Motociklo Karbiuratorių Už Gwangyang 50 Yg6-50 Karbiuratorių, Pd18J Motociklo Karbiuratorių, Motociklų Aksesuarai Motociklo Karbiuratorių Už Gwangyang 50 Yg6-50 Karbiuratorių, Pd18J Motociklo Karbiuratorių, Motociklų Aksesuarai Motociklo Karbiuratorių Už Gwangyang 50 Yg6-50 Karbiuratorių, Pd18J Motociklo Karbiuratorių, Motociklų Aksesuarai Motociklo Karbiuratorių Už Gwangyang 50 Yg6-50 Karbiuratorių, Pd18J Motociklo Karbiuratorių, Motociklų Aksesuarai Motociklo Karbiuratorių Už Gwangyang 50 Yg6-50 Karbiuratorių, Pd18J Motociklo Karbiuratorių, Motociklų Aksesuarai Motociklo Karbiuratorių Už Gwangyang 50 Yg6-50 Karbiuratorių, Pd18J Motociklo Karbiuratorių, Motociklų Aksesuarai

Motociklo Karbiuratorių Už Gwangyang 50 Yg6-50 Karbiuratorių, Pd18J Motociklo Karbiuratorių, Motociklų Aksesuarai

€25.15 €15.59
Yra sandėlyje
w77447

Kilmės: KN(Kilmės)

  • Savybės:

    1.Lengva pradėti :Šis karbiuratorius yra aukštos kokybės ir yra lengva pradėti, leidžiantis jūsų motociklo važiuoti greičiau.

    2. Paprasta įrengti: įrengti apie dešimt minučių, nereikia praleisti daug laiko.

    3. Ilgaamžiai-Pagaminti iš premium metalo, kuris yra atsparus žalą.

    4. Tinka Gwangyang 50.

    5.Konkurencingos Kainos :Perkant naują karbiuratorių, yra labiau ekonomiškai efektyvi nei remontuoti seną karbiuratorius.

    Aprašymai:

    A karbiuratorių, tai mechaninis įtaisas, kuris mišiniai tam tikrą dalį benzinas su oru pagal vakuuminiai veiklos gaunamos variklio.Tai gali suteikti jūsų mašina nauja galia ir sukimo momentas tai tikrai vertas.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Metalas

    Spalva: Įvairiaspalvis

    Modelis : GY6-50HYQ

    Prisitaikymo modelis: Gwangyang 50

    Pakuotė:

    1 * Karbiuratorius

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti dabartinių spalvų elemento.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti šiek tiek nukrypimas.Ačiū!

    Žymos: priedų motociklas yamaha, karbiuratorius mikuni, carrera motociklo karbiuratorius, karbiuratorių stihl, 770m, karbiuratorių datsun, 40 dcoe, 24 mm karbiuratorius, datsun 620 dalimis, variklio porsche 914.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai