Klasikinis Audrey Hepburn Pusryčiai pas Tiffany Spausdinti Pagalvėlė Padengti Derliaus Medvilnės Skalbiniai Žalia Plakatas Namų Dekoratyviniai Pagalvių užvalkalai Klasikinis Audrey Hepburn Pusryčiai pas Tiffany Spausdinti Pagalvėlė Padengti Derliaus Medvilnės Skalbiniai Žalia Plakatas Namų Dekoratyviniai Pagalvių užvalkalai Klasikinis Audrey Hepburn Pusryčiai pas Tiffany Spausdinti Pagalvėlė Padengti Derliaus Medvilnės Skalbiniai Žalia Plakatas Namų Dekoratyviniai Pagalvių užvalkalai

Klasikinis Audrey Hepburn Pusryčiai pas Tiffany Spausdinti Pagalvėlė Padengti Derliaus Medvilnės Skalbiniai Žalia Plakatas Namų Dekoratyviniai Pagalvių užvalkalai

€4.86 €4.42
Yra sandėlyje
w75646

Stilius: derliaus
Modelio Numeris: Audrey Hepburn
Formos: Aikštė
Naudoti: sofa-lova
Modelio Tipas: PORTRETAS
Medžiaga: Lino / Medvilnės
Technics: Audiniai
modelis: SPAUSDINTI
Užtrauktukas:
Reversas Spalva:
Spalva:
Prekės Pavadinimas: moodcome

  • Klasikinis Audrey Hepburn Pusryčiai pas Tiffany Spausdinti Pagalvėlė Padengti Derliaus Medvilnės Skalbiniai Žalia Plakatas Namų Dekoratyviniai Pagalvių užvalkalai

    Prekė:Pusryčiai pas Tiffany Classic Spalvos: Kaip nuotraukos Dydis: 45cm x 45cm ( 17.5 colių x 17,5 colio), Prašome leisti 1-2cm neatitikimų,dėl rankinis matavimas.Stilius: "Vintage/ Classic Medžiagų: Lino, Medvilnės (skalbimo mašinai) Užtrauktukas: Nematomas Užtrauktukas Pakuotėje: 1x pagalvėlė padengti (Be vidinės pagalvėlės yra komplekte) Pastabos: 1.Kainos čia yra tik pagalvėlė padengti ne apima vidinis.jei jums reikia pagalve vidinis, prašome patikrinti žemiau už jį. 2.Tikrasis spalva gali būti nežymūs neatitikimai dėl šviesos nuotraukų fotografavimo ir skirtingų kompiuterių ekranuose. 3.Nemokamas pristatymas tik reiškia, kad e-paketinio ,Kinija paštu registruotu laišku arba www.eatin.lt standartinis kai kuriose šalyse.Jei negalite priimti tai, prašome pasirinkti kitą pristatymo būdą. 4.Fotoaparato nuostatų pritaikymas pagal poreikius ir didmeninės prekybos sistemą, yra.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    Daug mokėjimo būdų galima rasti www.eatin.lt iki šiol.Vizos, kredito korteles,momentiniai banko pavedimu neprisijungęs mokėjimai( moneygram ar western union").Galite pasirinkti patogiausias.Siekiant apsaugoti savo interesus, www.eatin.lt nebus realease mokėjimo, kol gausite paketą ir yra juo patenkinti.

    Mes pristatymo elementus, pristatymo adresą, kurį paliko www.eatin.lt.Tam, kad jūs galite gauti savo užsakymą paprastai,atlikite savo pristatymo adresą atidžiai.

    Rusijos pirkėjas, prašome pateikti savo vardą, pavardę ( vardas, tėvo vardas, pavardė) ir jūsų išsamų adresas( Butas Nr. Gatvė, Miestas,Regionas ir Šalis), Priešingu atveju, jūsų pakete tikriausiai bus grąžintas.

    Mes pristatysime jūsų paketą po to, kai jūsų padaryti sumokėti į 5 dienų.Tai gali užtrukti ilgesnį laiką, jei jums reikia pritaikyti savo prekes.

    Apskritai , dauguma šalių, pristatymo laikas, yra mažesnis nei , dėl variacijos pašto serivce įvairiose srityse , kai kurios sritys gali užtrukti ilgiau.Jei paketas nepasiekia jums laiku, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime išspręsti kartu.

    Pristatome į rusijos Federacijos paprastai trunka apie 45-60 dienų.Pranešame, kad ilgas laukimo laikotarpis prieš jus, kad.

    Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

    Didmenininkai bus nuoširdžiai sveikiname!Mes turime pačių gamykloje,daug didmenininkų buvo pirkti daug elementą iš mūsų gamyklos.Mes jums suteiks gerą kainą, ir tada kokybė bus guarance.Jei jūs einate, kad perkant didelį kiekį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, apie siuntimo, apmokėjimo ir speciali nuolaida!

    Žymos: aubrey hepburn plakatas, vidutinio dydžio maišelis, pagalvė juostele, audrey krepšys, meno dekoratyvinės pagalvės, plakatas sienos, marylin, oranžinės spalvos užvalkalas, owx8060, stendo kambarys.

  • Atsiliepimai (2)

    • Margarita 89

      Very nice, thank you. Very good job.

    • Ifuc5hydvzgvqm

      Complies with the perfect descriptions

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai