50cm*160cm Gėlių Spausdinti Medvilnės Audinio Kratinys Quilting Suknelės Siuvimo Kūdikių BeddingTextile Ir Rankdarbiams Amatų Medžiaga 50cm*160cm Gėlių Spausdinti Medvilnės Audinio Kratinys Quilting Suknelės Siuvimo Kūdikių BeddingTextile Ir Rankdarbiams Amatų Medžiaga 50cm*160cm Gėlių Spausdinti Medvilnės Audinio Kratinys Quilting Suknelės Siuvimo Kūdikių BeddingTextile Ir Rankdarbiams Amatų Medžiaga 50cm*160cm Gėlių Spausdinti Medvilnės Audinio Kratinys Quilting Suknelės Siuvimo Kūdikių BeddingTextile Ir Rankdarbiams Amatų Medžiaga 50cm*160cm Gėlių Spausdinti Medvilnės Audinio Kratinys Quilting Suknelės Siuvimo Kūdikių BeddingTextile Ir Rankdarbiams Amatų Medžiaga 50cm*160cm Gėlių Spausdinti Medvilnės Audinio Kratinys Quilting Suknelės Siuvimo Kūdikių BeddingTextile Ir Rankdarbiams Amatų Medžiaga

50cm*160cm Gėlių Spausdinti Medvilnės Audinio Kratinys Quilting Suknelės Siuvimo Kūdikių BeddingTextile Ir Rankdarbiams Amatų Medžiaga

€4.13 €3.92
Yra sandėlyje
w82102

Medžiaga: Medvilnės Audinio
Dydis: 50cm*160cm
Megztas Modelis: audinio kratinys
ShownUsage: Kratinys Siuvimo, Quilting, "PASIDARYK pats" Rankų darbo...
Kiekis: 1 pakuotė=1 vnt=1 dizainą
Funkcija: Kvėpuojantis,Eco-friendly
Verpalai: 40 s
Produkto Tipas: Kitas Audinys
Suede Audinio Tipas: no
Technics: Audiniai
Plotis: 160cm
Svoris: 90g half meter
modelis: SPAUSDINTI
Neaustinių Technics: audinio siuvimo
spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje
Prekės Pavadinimas: MENSUGEN
panaudota: Pagalvėlės, Pagalvės, paklode, Lėlės, medžiaga...
Stilius: Gėlių
Tipas: spausdinti medvilnės audinio

  • Audinio plotis yra 160cm, nustatytas.Kaina sąraše yra už vieną spalvą, dydį 160cmx50cm.kad 2 gabalus, mes sumažinti visas gabalas 160cmx100cm, kad 3 gabalus, mes sumažinti visas gabalas 160cmx150cm, kad 4 vienetų, mes sumažinti visas gabalas 160cmx200cm, kad 5 gabalus, mes sumažinti visas gabalas 160cmx250cm, kad 6 gabalus, mes sumažinti visas gabalas 160cmx300cm, kad 7 gabalus, mes sumažinti visas gabalas 160cmx350cm, Kelis kiekiai bus sumažinti ir išsiųsti vientisas gabalas!Jūs galite naudoti juos pagalvių užvalkalai, pagalvės ,paklodės, kratinys antklodė, namų dekoro, sienos menas, vaikiški batai, kaspinai ir net už suknelę!Prašome atkreipti dėmesį, kad: 1) Visi audiniai yra neapdailintais kraštais ranka.Prekė gali palikti žalio krašto, ir gali turėti 1-2cm nuokrypis yra. 2) Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų. 3) Audinio susitraukimas yra 3-5%.Prašome nuplaukite su šaltu vandeniu arba 30 ° šilto vandens. 4) Mes naudosime ekonomiškas laivybos metodą, jeigu užsakymo suma mažesnė negu 5 ir mes bus naudoti standartinis pristatymas metodas, jei užsakymo suma viršija $5 .Kaip mes cut:

    1.Prašome spausti "view my store" arba "view my populiariausi Produktai" gauti daugiau elementus, kuriuos norite su pirkinių krepšelis. 2.Mūsų pirkėjo apsaugos apsaugo tik mokėjimo būdus www.eatin.lt, kaip nurodyta toliau.

    Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Tai yra tikrasis produktas nuotrauką, ką tik, nes skirtumas šviesos arba ekranas, spalva šiek tiek skiriasi. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. 7. Sklypas atvykti vietos, jei yra tarifus, pirkėjas yra atsakingas už tarifus, mes galime pateikti visus dokumentus.Ypač teiginys, neneša jokios tarifus, prašome atkreipti dėmesį prieš perkant. 1. Mes stengiamės tarnauti savo klientams, geriausia, kad mes galime. 2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. 3.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. 4 Ačiū, kad skaitote!Laimingas Pirkinių ir Laimingas Susiuvimo!

    Žymos: sudegė gėlių, dublerin audinys, prarastas gėlių audinys, audinio lv, audinys ruožas, Medvilnės Audinio, audinio kratinys, lovatiesė kratinys, lova padengti kratinys, audinio metras.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai