4Button Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Pakeisti Skirti 4Button Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Pakeisti Skirti 4Button Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Pakeisti Skirti 4Button Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Pakeisti Skirti 4Button Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Pakeisti Skirti

4Button Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais Pakeisti Skirti "Hyundai" Fob Auto Klavišą "Shell" Su Logotipu Nemokamas Pristatymas

€8.27
Yra sandėlyje
w76804

Mygtukas: 3/4 Mygtukai
Dydis: Original Car Remote Key Size
su logo: Taip
Pritaikymas: Taip
Gamintojas Dalies Numeris: RRS068
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba: Kinija
Tipas: Automobilio Raktas Su Lukštais Pakeisti
Medžiagos Tipas: ABS+Pūga
tilptų modelis: UŽ "HYUNDAI"
sąlyga: 100% Brand New
Svoris: 50G/PCS
spalva: juoda
Kitos Dalies Numeris: Pagrindiniai Shell
Prekės Pavadinimas: KEYI GZ
R/C Funkcija: be
Pakuotė: Burbulas Krepšys
Mainų Dalies Numeris: 068

  • Būklė: 100% Visiškai Naujas

    Pagrindiniai Tuščias: Taip

    Atsakiklio Lustas: Nr.

    Elektronika/Baterija: Ne

    Savybės:

    1.Geriausias pakaitalas raktas su skaldytų mygtukus arba dėvėti klavišą atveju.

    2. Pagrindiniai atveju ir pūko klavišą peilis tik.Elektroninės vidinės dalys.

    3. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėju arba sukeisti diską su jūsų originalus.

    4.Priimti vidaus elektronų(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs!

    Svarbi Pastaba:

    1.Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą " shell atveju pakeitimas.NĖRA interjeras (remote/electronics/atsakiklis lusto)vieneto viduje.

    2.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją su jūsų originalaus.

    3.Priimti vidaus elektronų(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs!

    4.Nes vertus, matavimo,1-2mm/colių nukrypimo dydis yra bendras dalykas,prašome patikrinti savo dydį atidžiai prieš jus pirkti.

    5.Vaizdas yra realus produktas.Ne atsisiųsti iš interneto.Prašome palyginti savo klavišą " shell, įsitikinkite, kad jūsų prekės yra ta pati kaip mūsų produktą prieš perkant.

    Komplektą Sudaro:

    Klavišą " 1 " Shell

    Kairės Mentės Fotos

    Vidurio Ašmenys Fotos

    Dešinės Mentės Fotos

    Su Baterija, Dėklas

    Be Baterijos Dėklas

    Apie Mokėjimo, Mes priimame alipay čia.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Apie Siuntos 1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas, 2. Išsiuntimo yra išdėstytas per 24-72 Valandas, kai mokėjimas yra baigtas Patikrinimas AIiExpress.mes laivas EMS, DHL,UPS, TNT, "Fedex", Kinijos oro paštu, honkongo oro paštu, ir t.t.EMS: apie 5-14 dienų.DHL/UPS/FedEX/TNT: apie 3-7 dienas.HongKong Post: apie 7-21 dienomis.Prašome atkreipti dėmesį, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu.Ir kartais gali užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl vietos išsiuntimo vėlavimo ar kitų priežasčių, prašome leisti pakankamai laiko pristatymu ir susisiekti su mumis, jei jūs negavote elementą po 20 darbo dienų.Garantija ir Grąžinimo produktų kokybė buvo garantuoja mūsų profesinės Q. C. komanda prieš pristatymas.Jei esate nepatenkinti gavę prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. (Prašome susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.) Atsiliepimų apie Gerbiami pirkėjo, klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. *Jeigu esate patenkinti elementus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mus. *Jei jūsų netenkina tai, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Draugiškas bendravimas gali išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą.

    Žymos: raktas į "hyundai" solaris, Vaikų Batų, pagrindiniai lamborghini, hyundai raktas shell, pagrindiniai santa fe, rožinė sneaker, hyundai accent klavišą " shell, pagrindiniai tucson, elantra raktas, lapas įrankis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai