ERMAKOVA Modernios Geometrinės Pora Elnių, Statula, Skulptūra Darbalaukio Papuošalai Statulėlės Puošmena Vyno Kabineto Kavinės TV Vitrinos ERMAKOVA Modernios Geometrinės Pora Elnių, Statula, Skulptūra Darbalaukio Papuošalai Statulėlės Puošmena Vyno Kabineto Kavinės TV Vitrinos ERMAKOVA Modernios Geometrinės Pora Elnių, Statula, Skulptūra Darbalaukio Papuošalai Statulėlės Puošmena Vyno Kabineto Kavinės TV Vitrinos ERMAKOVA Modernios Geometrinės Pora Elnių, Statula, Skulptūra Darbalaukio Papuošalai Statulėlės Puošmena Vyno Kabineto Kavinės TV Vitrinos ERMAKOVA Modernios Geometrinės Pora Elnių, Statula, Skulptūra Darbalaukio Papuošalai Statulėlės Puošmena Vyno Kabineto Kavinės TV Vitrinos ERMAKOVA Modernios Geometrinės Pora Elnių, Statula, Skulptūra Darbalaukio Papuošalai Statulėlės Puošmena Vyno Kabineto Kavinės TV Vitrinos

ERMAKOVA Modernios Geometrinės Pora Elnių, Statula, Skulptūra Darbalaukio Papuošalai Statulėlės Puošmena Vyno Kabineto Kavinės TV Vitrinos

€46.44 €30.19
Yra sandėlyje
w80732

Medžiaga: Derva
Yra Protingas Prietaisas: No
Prekės Pavadinimas: Ermakova
Kita: namų dekoro aksesuarai,namų dekoro
Temos: Gyvūnų
Taikoma: Namų,Biurų dekoravimas,dovanų
Tipas: Elnias statulėlės,Elniai statula
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Modernus

  • Tema : Elnias statula

    Medžiaga: Derva Dydis : Sėdėti:17cm*6.5 cm*18cm/6.6"x2.5"x7" Stendas:17cm*5.5 cm*30cm/6.6"x2.1"x11.7" Pakete:

    1 x Elnias statula Funkcijos: 1.Pagamintas iš sintetinės dervos medžiaga, kuri yra dilimui ir ne taip lengva nutraukti. 2.Sėdi elnių ir nuolatinis elnias, išvaizdą, yra lygus ir gražus. 3.Prabangus apdailos ir sodrios spalvos, ryškus ir gyvas modelis. 4.Paprastos konstrukcijos ir formos elnias, kuriame puikiai amatų priešais jus. 5.Tinka naudoti sode, vyno kabinetas, kavinės, TV demonstruoja ir kitose vietose, kaip dekoracijas.

    1. Drop laivyba ir didmeninių užsakymų yra palaikomi.Didmeniniai užsakymai: prašome susisiekti su mumis ir gauti didmenines kainas.Drop laivyba užsakymai: prašome palikti pažymi, lašas laivybos užsakymus jūsų užsakymą,todėl mūsų colleauge galėtų pamatyti kad ir nebus įtraukti sąskaitą faktūrą ir mūsų parduotuvėje informacijos ir t. t.. 2. Kaip man tai padaryti, jeigu prekės yra sugadintas arba netinkamai ar mažiau, ar man nepatinka tai?Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš rašant apžvalgą ar darbo ginčą.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl naują elementą prie jūsų. 3. Nėra jokių muitų mokesčių?Tai yra pagrindinė pareiga piliečiams mokėti mokesčius pagal vietos teisę.Prašome atkreipti muitinės, mokesčių, atsižvelgiant į vietos politiką.Ačiū!

    Žymos: moderniosios skulptūros dirbiniai, šokėja statula, alavo figūrėlės, sculptur, religinių statuette, dekoro skulptūra, dekoro elnias, apdailos statulos, sea horse statula, suaugusiųjų darbastalio apdaila.

  • Atsiliepimai (2)

    • Binhvip 89

      Very beautiful and especially very very well packaged thank you again Fast shipping

    • Nikolaev1936

      Great figurines! Came whole, perfectly packed in air bag and thick foam. Very fast delivery and impeccable quality.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai