Jovivi Mens Lenkijos Kulka Karoliai Pakabukas Nerūdijančio Plieno Balsuokite, Kremavimo Pakabukas Atminimo Pelenų Atmintį Karoliai Kulka Grandinės Jovivi Mens Lenkijos Kulka Karoliai Pakabukas Nerūdijančio Plieno Balsuokite, Kremavimo Pakabukas Atminimo Pelenų Atmintį Karoliai Kulka Grandinės Jovivi Mens Lenkijos Kulka Karoliai Pakabukas Nerūdijančio Plieno Balsuokite, Kremavimo Pakabukas Atminimo Pelenų Atmintį Karoliai Kulka Grandinės Jovivi Mens Lenkijos Kulka Karoliai Pakabukas Nerūdijančio Plieno Balsuokite, Kremavimo Pakabukas Atminimo Pelenų Atmintį Karoliai Kulka Grandinės

Jovivi Mens Lenkijos Kulka Karoliai Pakabukas Nerūdijančio Plieno Balsuokite, Kremavimo Pakabukas Atminimo Pelenų Atmintį Karoliai Kulka Grandinės

€3.74
Yra sandėlyje
w81872

Grandinės Ilgis: Maždaug. 24"colių (61cm)
spalva: SIDABRINĖ
Proga: Jubiliejus
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Pakabukas Dydis: Maždaug. 7*43mm
Karoliai Tipas: Kaklo Pakabukas
2 funkcija: Butelis Karoliai Pakabukas
Grandinės Tipas: Karoliukai
Modelio Numeris: jng062602+jng13003
Funkcija 1: Butelis Karoliai
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Formos\modelis: ROUND
Elemento Tipas: Karoliai
Prekės Pavadinimas: JOVIVI
Stilius: Madinga
Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
Kiekis: 1x Pakabukas karoliai
Bauda ar Mados: Mados
Lytis: Unisex

  • Aprašymas: --Kiekis : 1x Pakabukas Karoliai . --Medžiaga: Aukščiausios Kokybės Nerūdijančio plieno Pakabukas & Grandinės niekada rūdžių, ardo, rūdžių ar dėmių. --Dydis: Pakabukas: 7*43mm(0.27*1.69 colių), Viduje Storege: 5*30mm(0.19* 1.18 colio); Grandinės: 24" Ilgis, 2mm Plotis-Tai Nerūdijančio plieno Kulka Pakabukas Karoliai funkcijų poliruoti apdaila,užsidaro tvirtai, su sriegių sriegimo, viršuje.Jis leidžia jums išsaugoti savo mylimam žmogui artimas jūsų širdis ilgai po to, kai jie praėjo. --Storege: jūs galite laikyti nedidelį kiekį džiovintų gėlių, purvo savo gimtąjį miestą ar vietą, jums kelionės, specialūs pranešimai, plaukų, kvepalai jums patinka, cremains & pelenų jūsų meilė vienas ar mielas pet; Šis Pakabukas padės išsaugoti prisiminimus apie savo artimuosius šalia jūsų širdies. --Puiki Dovana: taip pat galite padovanoti savo draugams arba šeimos, kaip dovana, jie gali pridėti ko nors prasminga, kad jų viduje pakabuką, jis bus ypatingas į juos; Ir jis atrodo kitų paprastų pakabučiai, galite lengvai atitiktų bet kokios aprangos, tinka everdaydėvėti.

    Kad Daugiau Nei 100$ Bus Siunčiami Laisvai: DHL / Fedex / UPS / TNT, Jokio Papildomo Mokesčio.

    80% Kad Pristatytas Succefully Per 20 Dienų, 10% Per 35 Dienas, O 10% - Per 60 Dienų.Iš Contol.

    Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

    Mes Teikiame Lašas Laivybos, Greitai, Siuntos!!

    98% Kad Shiped Per 2 Darbo Dienas Po Apmokėjimo.

    Kenksminga Prastų Atsiliepimų Turės Įtakos Jūsų Dar Pirkti Platforma!

    Blogų Atsiliepimų Davėjas Pasamdytas Konkurentas Bus Pranešta.

    Mes esame Laimingi, Kad būtų Išspręsta Problema ir Siūlome Priimtiną Paslaugas Po pardavimo,Problemų Tvarka, Mes Galime Dalį Pinigų Atgal / Visa Grąžinamoji išmoka / Naujo siųsti Produkto.Palikti Blogų Atsiliepimų, Be Susisiekę su Mumis Bus Ne Pateikti Bet Po pardavimo Tarnybą.

    Mes Esame Viena Iš Didžiausių Mados Juvelyrikos Bendrovės Iš Pietų Kinijos.Turėti Savo Prekės Ženklą.Pateikti OEM Paslaugos Daugeliui Garsių Prekės Juvelyrikos Bendrovės visame Pasaulyje.Visi Produktų Seaze Pasaulio Mados.

    Didelio Masto Pirkti, Didelio Masto Gamybos, Stiprių Bendradarbiavimo, Pati Kokybė, Geriausia Kaina,.

    Pardavėjo Pristatymas Metodai Includ: E-pakelis/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.Mes Pasirinkti Geriausias Būdas Mano Apie Laiką Ir Saugos .Visi Su Sekimo NĖRA.

    Siuntos Poveikis Per 3 Dienas, Laivas Užima 15-60 Dienų, Iš Kontrolės. 80% Kad Gavo Per 20 Dienų, 10% Per 40 Dienų, 10% Per 60 Dienų, Iš Kontrolės.

    Prašome atkreipti dėmesį, kad mes ne kontroliuoti, tranzito laikas, ypač per atostogas, skrydžio atidėjimą ar oro sąlygų.

    Standartinis Internationl Paketu, Vidinis Burbulas Filmas, Ne Kartoninė Dėžutė.Specialių Dur Dėžės Už Didesnį Kiekį.

    Žymos: melodija saugojimas, krepšys sandbag, kulka karoliai pakabukas, durų geležinkelių, kulka pakabukas, treneris moterims, kulka nerūdijančio plieno, 300 bar, kuprinė korėjos, kuprinė vilna.

  • Atsiliepimai (1)

    • Liusik Muse

      Pleased

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai