18 Vnt. Rinkinys, Veido Valentino Dienos Dovanų Dėžutėje Žiedlapis Gėlės Vestuvių Vonia Rose Modeliavimas Moterims 18 Vnt. Rinkinys, Veido Valentino Dienos Dovanų Dėžutėje Žiedlapis Gėlės Vestuvių Vonia Rose Modeliavimas Moterims 18 Vnt. Rinkinys, Veido Valentino Dienos Dovanų Dėžutėje Žiedlapis Gėlės Vestuvių Vonia Rose Modeliavimas Moterims 18 Vnt. Rinkinys, Veido Valentino Dienos Dovanų Dėžutėje Žiedlapis Gėlės Vestuvių Vonia Rose Modeliavimas Moterims 18 Vnt. Rinkinys, Veido Valentino Dienos Dovanų Dėžutėje Žiedlapis Gėlės Vestuvių Vonia Rose Modeliavimas Moterims 18 Vnt. Rinkinys, Veido Valentino Dienos Dovanų Dėžutėje Žiedlapis Gėlės Vestuvių Vonia Rose Modeliavimas Moterims

18 Vnt. Rinkinys, Veido Valentino Dienos Dovanų Dėžutėje Žiedlapis Gėlės Vestuvių Vonia Rose Modeliavimas Moterims

€4.95 €4.01
Yra sandėlyje
w80421

Prekės Pavadinimas: TOOKIE
Klasifikacija: Dirbtinės Gėlės
Tipas: Rožė
Stilius: Gėlė
Produkto tipas:
Kilmės: KN(Kilmės)
Dydis: About
Gėlių Stilius: Gėlių Galvos
Proga: Valentino Dieną

  • Aprašymas:

    100% brand new ir aukštos kokybės gėlių formos vonia, kūno muilas

    Tai yra geriausias dovanų pasirinkimas mergina, sesuo, mama, mama, granmother, ir kitos moters draugas Valentino dienos, motinos dienos, kalėdų diena, moters diena, gimimo, santuokos, jubiliejus ir t. t.

    Ryškus ir gražus gėlių žiedlapiai, su lygaus paviršiaus, ryškių spalvų.Labai stilingas, elegantiškas, tinka dovanos, reklamos.Lengva nešiotis.Tai yra taip pat puikus pasirinkimas jaunavedžiams eiti į medaus mėnesį .

    Yra valymo ingredientai valo odą, sudėtyje Yra glicerino, drėkina.Vandenyje gali ištirpti, kai susidūrė.Po drėgno plauti vandens, daug putų, subtilus tekstūros.Su Gėlių kvapas, jūs galite reguliuoti emocijas ir atsipalaiduoti jūsų pavargę kūno.

    Kaip Naudoti: padarius žiedlapis ir sudrėkinama, plaukite rankas ir odą, kaip įprasta muilą.Taip pat galite įdėti keletą žiedlapių į vonia ir mėgautis super patogus žiedlapis aromaterapija vonioje.

    Techniniai duomenys:

    Produkto tipas: Vonios Ir Veido Muilas

    Medžiaga: Natūralus augalinis aliejus, kvepalų aliejaus, glicerino, kremas, drėkinamasis esmė

    Dydis: (Maždaug)23*5*11 cm

    Spalva: Raudona,rožinė,mėlyna,violetinė

    Proga:Valentino Diena/Gimtadienis

    Veiksmingumas:

    Pilnai pakeičia įprastą muilą, su valiklis, veido valiklis ir kt.visiškai ištirps su vandeniu,Sudėtyje yra veikliosios nukenksminimo veiksnys,Dezinfekavimo, plovimo, valymo, ir gali būti baigtas kartu vienu metu;Ir yra balinimo ingredientų, tokių kaip alavijo aliejaus,Natūralių augalų eteriniai aliejai,gali efektyviai įsiskverbti į odą, greitai,Skatinti kraujo apyvartą visą kūną,Stimuliuoja smegenų,Pašalinti nuovargį,Drėgna oda.

    Dėl to, pridedant gryna augalų eterinius aliejus,gėlių yra drėkinamasis faktorius,gali drėkina odą ir suteikia odai daugiau Sklandžiai,pašalinti nuovargį,efektyviai slopina augimo kenksmingų bakterijų,nesijaudinkite dėl alergijos,netoksiškas ir saugus,

    Pakuotė:

    18 vnt* rožių muilas (su dovanų dėžutė)

    Pastaba:

    Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.Prašome leisti 1-2mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

    ATSILIEPIMAI

    1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

    2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

    PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

    REFOUND & KEISTIS

    Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

    Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

    MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

    Žymos: dirbtinis paparčio lapų, dieną moteris, ekranas e knygos, silicio wrap, geriausia gimtadienio dovana draugei, daugkartinio naudojimo wrap, bičių vaškas lapas, mdf lapas, asus memo, stingray.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai