3G: WCDMA ST-906W GSM GPS seklys, skirtas Automobilių, motociklų transporto priemonės 3G sekimo prietaisas su nutraukė Naftos Power & internete mobile programinė įranga 3G: WCDMA ST-906W GSM GPS seklys, skirtas Automobilių, motociklų transporto priemonės 3G sekimo prietaisas su nutraukė Naftos Power & internete mobile programinė įranga 3G: WCDMA ST-906W GSM GPS seklys, skirtas Automobilių, motociklų transporto priemonės 3G sekimo prietaisas su nutraukė Naftos Power & internete mobile programinė įranga 3G: WCDMA ST-906W GSM GPS seklys, skirtas Automobilių, motociklų transporto priemonės 3G sekimo prietaisas su nutraukė Naftos Power & internete mobile programinė įranga 3G: WCDMA ST-906W GSM GPS seklys, skirtas Automobilių, motociklų transporto priemonės 3G sekimo prietaisas su nutraukė Naftos Power & internete mobile programinė įranga 3G: WCDMA ST-906W GSM GPS seklys, skirtas Automobilių, motociklų transporto priemonės 3G sekimo prietaisas su nutraukė Naftos Power & internete mobile programinė įranga

3G: WCDMA ST-906W GSM GPS seklys, skirtas Automobilių, motociklų transporto priemonės 3G sekimo prietaisas su nutraukė Naftos Power & internete mobile programinė įranga

€35.55 €30.22
Yra sandėlyje
w77933

Tinklas: WCDMA/GSM
Dažnis: 3G
Elemento Dydis: 10cm*5cm*2.5 cm
GPS tipas: GPS Tracker
Mobile APP: Parama
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Pavadinimas: ST-906 3G
Darbinė Įtampa: 6-80v DC
Įtampa: 12V
Prekės Pavadinimas: sinotrack
Ekrano Dydis: Pagal 2 Cm
Sutiable už: Galima 2G/3G SIM kortelės
Baterijos Veikimo Trukmė: Nuo 1 Iki 4 Val.
Galia: 0.2 W
Gps Modulis: Taip
Baterija: 180mAh
3g gps tracker: GPS Tracker
Speciali Funkcija: Nuotolinio Valdymo Pultas

  • GP3S Sekimo prietaisas,GPS sekimo įranga,GPS navigacija,GPS,GSM, GPRS, GPS seklys,mini gps,mini gps seklys,gps locator Apie Mus:

    Auto Vadovai Technology Co., Ltd.įsikūręs Shenzhen,miesto centriniame sharp technologijas, elektroninių Kinijoje.Mes orientuojamės į mokslinius tyrimus, gamybos ir eksporto GPS sekimo sistemos,signalizacijos sistemų ir bevielio ryšio produktams.Mes visada laikosi dvasios "Sąžiningas ir Reputacijos,Inovacijų ir Kompetencijos" ir reikalauti atlikti gerą karjerą asmenys, kurie turi bendrą tikslą, visame pasaulyje pateikti dauguma puikių produktų ir laimės mūsų klientai.Sveiki mažmeninės ir didmeninės prekybos klientų, susisiekite su mumis verslą!

    GPS Sekimo įrenginys yra įrenginys, kuris naudoja Pasaulinę vietos Nustatymo Sistemą, siekiant nustatyti tikslią buvimo vietą transporto priemonėje,prie kurios jis pritvirtintas, ir įrašyti poziciją turto reguliariais intervalais.Įrašytą vietą, duomenys gali būti saugomi per thegps transporto sekimo įrenginiai , arba ji gali būti perduodami į centrinę vietą duomenų bazės ar interneto prijungto kompiuterio, naudojant korinio ryšio (GPRS arba SMS), radijo, ar palydovinio ryšio modemas integruotas vienetas.Tai leidžia turto buvimo vieta būtų rodoma nuo žemėlapio fone arba realiu laiku arba kai analizuojant kelio vėliau, naudojant GPS sekimo programinė įranga.

    1.Laivybos ir Atsakyti: (atkreipkite dėmesį:verslo ar darbo dienomis:neįskaičiuojant savaitgalių, nei švenčių dienomis)

    Mes atsakyti į jūsų klausimus(naudoti,diegti,konfigūruoti tracker ) per 24h .

    We will ship prekės per registruotų Aimail per 2 dienas po apmokėjimo pašalinta

    Laivybos laikas taip kartais gal šiek tiek ilgiau, nes custom problemų,atostogų ar kažkas neaišku Reseasons.

    Mes pasirinkti laivybos būdas, atsižvelgiant į jūsų šalį,mes naudojame www.eatin.lt Standartinis Pristatymas(www.eatin.lt Oficialus Logistikos).

    Dauguma šalių: maždaug 20-30 darbo dienų (pavyzdžiui, Europoje, UK,Vokietija,Ispanija.Swden..ir t.t.) (Išskyrus atvejus, atokiose vietovėse.Rusijos federacijos arba Pietų Amerikoje ar lotynų Amerika: apie 20-45 darbo dienų, dėl tothese post yra lėtas.(Išskyrus atokiose vietovėse). 2.Packgage:

    Mes pristatymas trackeris su mažmeninės pakuotės(jei pasirenkate) ,ir anglų vartotojo vadovas PDF formatu.

    3.Sekimo Programinė įranga ir programos:

    Mes turime savo profesiją stebėjimo programinė įranga www.sinotrackpro.com ,, jūs galite spustelėti ant Demo prisijungti.

    mes taip pat turime mobiliąją PROGRAMĖLĘ, skirtą "Android" ir "IOS", galite ieškoti "SinoTrack PRO" dėl "APP Store" ("IOS"), "Google Play" ("Android"), kurį norite atsisiųsti.Pranešimas: - 3G: WCDMA ST-906W Galima 2G/3G SIM kortelę. - Mes turime 4 funkcijos su prietaisu, Tik elektros laidai Ir visi Priedai nr. Dėžutė Ir visi Priedai ir Dėžutė Ir visi Priedai ir Dėžutė ir USB maitinimo kabelis .prašome patikrinti, nuotraukas, kai esate pasirengę priimti sprendimus,pasirinkti vieną jums geriau.

    - Naujausias ST-906W naudoti mūsų pačių GPRS protokolą, SMS komanda, internete sekimo programinė įranga,funkcijos yra tos pačios su senais GT06,bet Kokybės ir Stabilumo daugiau, nei senas GT06 geriau .

    - IMEI ir asmens TAPATYBĖS NĖRA , yra tik NE.pasaulio negali pakeisti.

    - B efore jūs naudojate interneto platforma , pls turi nustatyti APN savo šalyje ir IP ir port platfrom serveryje SMS žinute komandą.

    - Jeigu sim kortelėje yra PIN kodas(tracker negali perskaityti SIM kortelės),prašome atrakinti sim kortelę į savo mobilųjį telefoną.

    1. Santrauka

    Darbo remiantis esamų WCDMA/GSM tinklu ir GPS palydovų, šis produktas gali rasti ir stebėti bet kokį nuotolinio tikslai SMS arba GPRS.

    GPS Sekimo prietaisas,GPS sekimo įranga,GPS navigacija,GPS,GSM, GPRS, GPS seklys,mini gps,mini gps tra

    2. Pagrindinės funkcijos

    · 3G: WCDMA/GSM quad-band dažnumas;

    · Realaus laiko sekimas SMS/GPRS;

    · Atkurti pirminį slaptažodį;

    · Realaus laiko balso stebėseną;

    · Pagrindinis Maitinimo išjungimas signalas ;

    · ACC aptikti uždegimo ;

    · Greičio signalas ;

    · ACC signalizacija vagystės atveju ;

    · SOS signalas ;

    · Vidinė atsarginė baterija suprasti, dingus elektrai signalizacija;

    · Prijunkite išorės relė suprasti, kontroliuoti naftos ir grandinės transporto priemonės(neprivaloma); - Per-greičio Signalą: galite nustatyti greitį ribos per platforma arba SMS.Kai automobilių vairavimo viršyti greičio riba, ji siunčia signalą pranešimą platforma ir kontrolės skaičius. - Maitinimo išjungimo signalas: apsaugoti jūsų transporto priemonė buvo pavogta.Integruota ličio baterija, kai vagis pašalinti tracker forma automobilio akumuliatoriaus, prietaisas pradės siųsti maitinimą, signalizacija, platforma arba Telefono SMS žinutėmis, kuri leidžia vagis nėra kaip pabėgti. - SOS Signalą: Kai prietaisas pagal neįprasta sąlyga, spauskite SOS mygtuką.Tada prietaisas pradės siųsti SOS pranešimą globėjas ir platforma, skambinant globėją, tuo pačiu metu. - Nuotolinio Naftos ir elektros energijos Pjovimo: Kai jums rasti automobilis buvo pavogtas, jūs galite siųsti sms komandą sumažinti naftos ir elektros energijos per platforma, telefono PROGRAMĖLĘ arba pranešimą. 3. Specifikacijos

    Žymos: gsm signalizacija, gf21 mini gps, gp tracker, softwar, kremas karpų, tracker vehicl, transporto priemonės, gps sekimas, gsm variklio valdiklis, tracker, ios gps tracker.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai