Pelėsių Oda, Odos Priemonė Individualų Žalvario Logotipą, Medžio Drožyba Prekės Spausdinimo Štampavimo Duona, Pyragas Ketaus Šildymo Įspausti Pelėsių Vario Pelėsių Oda, Odos Priemonė Individualų Žalvario Logotipą, Medžio Drožyba Prekės Spausdinimo Štampavimo Duona, Pyragas Ketaus Šildymo Įspausti Pelėsių Vario Pelėsių Oda, Odos Priemonė

Individualų Žalvario Logotipą, Medžio Drožyba Prekės Spausdinimo Štampavimo Duona, Pyragas Ketaus Šildymo Įspausti Pelėsių Vario Pelėsių Oda, Odos Priemonė

€23.93 €14.84
Yra sandėlyje
w83478

Modelio Numeris: PD01
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: icobbler
Rinkinys Tipas: No
Medžiaga: Vario
Tipas Didmeninės: No

  • Pastaba: Šis produktas yra individualus, reikia pateikti CDR, AI, JPG, EPS, PDF ir kitus formatus į mane, jūs galite siųsti man laišką jei nuotrauka yra sudėtingas , pls pridėti užsakymo numerį, elektroninio pašto, kai jūs siųsti man laišką.

    Prašome pirkti pagal dydžio jums reikia.pls pasakykite man, šrifto ir dydžio jums reikia, kai jums pasiūlymą savo užsakymą, (Šis dydis nurodo ilgis, plotis turi būti grindžiamas jūsų nuotrauką sprendimas)

    tai pelėsių negali naudoti su plaktuku jei antspaudas ilgis virš 3cm, nes ji bus įveikė vario strypas, ir tai pelėsių tik galima naudoti su elektros geležies arba Įrašo mašina arba Štampavimo staklės, varžtai yra 5mm skersmens strypo šią nuorodą, mes taip pat turime M4 M6 lazdele sandėlyje, jeigu jums reikia, pls susisiekti su mumis arba pridėti užrašą ant tvarka .

    Šis produktas yra graviravimas, drožyba, raižyti objektų aiškiai apibūdinti, šrifto modelis drožyba gylis paprastai 2.3 mm arba 2,5 mm gylio, jei turite daugiau reikalavimų, prašome palikti pranešimą arba rašykite mums pasakyti.

    Savybės:

    1, jį gali naudoti plaktuku beat, ar elektros lituoklio spaudą.

    2, jis gali naudoti įvairius produktus, tokius kaip: rankinės, piniginės, diržai ir kt., ir net kitų medžiagų, tokių kaip mediena.

    ------ Sveiki atvykę į mano parduotuvę, mano draugas! ------ Mes užsiima gamyba ir pardavimas aparatūra ir įrankiai.Mūsų gaminiai yra iš aukštos kokybės ir žemos kainos.Sveiki atvykę į pirkti arba didmeninė prekyba.Jei turite klausimų apie produktus ir kainas, prašome susisiekti su mumis, ačiū.Apie laivybos ir pristatymo: 1. Mes laivas visame pasaulyje (išskyrus specialiųjų priežasčių).

    2. Dėl užsakymų daugiau nei 5 JAV dolerių, mes pasirinkti aukštos kokybės logistikos, tokių kaip www.eatin.lt Standartinis Pristatymas, Epacket, ar Kinija Paštu.

    Jei reikia, galite nusipirkti daug produktų, vienas laiko, kad nei mes atsiųsime jums greičiau logistika.

    3. Paprastai mes laivą iš jūsų, kad per 1-2 dienas po apmokėjimo (išskyrus individualų ir specialiųjų produktų ar atostogų).

    --- Apie tai, kad produkto: 1. Visi produktai, mes patikrins juos iki pristatymo, ir paketą juos pagal pakankama apsauga.

    2. Nesvarbu, kaip ilgai po to, kai jūs perkate jį, jei turite kokių nors klausimų apie vaistų vartojimo ir kitų problemų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes pateiksime geriausią aptarnavimo kokybę.Apie kliento momentinių pranešimų: Paprastai, mes pasistengsime atsakyti į jūsų pranešimų per dieną nuo pirmadienio iki šeštadienio.

    Jeigu jūs negaunate laiku atsakyti, gali būti, kad mūsų pusėje yra naktį, ar tai yra šventė, palaukite šiek tiek laiko,

    Po to, kai mes skaityti jūsų informaciją, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Apie Atsiliepimą: 1: Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamai ir suteikti savo 5 žvaigždučių atsiliepimus

    Tai būtų dėkingi, jei galite pridėti keletą nuotraukų, mes labai ačiū.

    2: Jei nesate patenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis laiku, suteiksime jums priimtiną sprendimą, ačiū.

    Žymos: mini cooper, v prekės ženklo geležies, metalo oda antspaudai, black diamond įrankis, logotipas, audinys logotipas, svečių knyga vestuvių medienos, leathercraft įrankis, chisel staliaus darbai, odos priemonė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai