Mini Garso Imtuvas, Siųstuvas ir 3,5 mm Lizdas laisvų Rankų Auto Stereo 3.5 Mini Garso Imtuvas, Siųstuvas ir 3,5 mm Lizdas laisvų Rankų Auto Stereo 3.5 Mini Garso Imtuvas, Siųstuvas ir 3,5 mm Lizdas laisvų Rankų Auto Stereo 3.5 Mini Garso Imtuvas, Siųstuvas ir 3,5 mm Lizdas laisvų Rankų Auto Stereo 3.5 Mini Garso Imtuvas, Siųstuvas ir 3,5 mm Lizdas laisvų Rankų Auto Stereo 3.5 Mini Garso Imtuvas, Siųstuvas ir 3,5 mm Lizdas laisvų Rankų Auto Stereo 3.5

Mini Garso Imtuvas, Siųstuvas ir 3,5 mm Lizdas laisvų Rankų Auto Stereo 3.5 "Bluetooth" Bevielis Automobilinis Muzikos Garso "Bluetooth" Imtuvo

€4.10
Yra sandėlyje
w82704

Ar norite,: Paprastas valdymas, 3.
Belaidžio muzikos recei: Galite atkurti muzikos
Modelio Pavadinimas: Paramos klausytis muzikos
Galia: 4-*45w
Miego režimu energijos: Aukštos kokybės,
Varomas įmontuotą: Galite atkurti muzikos
Elemento Tipas: FM Siųstuvas
Medžiagos Tipas: Plastiko Ir Metalo
Prekės Svoris: 500g
Specialios Funkcijos: Belaidžio muzikos imtuvas prisijungia t
Elemento Dydis: Matmenys
Aukštos kokybės AMP: Galingas "bluetooth" IC,
Įtampa: 12V
Prekės Pavadinimas: EinCar

  • UNIVERSALUS BELAIDIS FM SIŲSTUVAS - Tai FM siųstuvas pašalina poreikį audio jack arba "Bluetooth" funkciją jūsų automobilio audio sistemos - tiesiog prijunkite jį į jūsų telefoną ar MP3 grotuvą ir įjungti radiją!

    GANA PAPRASTA NAUDOTI - Įrašyti į 3,5 mm kištuką į savo prietaisą tik taip, kaip norėtumėte, pora ausines.Įjunkite siųstuvą ir nustatykite, kad jis FM dažnį, kad yra ne naudoti savo srityje.Nustatyti jūsų automobilio radijo dažnio ir jūs išgirsite muziką!Siųstuvas bus žaisti visus audio iš jūsų telefono, todėl jūs galite naudoti ją, kad laisvųjų rankų įranga, taip pat.

    MINI USB BATERIJA - baterijos siųstuvo iš bet kurio USB prievado įtraukti kabelis.Baterijos turi ilgą laukimo laiką, todėl jums gauti daug naudoti nuo mokesčių.

    SKAITMENINIS EKRANAS - siųstuvas skaitmeninis ekranas, kuris rodo, FM dažnio ir baterijos įkrovos lygį, labai lengva naudoti.

    PRAMONĖS PIRMAUJANČIŲ KLIENTŲ aptarnavimas - Mes, tikintieji, kurių šis straipsnis ir nori užtikrinti, kas pirko, kad su 90 dienų pinigų atgal.Visada galite rašyti mums elektroniniu paštu su kokių nors klausimų ar pasiūlymų.

    LCD Automobilinis MP3 Belaidžio "Bluetooth" ryšio Grotuvas FM Siųstuvas Moduliatorius USB SD

    Aprašymas:

    Klausykitės savo mėgstamų dainų, savo automobilį su šiuo multi-funkcija Automobilinis MP3 Grotuvas, šis automobilinis MP3 grotuvas gali padaryti jūsų kelionę įdomesnę ir atsipalaiduoti save, kai vairavimo.Jie su savo gebėjimus, galite parsisiųsti kaip daug dainų, kaip jums patinka iš jūsų kompiuterio padės jums atsipalaiduoti ar atsikratyti nuobodu laiko.Lengvas montavimas bei puikus rezultatus, jums bus gauti daugiau, nei jums mokama.Ką jūs laukiate?

    Universalus Belaidis FM Siųstuvas

    Pašalina poreikį audio jack arba "Bluetooth" į savo automobilių garso sistemos.

    Paprastas naudojimas: Tiesiog įkiškite FM Siųstuvą į garso lizdas jūsų prietaiso (išmaniojo telefono, planšetinio kompiuterio arba mp3 grotuvo), ir reguliuoti FM siųstuvas FM radijo signalas, kuris yra ne užima vietos transliacijos.

    Dabar galite žaisti savo muzikos per savo FM radiją!

    Specifikacijos

    Išėjimo Įtampa: 5±0.1 V

    Baterija: 100 mAh

    FM Dažnis: 87.5-108.0 MHZ

    Dažnių diapazonas: 100-15000Hz

    Perdavimo Atstumas: 5 metrai

    Sandėliavimo Temperatūra: -4°C-120°F

    Darbinė Temperatūra: 10°C-100°F

    Dydis: 2.36"×1.46"×0.39" (L×W×H)

    Svoris: 0.55 oz

    Pakuotės Dydis: 5.02"×3.15"×0.79" (L×W×H)

    Pakuotės Svoris: 1.5 oz

    Pakuotė:

    1 * FM Siųstuvas

    1 * USB Įkrovimo Kabelis (ji gali būti imamas telefono adapteris.Adapteris nėra įtrauktas)

    Pareigos:

    Parama muzikos dokumentus į SD kortelę arba USB, tada siųstuvas automobilių garso per belaidžio ryšio sistemą. (Taip pat galite naudoti 3,5 mm garso kabeliu prijunkite šį įrenginį prie savo automobilių garso klausytis muzikos, o ne naudojant FM Perdavimo funkcija.)

    Paramą naudojant "bluetooth", kad galėtumėte prijungti savo telefoną, tada siųstuvas automobilių garso per belaidžio ryšio sistemą. (Taip pat galite naudoti 3,5 mm garso kabeliu prijunkite šį įrenginį prie savo automobilių garso klausytis muzikos, o ne naudojant FM Perdavimo funkcija.)

    Paramą naudojant 3,5 mm garso kabeliu prijunkite savo telefoną, tada siųstuvas automobilių garso per belaidžio ryšio sistemą. (Taip pat galite naudoti 3,5 mm garso kabeliu prijunkite šį įrenginį prie savo automobilių garso klausytis muzikos, o ne naudojant FM Perdavimo funkcija.)

    Klausytis muzikos per "Bluetooth" ryšiu ir atsiliepimas į skambučius visiems universaliųjų telefonai.

    Žingsniai siekiant naudoti šią MP3, Bluetooth, FM Siųstuvas Prietaisą klausytis muzikos iš telefono per "Bluetooth":

    1. Prijunkite prietaisą prie cigarų žiebtuvėlio sąsaja. (Šis prietaisas negali parduotuvės, elektros energijos, jis turi būti prijungtas jūsų automobilius cigarų žiebtuvėlio sąsaja gauti varikliais).

    2. Prijunkite savo telefoną prie prietaiso "Bluetooth" ryšiu.

    3. Reguliuoti dažnį šį prietaisą taip dažnai, kaip savo radijo. ( Taip pat galite naudoti 3,5 mm garso kabeliu prijunkite prietaisą prie jūsų automobilio radijo/ garsiakalbis, o ne, kad groti muziką. )

    Tai yra naujausias Automobilių "Bluetooth", FM Siųstuvas.Ji yra ne tik funkcionalus, su visais funkcijos "Bluetooth" laisvų rankų, kurios padėtų išvengti nesaugių kalbėti telefonu vairuojant, bet taip pat remia žaisti išorės HiFi Stereo muzikos.Perjunkite skambinimo ir muzikos, žaisti automatiškai.

    Pagrindinės Savybės:

    Nauja ir aukštos kokybės

    Madingas išvaizdą ir puikią garso kokybę, be baterijos problema

    "Bluetooth" automobilinis MP3 grotuvas gali rodyti dainos pavadinimas

    Atminties funkcija daina, dažnumas ir EQ

    Su auto paieškos funkcija

    USB automobilinis MP3 grotuvas palaiko SD kortelės ir USB diską ar flash atmintinę, intarpas

    Mėgaukitės muzika "honda" su šiuo "Bluetooth" automobilinis MP3 grotuvas, FM siųstuvas

    Žymos: automobilio radijas, automobilių muzika, signstek fm siųstuvas, mėlyna, nemokama radijo siųstuvas, garsiakalbis, fm, fm moduliatorius, transmisor "bluetooth" usb, fm transmitt.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai