Kišeninis Tualetas, Bidė Purkštuvo Rinkinys Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Vertus Bidė Maišytuvas Vonios Vertus Purkštuvas Dušo Galvutė Savarankiškai Valymas Kišeninis Tualetas, Bidė Purkštuvo Rinkinys Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Vertus Bidė Maišytuvas Vonios Vertus Purkštuvas Dušo Galvutė Savarankiškai Valymas Kišeninis Tualetas, Bidė Purkštuvo Rinkinys Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Vertus Bidė Maišytuvas Vonios Vertus Purkštuvas Dušo Galvutė Savarankiškai Valymas Kišeninis Tualetas, Bidė Purkštuvo Rinkinys Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Vertus Bidė Maišytuvas Vonios Vertus Purkštuvas Dušo Galvutė Savarankiškai Valymas Kišeninis Tualetas, Bidė Purkštuvo Rinkinys Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Vertus Bidė Maišytuvas Vonios Vertus Purkštuvas Dušo Galvutė Savarankiškai Valymas Kišeninis Tualetas, Bidė Purkštuvo Rinkinys Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Vertus Bidė Maišytuvas Vonios Vertus Purkštuvas Dušo Galvutė Savarankiškai Valymas

Kišeninis Tualetas, Bidė Purkštuvo Rinkinys Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Vertus Bidė Maišytuvas Vonios Vertus Purkštuvas Dušo Galvutė Savarankiškai Valymas

€5.50 €5.17
Yra sandėlyje
w82539

Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas
Sertifikavimo: NĖRA
Prekės Pavadinimas: Mrosaa
Spary Tipas: Horizontalus
Modelio Numeris: Bidė Purkštuvas
Maišytuvas Bakstelėję: Vieną Skylę
Kilmės: KN(Kilmės)
Bakstelėkite skylę: Vieną Skylę

  • Specifikacija:

    Gaminio Medžiaga: nerūdijančio plieno SUS304

    Paviršiaus apdorojimas: Šlifuoto

    Taikoma sąsaja: G1/2 universalios

    Bidė Dydis: apie 120 x 75mm

    Žarnos Ilgis: Apie 1,5 m

    Pakuotė:(kaip už savo pasirinkimą)

    1 x Bidė Purkštuvas

    arba

    1 x Bidė Purkštuvas

    1 x Purkštuvas Turėtojas

    arba

    1 x Bidė Purkštuvas

    1 x Purkštuvas Turėtojas

    1 x Žarnos

    Privalumai nerūdijantis plienas, maišytuvai:

    1. Nerūdijančio plieno medžiagos nėra Pb komponentas, ir yra viena iš medžiagų, šiuo metu saugus žmogaus organizmui.

    2. Nerūdijančio plieno maišytuvas įstaiga yra gaminami liejimo procesas.Vidinis ir išorinis paviršiai produkto, yra lygus ir švelnus, ir nėra pavojaus saugumui ir sveikatai.

    3. Visų įstaigų, yra atsparus korozijai ir nereikia būti nepadengti.

    4. Visi gamybos procesai yra ekologiškas ir nekenkia aplinkai.

    Atsargumo Priemonės Įrengimo Metu:

    1. Prieš įdėdami maišytuvas, "flush" nešvarų vandenį, likučių, smėlio ir priemaišų liko vandens vamzdžio prieš įdėdami maišytuvas išvengti klaipėdoje.

    2. Maišytuvas ir karšto ir šalto vandens vamzdžiai turi būti tinkamai įdiegta.Susiduria maišytuvas, kairėje pusėje yra prijungtas prie karšto vandens ir dešinėje pusėje yra prijungta prie šalto vandens.

    3. Patikrinkite įrenginio matmenys, ne jėga, montavimas, siekiant išvengti žalos produkto dalys.

    4. Paviršiaus reguliariai naudoti ploviklį šveitimas ir nukenksminti, saugo paviršius švarus, nenaudokite jokių abrazyvinių valymo priemonė, sunku medžiaga, popieriniu rankšluosčiu arba plieno kamuolys, ir bet kokia rūgštis, grubus plovikliu ar muilu.Maišytuvo paviršius.

    Žymos: rubinet, dušas, tualetas, dušas, wc, baseino maišytuvas, maišytuvas, bidė purkštuvas nerūdijančio plieno, Sodo purkštuvas, bide komplektas, bidė maišytuvas, purkštuvas dažų purkštuvas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Vlad 171

      I recommend it.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai