Laidinio Belaidžio Carpaly Modulis Navigacijos Auto Automobilio-mašina Sujungimo Originalių Automobilių Belaidžio Carplay Aktyvatorius Laidinio Belaidžio Carpaly Modulis Navigacijos Auto Automobilio-mašina Sujungimo Originalių Automobilių Belaidžio Carplay Aktyvatorius Laidinio Belaidžio Carpaly Modulis Navigacijos Auto Automobilio-mašina Sujungimo Originalių Automobilių Belaidžio Carplay Aktyvatorius Laidinio Belaidžio Carpaly Modulis Navigacijos Auto Automobilio-mašina Sujungimo Originalių Automobilių Belaidžio Carplay Aktyvatorius Laidinio Belaidžio Carpaly Modulis Navigacijos Auto Automobilio-mašina Sujungimo Originalių Automobilių Belaidžio Carplay Aktyvatorius Laidinio Belaidžio Carpaly Modulis Navigacijos Auto Automobilio-mašina Sujungimo Originalių Automobilių Belaidžio Carplay Aktyvatorius

Laidinio Belaidžio Carpaly Modulis Navigacijos Auto Automobilio-mašina Sujungimo Originalių Automobilių Belaidžio Carplay Aktyvatorius

€87.72 €70.18
Yra sandėlyje
w7923

Modelio Pavadinimas: Belaidžio Carplay Aktyvatorius
Įėjimo Galia: 5V 1-2.1
Dydis: about 80*26mm/3.15*1.02in
Elemento Dydis: 3.15*1.02 į
Pavadinimas: belaidžio carplay adapteris
Elemento Tipas 01: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Prisijungimo Būdas: Belaidis Ryšys
Įtampa: 5V
Sąsaja: Kita
Prekės Svoris: 1.0kg
Medžiagos Tipas: ABS
Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
Pritaikytas modeliai: originalios automobilių modeliai su Carplay
Modelis: CPC200-U2W-Plus
Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Tipas 02: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai

  • Funkcijos: 1. Mažas Patarimas: Šis adapteris suderinamas tik CarPlay originalios automobilių, kad jūsų automobilis turi būti gamykloje CarPlay naudoti šį produktą.Jis išlaiko laidinio automobilių atkūrimo funkcija, originalus automobilis, pokyčiai ryšio metodą, pasirodo laidinis ryšys į belaidį ryšį, ir atsisveikinti su duomenų kabelį, prijunkite mobilųjį telefoną.

    2. Pagrindinės Funkcijos: Šis adapteris palaiko balso kontrolės, "Siri", GPS navigacijos programos (realaus laiko navigacijos), interneto muzikos programą, telefoną, ekrano atvaizdavimas, iTunes, muzikos ar įdiegtas programas ir priėjimą prie pranešimų.

    3. Lengva Valdyti: adapteris yra skirtas modelis su funikulieriumi ant originalaus automobilio ekrane.Jis pasižymi paprasta operacija, belaidis ryšys,, plug and play.

    4. Laisvas rankas, Saugiai Vairuotojo: Šis adapteris gali būti naudojami skambinti/gauti skambučius, balso pašto dėžutės tikrinimas, tekstinius pranešimus ir pristatyti žemėlapiai.Naudokite adapterį, "Apple" Muzikos, arba įdiegta apps nemokamai savo rankas ir klausytis savo mėgstamų dainų.

    5. Geriausią Aptarnavimą: Mes didžiuojamės savo puikų klientų aptarnavimą, kad jūs galite pridėti šį produktą prie jūsų pirkinių krepšelis su savimi.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Belaidis Carplay Adapteris

    Modelis: CPC200-U2W-Plus

    Dydis: apie 80*26mm/3.15*1.02 į

    Galia: 5V 1-2.1

    Galia: 5V 1-2.1

    Energijos suvartojimas: 0.25 W

    Prisijungimo būdas: belaidis ryšys

    Pritaikytas modeliai: originalios automobilių modeliai su Carplay

    Paramos mobiliųjų telefonų: "iPhone" su sistema iOS10 ir aukščiau

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Bevielis Carplay Adapteris

    1 x USB Kabelis

    1 x Dėžutė

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

    jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: carplay dongle usb, audi tablet, carplay, belaidžio carplay, "android" auto carplay dongle, universalus belaidis carplay adapteris, carplay 2 oro, "android" belaidžio carplay, carlinkit, sąsajos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai