UMGODLY Mados Karoliai Sidabro Spalvos Meilė Širdies Pakabukas Asfaltuotas Kubinis Cirkonis Moterų Prekės Papuošalai UMGODLY Mados Karoliai Sidabro Spalvos Meilė Širdies Pakabukas Asfaltuotas Kubinis Cirkonis Moterų Prekės Papuošalai UMGODLY Mados Karoliai Sidabro Spalvos Meilė Širdies Pakabukas Asfaltuotas Kubinis Cirkonis Moterų Prekės Papuošalai UMGODLY Mados Karoliai Sidabro Spalvos Meilė Širdies Pakabukas Asfaltuotas Kubinis Cirkonis Moterų Prekės Papuošalai

UMGODLY Mados Karoliai Sidabro Spalvos Meilė Širdies Pakabukas Asfaltuotas Kubinis Cirkonis Moterų Prekės Papuošalai

€17.37 €13.55
Yra sandėlyje
w77330

Medžiaga: Metalo
Metalų Tipas: Vario
Stilius: Madinga
Lytis: MOTERIS
Modelio Numeris: n045
Grandinės Tipas: Nuorodą Grandinės
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Karoliai Tipas: Kaklo Pakabukas
Kilmės: KN(Kilmės)
Proga: Šalis
Prekės Pavadinimas: UMGODLY
Formos\modelis: Širdį

  • Savybės:

    Nauji ir aukštos kokybės.

    Geriausia dovana jūsų draugams ir sau

    Labai individualizuoti, jums banga ne vieną kartą

    Laukiniai, asmenybės, labai populiarus

    Spalva: Oksidacijos Juoda,Specialūs Nors gali išlaikyti ilgą laiką

    Medžiaga: Varis + Kubinis Cirkonis

    P ackage Įtraukta:opp krepšys

    1. Nuotraukas rodyti tik keletas pavyzdžių, galite gauti įvairių stilių pagal užsakymą.

    2. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra dėl pirkėjo sąskaitos, jei ten bus patirti.

    1. www.eatin.lt priimti šiuos mokėjimo būdus: visa,Mastercard,QIWI, "Western Union" ir T/T " (banko pavedimu) 2. Pirkėjas Apsaugoti: www.eatin.lt tik išleisti mokėjimo mums patvirtinę pristatymą jūsų užsakymą.

    1. Mes nemokamas pristatymas visų mūsų prekes EMS/DHL/UPS/RPX arba DHL Global Mail /ePacket / Kinija Paštu ,siuntimo būdas priklausys nuo bendros sumos savo užsakymą: Užsakymo vertė Užsakymo vertė Užsakymo vertė >$200,laivybos per DHL, "Fedex", SF,ebs. 2. Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą. 3. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ir kitų mokesčių. 1. Jei gaminiai yra ne pats, kaip desription arba skaldytų tranzito.Mes bus išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už grąžinimas prekių savikaina 3. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu Trademanger arba palikdami mums pranešimą dėl www.eatin.lt arba rašykite mums, Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, ir per 36 valandas Savaitgalis Mūsų darbo laikas: GT ESU 8:30~ 6:00 PM

    1. Jeigu turite kokių nors klausia, ar kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu paštu arba internete,Mes būsime laimingi galėdami padėti ir stengiasi susisieksime su jumis per 24 valandas.

    2. Jūsų pasitenkinimas mūsų siekimas.Mes palikti teigiamą atsiliepimą visiems pirkėjui, kai užsakymas baigtas.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balų įvertinimas, Jis tiesiog užtrukti 1 minutę.

    3. Jei esate nepatenkinti su juo, prašome elektroniniu paštu mums prieš palikdami neigiamą arba neutralų ar rezultatas 1 arba 2.Mes stengiamės ją išspręsti jūsų satisfactoy ir padaryti jūsų pirkinių patirties malonus čia.

    Žymos: apykaklės steampunk, aš tave myliu, apykaklės mar, širdies necklac, sterlingas nutiesti širdies pakabukas, choker sidabrinė, nutiesti broken heart pendant, orsa širdies pakabukas, ametistas krištolo karoliai, širdies sidabrinė.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai