Medžiaga Magnetinio telefono dėklas, Skirtas samsung Galaxy note, 20 ultra s10 s20 s21 plius galinį dangtelį verslas Medžiaga Magnetinio telefono dėklas, Skirtas samsung Galaxy note, 20 ultra s10 s20 s21 plius galinį dangtelį verslas Medžiaga Magnetinio telefono dėklas, Skirtas samsung Galaxy note, 20 ultra s10 s20 s21 plius galinį dangtelį verslas Medžiaga Magnetinio telefono dėklas, Skirtas samsung Galaxy note, 20 ultra s10 s20 s21 plius galinį dangtelį verslas Medžiaga Magnetinio telefono dėklas, Skirtas samsung Galaxy note, 20 ultra s10 s20 s21 plius galinį dangtelį verslas Medžiaga Magnetinio telefono dėklas, Skirtas samsung Galaxy note, 20 ultra s10 s20 s21 plius galinį dangtelį verslas

Medžiaga Magnetinio telefono dėklas, Skirtas samsung Galaxy note, 20 ultra s10 s20 s21 plius galinį dangtelį verslas "samsung" a51 a71 a50

€9.82 €6.38
Yra sandėlyje
w76554

Suderinamos Prekės: "Samsung"
Dizainas: Paprastas
atveju Paketas: su Mažmeninės Langelyje įtraukti dovana
case For Samsung Galaxy: Oda + drobės audinys
Kilmės: KN(Kilmės)
Savybės: Audinys drobė telefono dėklas
Modelis: "Samsung s10 plius telefono dėklas
Gamintojas: Dongguan Huangjun Odos co. ltd
kilmės vieta: Dongguan, Kinija (Žemyninė)
Drop Laivyba / Mix Spalva: Parama
audinys atveju modelis: "Samsung galaxy note 8 10 pastaba
Tipas: Pusė-suvynioti Atveju
Suderinama Samsung Modelis: Galaxy A51 5G UW
Prekės Pavadinimas: LANGSIDI
Oem: Sveiki!
Atveju galaxy A50 a51 a71: Audinys Audinys

  • 1.Medžiaga:natūralios Odos ir sienų dekoras drobė 2.Dydis:samsung visų modelių ir redmi visų modelis 3.100% Rankų Darbo Procesas 4.Pareigos: Puiki apsauga nuo purvo, įbrėžimams ir žalos atlyginimas 5. Puiki dovana savo meilužio ar sau.

    Inovacijų Magnetinio Dizainas

    Su stiprus magnetinis dizainas,tik mūsų parduotuvėje,Ratai ilgą laiką be nukristi,tai labai patogu ir praktiška

    Vasaros Gaivus ir nebėra Neplautas

    Anti-Drop ,Dulkėms ,Anti-prakaito,Anti-pirštų Atspaudų

    Atsparus Smūgiams Visiškai Apsaugoti

    Viskas įskaičiuota minkštos Gumos kraštas, lengva įdiegti ir ardyti

    Šilumos Išsklaidyti

    Audinys audinys priėmimo,super Šilumai išsklaidyti,Mėgautis filmų ir žaidimų

    Tikslią Skylę Pozicija

    Po tikslaus matavimo, skaičiavimo,skylė pozicija yra tiksliai rezervuota,neturi veikti ne visos

    Aukštos kokybės Medžiaga

    Aukštos kokybės drobė, Aukštos kokybės karvės odos, pagamintas iš.Didelio stiprumo ir Patogiai

    Įvairių spalvų jums

    Visada yra vienas, kad yra jūsų pasirinkimas ,tai labai puiki dovana jūsų ar jūsų meilužis

    Mūsų Įmonė Dongguan Huangjun Odos Co., Ltd.įkurta 2008 metais,specializuojasi gamybos ir perdirbimo mobilusis telefonas, odinis dėklas.Mes turime mūsų pačių gamykloje įsikūręs Dongguan miestas,ir padaryti daug OEM nurodymai, kaip už mūsų, klientų prašymu.Mūsų produktai buvo parduoti labai gerai ir taip pat gavo gerą reputaciją, namuose, ir užsienyje už jų aukštos kokybės ir konkurencingos kainos.Aukštos kokybės produktas ir klientų pasitenkinimas yra tai, ką mes visada siekti.Apie Laivybos 1. Prekės yra paprastai išsiunčiama iš 2 darbo dienos po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.). 2. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčius.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, su savo countrys muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 3. Mes paprastai laivas per China Post Oro paštu, www.eatin.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,www.eatin.lt Premium Laivybos www.eatin.lt,EMS, DHL ir kt pristatymo būdą .Mes dont laivas šeštadienį arba sekmadienį, taip pat Kinų tradicines šventes.Apie Mokėjimas 1. www.eatin.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito Kortelė/Pinigų Booker/Western Union. 2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas.Ir jei turite kokių nors problemų dėl priėmimo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Atsiliepimų Apie 1. Mes siekiame uždirbti 5 žvaigždučių reitingą nuo kiekvieno pirkimo.Kai jūs gaunate savo pirkiniu, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūsų netenkina elementą. 2.Jei ten buvo kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes stengiamės išspręsti šią problemą ir užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.DUK: KLAUSIMAS: ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.Q: Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū!Q: aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?A: Ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

    Žymos: "samsung" galacy s21 atveju, samaung s20 fe atveju, samsung atvejais, s21, samsong s20 fe, atveju 71, anglies atveju s20, coque "samsung" galaxy a51 atveju, s21 ultra, samsing galaxy s20 atveju, lg k11 telefono.

  • Atsiliepimai (5)

    • Neradzurri

      A51 Samsung approached perfectly. Recommend!!!

    • Gatabyby2009

      Nadisvidka delivery, goods of reviews!

    • Yuriy9966

      Quality for triple. Magnetic circle sticks out. It was possible to do more for this money. Delivery within a week.

    • The Krakyn

      A good cover, only a little magnet is visible through the fabric.

    • Terrors Of Haos

      Excellent.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai