Sutirštės 6*9 kruopščiai pagaminti 18650 ličio baterija vietoje, suvirinimo rungtynių rungtynių ličio baterijų surinkimo rungtynių

Sutirštės 6*9 kruopščiai pagaminti 18650 ličio baterija vietoje, suvirinimo rungtynių rungtynių ličio baterijų surinkimo rungtynių

€21.17
Yra sandėlyje
w78243

Priedų Tipas: Baterijos Priedai
Prekės Pavadinimas: W-ryklys

  • Šis produktas yra fiksuota rungtynių už taškinio suvirinimo mašinos, kurių didžiausia talpa 54 baterijas.Medžiagos produktai yra visi didelio tankio izoliuoti raudona elektriniai medžio, tvirtos ir ne deformacijos.Tuo pačiu metu, mes galime pritaikyti produktų pirkėjų.Jei norite tinkinti produktų, prašome kreiptis į pardavėją.

    Pastaba: baterijos yra naudojamos nuotraukų demonstravimo.Kaina yra fiksuota šviestuvas (spot) suvirinimo mašina, o ne su baterija.

    Informacijos šou

    Suvirinimo rodyti

    Laivybos Ir Pristatymo:

    1. Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

    2. Mes naudojame Krovinių Vežimas, tai užtruks apie 15-60 Dienų atvykti. (Brazilijos ir Turkijos užtruks apie 15-90 Dienų atvykti.).

    3. Kartais tai buvo daugiau, nes blogas oras, atliekų laiko, atliekant muitinės formalumus.taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.jei jums nereikia gauti prekes per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada Mes padėsime jums sekti jį!

    4. siekiant užtikrinti, kad gausite savo prekės yra apmokestinamos importo, mes bus paskelbti ją kaip mažesnę vertę.šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo arba rinkos vertė, prekių ir negali būti taikomi šalims, su Skirtingų tarifų taisykles.bet importo muitais ir mokesčiais, bus pirkėjo atsakomybė.

    PS: Po to, kai prekės vežamos, tai bus neįmanoma mums padėti jums pakeisti adresą arba bet kokią kitą informaciją apie jūsų užsakymą, todėl prašome įsitikinkite, kad informacija apie jūsų užsakymą, kai jums padaryti mokėjimo!

    Atsiliepimų & Susisiekite su mumis:

    1. Jei prekės turėti jokių problemų, ir jūsų netenkina tai, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės atsakyti išspręsti.prašome patenkinamo atsakymo.prašau, nepalikite mūsų, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

    2.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbus mums.prašome užtrukti keletą sekundžių palikti puikių atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū!

    3. Didelis nuolaida tvarka: Jei jums reikia įdėti daug, kad, tai yra daugiau nei didžiausias kiekis, prašome susisiekti su mumis ir gauti nuolaida, ir mes paramos didmeninė.

    PS: mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant reaguojant į ne darbo metu.mums bus malonu atsakyti į bet kokį klausimą.turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mane.

    Žymos: kaiščio jig medienos, medžio darbų, vizuoti, kaiščio jig, vietoje suvirinti, obliumi medienos lėktuvai, obliumi europos medienos, vizuoti mediniai, įrankio darbą, 18650 vietoje.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai