3000W 20L 220V 20M Elektros ULV Fogger Purkštuvas Uodų Žudikas Dezinfekavimo Mašina Insekticidas Purkštukai Kovoti su Narkotikų 3000W 20L 220V 20M Elektros ULV Fogger Purkštuvas Uodų Žudikas Dezinfekavimo Mašina Insekticidas Purkštukai Kovoti su Narkotikų 3000W 20L 220V 20M Elektros ULV Fogger Purkštuvas Uodų Žudikas Dezinfekavimo Mašina Insekticidas Purkštukai Kovoti su Narkotikų 3000W 20L 220V 20M Elektros ULV Fogger Purkštuvas Uodų Žudikas Dezinfekavimo Mašina Insekticidas Purkštukai Kovoti su Narkotikų 3000W 20L 220V 20M Elektros ULV Fogger Purkštuvas Uodų Žudikas Dezinfekavimo Mašina Insekticidas Purkštukai Kovoti su Narkotikų 3000W 20L 220V 20M Elektros ULV Fogger Purkštuvas Uodų Žudikas Dezinfekavimo Mašina Insekticidas Purkštukai Kovoti su Narkotikų

3000W 20L 220V 20M Elektros ULV Fogger Purkštuvas Uodų Žudikas Dezinfekavimo Mašina Insekticidas Purkštukai Kovoti su Narkotikų

€126.69 €114.02
Yra sandėlyje
w82362

Talpa: 20L
Galia: 3000W
Purkštuvo Tipas: Kuprinė
Įtampa: 220V
Purškimo atstumas: 15-25m
Greitis: 6800r/min
Laido Ilgis: 1.6 metrų
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Aprašymas :

    Ultramicro purkštuvas turi privalumų, laiko taupymas, medicina taupymo, greitas, didelio efektyvumo, lengvas ir kitas lengvatas, kai jis yra naudojamas siekiant užkirsti kelią ir gydyti daržovių šiltnamiuose, vejos, gėlių sodus ir pasėlius.

    -- Platų naudoja purkštuvai :

    1) Standartizuoti imunizacijos aerozolių vištienos namas, purškimo medicina, dezinfekuoti aplinką ir humidify oro.

    2) Fumigacija ir dezinfekcijos modernių auginimo pramonėje.

    3) gydymo ir Profilaktikos, ligų ir vabzdžių kenkėjų high-end gėlės šiltnamiuose.

    4) Žuvo vabzdžių (pavyzdžiui, uodų, musių ir tarakonų baldų aplinka.

    5) Dezinfekcija ir sterilizacija, oro valymo viešose vietose, pavyzdžiui, ligoninėse, mokyklose ir stotys

    Savybės:

    Pirma, išsaugoti medicinos ir naudoti mažiau vandens: pesticidų tirpalą naudoti-ultra mikro purkštuvas, ar tik reikia atskiesti labai mažas, todėl ji nereikalauja daug vandens, purškimo suma akro yra apie 100 gramų, o ne dešimt kilogramų, todėl , Kai naudojamas, tai gali labai sumažinti darbo intensyvumas ir išsaugoti darbo.

    Antra, lašeliai, yra tolygiai paskirstytas: Ultra mikro purkštuvas nėra purkšti skystas medicina tiesiai ant augalų, tačiau naudoja vėjo jėgą išvaikyti ir purškalo lašeliai, kurių skersmuo yra tik kelių dešimčių mikronų, taip, kad skystis vaistas yra verbum "micro oro srautas" Platinti lašeliai tolygiai ant priekio, nugaros ir šonų augalų lapai.Tai yra daugiau mirčių nei pesticidų atskiesti įpilant didelis vandens kiekis ir kenkėjų, ypač tam tikrų kenkėjų, kurie sukūrė pasipriešinimo, ir poveikis yra ypač gera.Žudymas funkcija pesticidų tirpalą yra kelis kartus ar net keliasdešimt kartų didesnės, nei, kad praskiedus su vandeniu.

    Trečia, naudojimo būdas yra paprastas: galva, rankos, nugaros purkštuvas yra visada laikomi ne aukštis-apie 0,5 m virš augalų.Kadangi tokio tipo aerozolio dujų pašalina poreikį skysčio purkštukas, skystis teka iš kai medicina lauke yra sumažintas.Kai purškimo, pradėti nuo pavėjui kryptimi, ir pėsčiųjų kelias turėtų būti atskirti tam tikrą atstumą, kuris yra purškimo plotis.Purškimo dydis turėtų būti lanksčiai kontroliuojamas pagal vėjo greitį.Kai vėjo greitis yra mažas, purškimo skysčio turėtų būti mažesnė, nes kitaip jis turėtų būti didesnis, paprastai 3-4 metrų, purškimo metu turėtų būti atrenkami į rytą, popietę, debesuota Dienas venkite saulės.Tai geriausia naudoti sisteminės agentai ir fumigants ultra-mikro purkštuvas.Dozė paprastai yra apie 50 gramų vienam mu.Jei atitinkamas kiekis vandens yra būtinas, lygiavertis metodas gali būti naudojamas.

    F ourth, Pažangių antgalis dizainas su srauto reguliavimo funkciją, galima koreguoti dydį, rūko dalelės.Variklio priima importuotų garsaus prekės ženklo produktus, kurie veikia sklandžiai ir turi mažesnį triukšmą ir ilgesnį tarnavimo laiką.Purškimo atstumas yra ilgesnis, srautą galima tiksliai kontroliuojamas, sustabdymo laikas yra ilgas, ir purškimo be dead kampas gali būti įgyvendinta.

    Techniniai duomenys:

    Įtampa: 220V

    Talpa: 20L

    Galia: 3000W

    Purškimo atstumas: 15-2 5 M

    Greitis: 6800(r/min)

    Laido ilgis: 1.6 metrų

    Gaminio dydis: 60 * 40 * 20cm

    Svoris: 4.5 kg

    Bruožai: žemas triukšmo lygis, ilgai jet, ilgas galiojimo sustabdymo laikas

    Bendras gedimai ir gedimų šalinimo metodai:

    -- Mašina neveikia:

    1) maitinimo laidas yra pažeistas, patikrinkite maitinimo laidą ir kištukinį lizdą, kištukinę jungtį ir pašalinti gedimą.

    2) mašina jungiklis yra sugedusi, patikrinkite mašinos jungiklis, įjunkite jungiklį dar kartą, patikrinkite, ar grandinė yra laisvi.

    3) Jei kompiuteris yra sugedęs, prašome susisiekti su įmonės aptarnavimo po pardavimo personalas. (Jei variklis yra pažeisti).

    - Ne purškimo ar smulkaus purškimo apimtis

    1) vandens įleidimo nėra sugriežtintos.Vandens įleidimo turėtų būti sugriežtintos.

    2) yra kliūčių antgalis, ir kliūtys turėtų būti pašalintos.

    3) oro tiekimo vamzdis nėra gerai uždarytuose.Pakeisti oro tiekimo vamzdis.

    4) oro įleidimo yra blokuojamas šiukšles, pašalinti šiukšles.

    5) vandens vamzdis vaisto laikymo dėžė yra sugadinta.Pakeisti vandens vamzdis.

    -- Dydžio ir skersmuo dulkinių dalelių, taip pat skiriasi dėl skirtingo drėgnumo, temperatūros ir įtampos.

    Atsargumo priemonės vartojant:

    1. Po pirkimo rūko, rūko mašinos, prašome pasirinkti kabelio ir aukštos kokybės lizdas tinka rūko, rūko mašina pagal nacionalinį standartą, ir įdiegti nuotėkio raštas.

    2. Negalima pridėti skystas virš vandens lygio linijos.Sugriežtinti didelių bžūp po to ir pakelkite jį sklandžiai.Jūs negalite gulti imtis dalykų, pakėlus aukštyn.Lenkimo žemyn, bus sukelti rūko purkštuvu pasukti aukštyn kojom ir skystis patenka į variklio.

    3. Darbe, kai mašina turi būti sustabdyta viduryje, jūs turite palaukti, kol variklis sustabdyti, oro slėgis yra išleidžiamos, ir tada lašas antgalis; jeigu antgalis yra sumažėjo anksti, oro slėgio nėra baigta, ir skystis bus tekėti į vamzdį, sukelia motorinių patekti į vandenį.

    Žymos: sėdmenų grožio mašina, rūko mašina vestuvių, langų valymo mašinos, oro džiovintuvas mašina, Vaisių ir daržovių dezinfekavimo mašina, maisto pulverizer mašina, bio mašinos, pavaros mašina, tamsiai randas mašina, sienos chaser mašinos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai