MOFi Flip Case Cover Už Xiaomi Poco X3 NFC Odos Magnetinių Sagčių PocoX3 Kortelės Lizdas Apsaugos Turėtojas Shell Anti-Knock MOFi Flip Case Cover Už Xiaomi Poco X3 NFC Odos Magnetinių Sagčių PocoX3 Kortelės Lizdas Apsaugos Turėtojas Shell Anti-Knock MOFi Flip Case Cover Už Xiaomi Poco X3 NFC Odos Magnetinių Sagčių PocoX3 Kortelės Lizdas Apsaugos Turėtojas Shell Anti-Knock MOFi Flip Case Cover Už Xiaomi Poco X3 NFC Odos Magnetinių Sagčių PocoX3 Kortelės Lizdas Apsaugos Turėtojas Shell Anti-Knock MOFi Flip Case Cover Už Xiaomi Poco X3 NFC Odos Magnetinių Sagčių PocoX3 Kortelės Lizdas Apsaugos Turėtojas Shell Anti-Knock MOFi Flip Case Cover Už Xiaomi Poco X3 NFC Odos Magnetinių Sagčių PocoX3 Kortelės Lizdas Apsaugos Turėtojas Shell Anti-Knock

MOFi Flip Case Cover Už Xiaomi Poco X3 NFC Odos Magnetinių Sagčių PocoX3 Kortelės Lizdas Apsaugos Turėtojas Shell Anti-Knock

€10.01 €6.71
Yra sandėlyje
w80996

Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: mofi
Suderinama modelis 1: Už Xiaomi Poco X3 NFC
Funkcija: Purvo atsparus,Anti-knock,atsparus Vandeniui
Suderinamos Prekės: Xiaomi
Stilius: PU Odos Flip Case
Pusė Sagtis Su Magnetu: Taip
spalva: Juoda, Ruda, Rožė Raudona, Balta, Mėlyna
Naudojimas: Verslo, Kasdienio Gyvenimo Xiaomi Poco X3 NFC
Tipas: Flip Case

  • Suderinama Sekti Mobiliuoju Telefonu Modeliai:

    Už Xiaomi POCO X3 NFC

    Savybės:

    1. Sagtis su Magnetu, Arti Geriau. 2.Antidetonaciniai, Įbrėžimams atsparus, Patvarus. 3. Lengva Įdiegti ir Pašalinti. 4. Nekilnojamojo Telefono Liejimo, Tikslios Išpjovos. 5. Elegantiškas ir Prabangus, Kostiumas Verslo, Kasdienio Gyvenimo naudojimas.

    Šiltas Patarimai: Mes atsiųsime JUODAS stiklas, kai jūs perkate atveju su stiklo, ir įdėti jį viduje atveju.

    APIE MOFi Nuo 2006 m., MOFi buvo viena pirmaujančių išmaniųjų telefonų produktų aksesuarai, provids skiriamųjų linijų moderniausiomis vartotojų technologiją ištobulinti galutinis mišinys forma ir funkcija.Ši parduotuvė priklauso Mofi bendrovė, parduoti visi Mofi originalumas produktus www.eatin.lt PRANEŠIMAS Prašome atkreipti daug dėmesio į savo pristatymo adresą ir produkto informaciją apie jūsų užsakymą.Pilnas adresas, vardas, pavardė, teisę miestą ir teisę zip kodas yra labai reikalinga sėkmingai pristatymo.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.PAKUOTĖ Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai paketas, ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.VEŽIMAS Mes garantuojame išsiųsti per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Jei mes negalime išsiųsti laiku, nes ypatingos situacijos, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau ir stebės išsiųsti savo užsakymą greičiau.GRĄŽINIMO/GRĮŽTI Jei produkto (- ų) gaunate buvo defektų ar kitų problemų, mūsų atsakomybės,prašome susisiekti su mumis ir siųsti nuotraukas, mes grąžinsime visiškai.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.ATSILIEPIMAI Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą bei 5 žvaigždžių peržiūros.Mes kviečiame jus įkelti gražūs vaizdai produktų atsiliepimus, pasidalinti su draugais visame pasaulyje.Jei esate nepatenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.eatin.lt.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kad jūsų pasitenkinimą.

    Žymos: automobilių atveju poco x3 nfc, atveju poco x3 nfc, pocos x3 nfc atveju, poco x3 nfs flip case, mofi flip case metalo, lcd realme 5, atveju pocox3, atvejais, poco x3 nfc magnetiniai, poco x 3 back atveju, atveju xiaomi poco x3 nfc.

  • Atsiliepimai (4)

    • H7d8b6wn

      Holes for IR port + top mic don't converge and also 3,5mm also cryvo, the magnet is weak and the bumper is softer than the native one.

    • Kevin King31

      It's a cheap fake. Has nothing to do with the manufacturer. The case is smaller than the phone and therefore does not close. Magnetic buckle does not perform its function. Holes don't match. Opened dispute and arbitration by AliExpress fully returned money.

    • Sik Onu Sen

      The cover sucks...

    • Toothfroc

      Excellently.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai