08A-PROFESINIO mokymo Kraujo Spaudimo Monitorius, Nešiojamų Veterinarijos Skaitmeninis Gyvūnų Elektroninių Sphygmomanomete PR Impulso Testeris 6-11cm Manžetai 08A-PROFESINIO mokymo Kraujo Spaudimo Monitorius, Nešiojamų Veterinarijos Skaitmeninis Gyvūnų Elektroninių Sphygmomanomete PR Impulso Testeris 6-11cm Manžetai 08A-PROFESINIO mokymo Kraujo Spaudimo Monitorius, Nešiojamų Veterinarijos Skaitmeninis Gyvūnų Elektroninių Sphygmomanomete PR Impulso Testeris 6-11cm Manžetai 08A-PROFESINIO mokymo Kraujo Spaudimo Monitorius, Nešiojamų Veterinarijos Skaitmeninis Gyvūnų Elektroninių Sphygmomanomete PR Impulso Testeris 6-11cm Manžetai 08A-PROFESINIO mokymo Kraujo Spaudimo Monitorius, Nešiojamų Veterinarijos Skaitmeninis Gyvūnų Elektroninių Sphygmomanomete PR Impulso Testeris 6-11cm Manžetai 08A-PROFESINIO mokymo Kraujo Spaudimo Monitorius, Nešiojamų Veterinarijos Skaitmeninis Gyvūnų Elektroninių Sphygmomanomete PR Impulso Testeris 6-11cm Manžetai

08A-PROFESINIO mokymo Kraujo Spaudimo Monitorius, Nešiojamų Veterinarijos Skaitmeninis Gyvūnų Elektroninių Sphygmomanomete PR Impulso Testeris 6-11cm Manžetai

€44.65 €42.42
Yra sandėlyje
w79521

Pakeitimo Aprašymas: CONTEC08A-PROFESINIO mokymo Pulso Matuoklis BP Manžetai Mašina
Prekės Pavadinimas: SINOHERO
Kilmės: Kinija
LTS: 3.06.012.05.011
spalva: Balta
Savybės: Automatinis/Skaitmeninis,USB,Signalizacija,Naujagimis Kūdikio Kraujo Spaudimo Monitorius
Rinkinio Aprašymas: Nešiojamų LED Ekranas Impulso Testeris BP Manžetai
Tipas: Viršutinės Rankos
Custom Pluoštas: Taip
Prašymas: RANKOS
Elemento Tipas: Kraujo Spaudimas
Medžiaga: ABS
Modelis: CONTEC08A-PROFESINIO mokymo Naujagimiui Kraujo Spaudimo Monitorius
Modelio Numeris: 08A
Prekės ženklas: SINOHERO
Modifikuotas Prekės: Taip

  • Įžanga

    CONTEC08A-VET-tai Elektroninis Sphygmomanometer, kuris gali matuoti kraujo spaudimą dėl gyvūnų.Prietaiso funkcijos, visiškai automatinis matavimo, aukštos raiškos spalvotas LCD ekranas ir stiprus matomumas.Jis turi integruotą parametras priemonė, rodyti ir registruoti produkcija viename prietaise, ir ji priima duomenų peržiūros sąsają, pvz., "duomenų sąrašas", "trend chart", "big šriftą", su lengva ir paprasta operacija.Jis gali būti taikomas įprastinis bandymas šeimos gyvūnai, gyvūnų ligoninė, klinika ir ūkis ir kt.

    Savybės

    Aukštos raiškos spalvotas LCD ekranas, stiprus matomumas.Duomenų kaupimo funkcija iki 100 grupių duomenys gali būti saugomi, pagal kurį matuojamas duomenys gali būti peržiūrimi.One-touch operacijos, automatinis KRAUJOSPŪDŽIO matavimas, priima oscillometric multistep defliacija matavimo metodas, geras pakartojamumas.Kai matavimo paklaida atsitinka, prietaisas bus greitai klaidos pranešimą.Fiziologinių alarm funkcija, žadintuvas terminai gali būti nustatyti skambėjimo ribas.Kai kraujo spaudimas yra didesnis nei high limit, arba mažesnės, nei žemos ribos, signalas bus padaryta.Signalo jungiklis gali būti nustatyti.Tiekimo dviejų rūšių vienetai: Kpa/mmHg, kurie gali būti nustatyti kaip vartotojo poreikį.Audial ir vaizdo eilutę, kai galia yra maža.Su trumpalaikį energijos saugojimo funkcija, kai vietoj baterija, laiko funkcija negali būti paveikti.Trys manžetai režimas: didelės, vidutinės, mažosios.Vartotojas gali pasirinkti atitinkamą rankogalių ir rankogalių režimą pagal skirtingų kėbulo tipas gyvūnų.Parduotuvės matuojant rezultatus su datos ir laiko.Funkcija automatinis maitinimo išjungimas.

    Veiklos

    BP:

    Matavimo metodas: Oscillometric metodas Matavimo diapazonas: 0kPa (0mmHg)~38.67 kPa (290mmHg) Rezoliucija: 1mmHg Tikslumas: Statinis slėgis: ±0.4 kPa(±3mmHg) Infliacija: mechaninė infliacija jėga siurblys Defliacija: mechaninė multistep defliacija Ekranas: 2.8" spalvotas LCD ekranas Galia: keturi "AA" baterijų/5V arba 6 V maitinimo adapteris Saugos klasė ⅱ prietaiso tipas BF taikomas dalis

    Laikymo aplinka

    Temperatūra: nuo-20C ~ +55 C Santykinis oro drėgnumas: ≤95 % Atmosferos slėgis: 700hPa~1060hPa

    Fizinė savybė

    Išmatavimai: 130mm(L) x 110mm(W) x 80mm(H) Svoris: 300 g (be baterijos) Veikimo aplinka Temperatūra: + 5 C~40 C Santykinė drėgmė: 15%~80% Atmosferos slėgis: 700hPa~1060hPa

    Pakuotė

    1X CONTEC08A-PROFESINIO mokymo Elektroninių Sphygmomanometer 1X 6-11CM Manžetai 1X Naudotojo vadovas

    Maitinimo adapteris&Zondas (pasirinktinai,ne yra)

    Mokėjimo

    1.Mes priimame alipay ir paypal čia. 2.Visos pagrindinės kreditinės kortelės ir paypal priimami per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. ★ Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. ★Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. 3.S&H bus nustatomas remiantis LAIVO, adresas,Mokesčių ir muitų.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Išvengti kai kurių nereikalingų problemų, kreipkitės į savo šalies muitinės įstaigos pranešti mums, ką mes turėtų pripažinti, kad jos vertė prieš pristatymas.ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NEAPIMA PAREIGOS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.Mes nesame atsakingi už bet kokius pirkėjo vietą užsakymą muito ar importo mokesčių.

    Pristatymas

    1. Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2. Mes teikiame Stebėjimo Kodą, visus sandorius, ji bus pridėta prie pardavimo apskaitą, po siunčia. 3. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 24 valandas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų www.eatin.lt adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

    Garantija:

    1. Vienerių Metų Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 6-mėnesių garantija. 2.Jei pirkėjas prašo grąžinti, kai nėra jokios kokybės problema elemento, kurį jis gavo,grįžti pašto išlaidas, turi būti sumokėtos pagal pirkėjo,pašto prekės nebus grąžinami. 3.Jei prekė yra pažeista ar su defektais atvykus,pirkėjas gali arba prašymai grąžinti pinigus ar pakeisti,ir pašto išlaidos, bus apmokėtos mums,tuo tarpu,turtas turi būti grąžintas.Pastaba: A. muitai nėra įtrauktos į prekės vertės, nei pašto,kuris turėtų būti atsakingas pirkėjų.B.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    Grįžti/Grąžinimas

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 10 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.MES IŠDUOS JUMS GRĄŽINTI PINIGUS AR PAKEISTI! 2. Visos grąžinamos prekės TURI Yra originalus packagingand TURITE PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų eBay ID. 3. Mes grąžinsime visą savo didelio laimėjimo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš eBay.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

    Žymos: keraminių suvenyrų, stalas monitoriaus stovas, beždžionė jūros, EtCO2, durų automobilis stebėti, kraujo spaudimas ir širdies susitraukimų dažnis, ortopedijos veterinarijos, oximet, capnograph, Cukraus Testeris.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai