Pripučiami Nešiojamų Kelionių Minkštas Kojoms Pagalvę Lovos Pagalvėlė Pėdos Poilsio Trinkelėmis PVC Kelionės Masažas Automobilių lėktuvų Office Home Pripučiami Nešiojamų Kelionių Minkštas Kojoms Pagalvę Lovos Pagalvėlė Pėdos Poilsio Trinkelėmis PVC Kelionės Masažas Automobilių lėktuvų Office Home Pripučiami Nešiojamų Kelionių Minkštas Kojoms Pagalvę Lovos Pagalvėlė Pėdos Poilsio Trinkelėmis PVC Kelionės Masažas Automobilių lėktuvų Office Home Pripučiami Nešiojamų Kelionių Minkštas Kojoms Pagalvę Lovos Pagalvėlė Pėdos Poilsio Trinkelėmis PVC Kelionės Masažas Automobilių lėktuvų Office Home Pripučiami Nešiojamų Kelionių Minkštas Kojoms Pagalvę Lovos Pagalvėlė Pėdos Poilsio Trinkelėmis PVC Kelionės Masažas Automobilių lėktuvų Office Home Pripučiami Nešiojamų Kelionių Minkštas Kojoms Pagalvę Lovos Pagalvėlė Pėdos Poilsio Trinkelėmis PVC Kelionės Masažas Automobilių lėktuvų Office Home

Pripučiami Nešiojamų Kelionių Minkštas Kojoms Pagalvę Lovos Pagalvėlė Pėdos Poilsio Trinkelėmis PVC Kelionės Masažas Automobilių lėktuvų Office Home

€4.20 €3.78
Yra sandėlyje
w76555

Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Pagalvė Pagalvės
Įdaru: 100% Poliesteris
Svoris: 0-0.5 kg
Formos: Stačiakampis
Modelio Tipas: Kietas
Medžiaga: 100% Medvilnės
Reitingas: Kokybė
Naudoti: Patalynė
Prekės Pavadinimas: Hokerbat
Dalis: Įstaiga
Funkcija: Atmintis
Rinkinys Tipas: No

  • Ypatybė:

    1、Jis yra pagamintas iš saugios ir netoksiškos medžiagos.Pagamintas iš neklijuotinė audinio, jei yra spalvinga, o neatitinkančių kokybės ir stiliaus.

    2、Jis pasižymi anti-ištekėti antgalis dizainas.Infliacijos antgalis gali būti paspaustas butą automatiškai uždaryti, greitai suslėgto oro.

    3、Jis yra puikus susiuvimo procesą.Aukštos kokybės spauda-tinka siūlės yra sukurta siekiant išvengti krekingo.Tai oro-įrodymas, saugus ir ramybė.

    4、Atsipalaiduoti kojų - pripučiami pėdų atrama pagalvė tegul jūsų pėdos poilsio ir patogiai po varginantis darbas, ar ilgai keliauti traukiniu, autobusu ir lėktuvu, siekiant palengvinti kojų skausmas.Atsipalaiduoti ir pailsėti apie ilgą kelionę, idealiai tinka keliauti, namo, biuro, ir t.t.

    5、Sveikatos Valdytojas - pripučiami pėdų atrama pagalvė gali pagerina kraujo apytaką, ir pamoka pūtimas didinant jis kojas.Jums jūsų kojos, ir sumažinti GVT (Giliųjų Venų Trombozė) rizika per keliauti.Palaiko kojas, sumažinti raumenų įtampą ir nuovargį.

    Parametras:

    Dydis: apie 37x28x16x10cm

    Medžiaga: ekologiška PVC flocking

    Stilius: Tamsiai mėlyna, pilka, mėlyna, juoda

    Infliacija Veiksmas:

    1. Įdėkite infliacija antgalis ir atidarykite vidinis vožtuvas;

    2. Smūgis į 80-90% oro ir padengti oro antgalis;

    3. Paspauskite antgalį ir baigti infliacija.

    Defliacija Veiksmas:

    Atidaryti oro antgalis; žiupsnelis vidinio oro vožtuvas ir laukti, kol oro srautas.

    Pastaba:

    1. Nepilkite per daug arba flush į aukšto slėgio dujų.

    2. Niekada šokinėti ant pripučiamų produktus.

    3. Niekada vieta gazuoto produktas, šalia ugnies ar karštu daiktu.

    4. Jei jis nebus naudojamas ilgą laiką, jis turėtų būti sulankstyti ir į butą ir tamsioje vietoje, siekiant išvengti pernelyg didelės trinties ir aštrių daiktų.

    5. Natūralaus nuotėkio pripučiami gaminiai yra normalu.

    Pakavimo sąrašas :

    1* pripučiami kojoms

    Žymos: kėdės kojoms, pėdos poilsio kėdė, dekoro pagalvė, cojin, pakojis biuras, juozapas kilimėlis, kojoms pėdų biuras, automobilių pedalas, kobayashi san chi ne tarnaitė, pakoja namų.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai