TWS 5.0 TWS 5.0 TWS 5.0 TWS 5.0 TWS 5.0

TWS 5.0 "Bluetooth" Ausines 10000mAh Įkrovimo Lauke Belaidės Ausinės 9D Stereo Sporto Vandeniui Ausinių Ausines Su Dviguba Mic

€27.04
Yra sandėlyje
w76362

Atsparus Vandeniui Standartas: IPX-4
"Bluetooth" Standartas: Bluetooth V5.1
Funkcija: Bluetooth, Atsparus Vandeniui, Triukšmo Panaikinimo, Mikrofonas
Stilius: Ausis
Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
Valdymo Mygtukas: No
Vocalism Principas: Elektrostatinių
Prekės Pavadinimas: LS
Garso Valdymas: Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
Kilmės: KN(Kilmės)
Komunikacijos: Belaidžio
Budėjimo Laikas: 130 valandų
Yra bevielis: Taip
Sertifikavimo: NĖRA
Kodekai: AAC

  • Atnaujinti 10000mAh Galia Bankas

    Didžiulis Talpa Power Bank Su 10000mAh talpa,jūs neturite jaudintis dėl maitinimo, miršta, o on-the-go.Ne nerimauti apie maitinimą Uragano Dienų.Pristatymas-iki Viršelio Dizainas

    Įkrovimo atveju priimti atnaujintas slide-up dizainas, tiesiog nustumkite iki imti ausinių.

    Patobulintas Hi-Fi Stereo Garso Kokybė

    Belaidės ausinės suteikia jums realiausia,aiškų garsą ir galingus žemų,todėl jums jaustis kaip, jei jums buvo ne stabas koncertas svetainėje.taip pat kartu CVC 8.0 triukšmo mažinimo funkcija,jūs patirsite visiškai naują pasaulį, aiškus telefono skambučius.

    Išskirtinė Garso Kokybė

    Priimti pažangiausių "Bluetooth" 5.1 technologija,belaidžio sporto ausinių pasiekti stabilios signalo perdavimo ir neįtikėtinai garso kokybę su crystal trapumą aukštų.Mėgaukitės savo muzikos visur, net garsiai aplinka. 10000mAh Galia Bankas

    Įkrovimo atveju su built-in 10000mAh akumuliatorių galima įkrauti ausinių apie 50 kartų,suteikia iki 210 valandų nepertraukiamo muzikos laiko.Ji taip pat gali būti naudojama kaip maitinimo banko avarijos atveju.

    Madingas LCD Nešiojamas Įkroviklis

    Pažangus skaitmeninis ekranas rodo likusį energijos skaitmeniniu formatu,ir tai paslėpti, kol įjungtas.Tinka beveik visos USB-varikliniai įtaisai.

    Smart Touch Control

    Naudoti ausinių muzikai,skambučių,įjunkite balso padėjėjai,ar net power on/off.

    Bluetooth 5.0

    Į TWS Ausinių ateina su profesinės 5.0 "bluetooth" mikroschemą, kuri yra pastatyta su aukštos rezoliucijos dekoderis ir ŠSK " garso kodavimo technologija,siūlanti tau greičiausias ir labiausiai stabilios perdavimo greitis.

    Vienas Žingsnis, Skutimo Technologija

    Nereikia, paspauskite bet kurį mygtuką įjungti belaidės ausinės.Į tws "bluetooth" ausinių gali automatiškai galios ir suporuoti, kai jis yra paimtas apmokestinimo langelį,jums tiesiog reikia pasirinkti jūsų prietaise įjunkite "Bluetooth" ryšį naudodami pirmą kartą.

    Auto Suporavus "Bluetooth" Ausines

    Belaidžių ausinių yra įrengtas vieno-žingsnio " skutimo technologija, kuri padaro juos lengvai ir greitai prijungti,automatiškai įjungti ir prijungti prie telefono, kai pašalinama iš apmokestinimo atveju.

    Patogiau Nešiotis su savimi

    4.72*2.36*1.18 colių,mažas ir elegantiškas dizainas, kad apmokestinimo atveju, skaidrės vargo į bet kurią kišenę ar maišelį.Daugiau sutaupyti vietos jūsų packback, kai kelionės ar kelyje.

    IPX8 Vandeniui Ausinių

    Ačiū IPX8 vandens apsauga,tiesa belaidės ausinės yra atsparus prakaito, vandens ir lietaus.Idealiai tinka bėgimas,bėgimas,pėsčiomis,jogos pratimai,sporto salė,fitneso,kelionės ir kt.

    Saugus ir Universalus Suderinamumo Baterija

    Kelių apsaugos technologija suteikia Perkaitimo,apsauga nuo srovės apsauga,viršįtampių apsauga,ir Trumpojo Jungimo apsauga.Užtikrinti saugų įkrauti savo prietaisus.

    Nerimauti Nemokamai vežti

    Parametrai atitinka nacionalinius standartus.

    Dalis Režimas

    Labiausiai laimingiausia akimirka pasidalinti ką nori su savo meilužiu.

    Kelis Prietaiso Jungtys

    Suderinamas su "iPhone", "Android" telefonams, "iPad" ir kitiems "Bluetooth" įrenginiai.Jokių problemų, norėdami prisijungti su savo " IOS/ANDROID/TABLET/PC per bluetooth.

    Produktai Pasižymi

    Secure Fit

    Ergonomiškas mini ausų dizainas su 3 dydžių silikoninės eartips (S, M, L) užtikrinti saugumą, komfortą, tinkama bet ausies.

    Gaminio Dydis

    4.72*2.36*1.18 colių

    Ką Jūs Gaunate

    "Bluetooth" laisvų rankų įranga*2vnt Eartip *3 dydžių anglų instrukcija*1pcs

    Žymos: bem "bluetooth" ausinių, kotion kiekviena usb, sl tws ausinių, kinera, earphon, m12 tws, headphon, blootooth laisvų rankų įranga, 9d tws, mėlyna "bluetooth" ausines.

  • Atsiliepimai (2)

    • Kingochaia

      Top

    • Aragon Blu 13

      satisfait

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai